Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypap86 wrote:czarna w tym żelu podobno są składniki, które pozwalają dłużej przeżyć plemnikom i nie hamują ich ruchliwości. W zwykłych żelach często jest składnik hamujący ruch lub nawet plemnikobójczy i one są też za gęste. Sądzę, że warto wypróbować conceive plus.
Teraz też spróbuje zobaczymy na pewno nie zaszkodzi .Bree, tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny ,jak mija dzien? widze,ze u was caly czas radosnie
Jej ja juz nie nadrobię tych wcześniejszych postów ,
A ten żel to co w aptekach czy raczej normalnie można kupic??:)i ciekawe czy taki dobry ,
Ehh ja juz nie wiem, co mam myslec, dziwnie caly czas podbrzusze pobolewa, wczoraj ten test negatywny, a dzis ovu wyznaczylo ze w niedziele mialam owulacje,chociaz ja sie caly czas czuje tak samo jak wiec zadnej roznicy nie czuje , dobrze ze w niedziele tez serduszkowalismy hehetysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Matylda ja sie boje ze jak czegos tam jeszcze doleje to moj men bedzie jak lodz podwodna .... kumam czacze i wiem do czego jest ten zel narazie odpuszczam, za pierwszym razem udalo sie bez pomocy to moze i teraz sie uda
Tysiu a wiesz ze mam w domu sporo odkurzaczy i to takich wesolych Pomysle nad tym )))
tysiaa93, kierzynka, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Już widzę Bree z odkurzaczem nooo może być ciekawie
Spadam ogarnąć kuchnię
Haha, takie głupie żarty się mnie dzisiaj trzymają
To powodzenia Kuchnia jest chyba najgorszym miejscem do sprzątania.matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarna_ma może zaczekaj troszkę i idź w przyszłym tygodniu na betę, bo dziwne że ten okres do ciebie wcale nie przyszedł
Bree hahaha, świetne odkurzacze! Aż pewnie przyjemnie nimi sprzątać
No sorry Matylda, że cię nie zmotywowałam ale jak myślę o sprzątaniu kuchni to mi aż słabo Mozesz się zmotywować tym, że im szybciej zaczniesz tym wcześniej skończyszBree lubi tę wiadomość
-
W ogole powiem Wam w ramach ciekawostek ze w UK byla taka akcja:
Zlapali Polaka z firmy sprzatajacej jak uprawial sex z takim odkurzaczem w pracy zamiast sprzatac W gazetach o tym pisali
Czarna moze sa jeszcze jakies nadzieje na spozniony prezent? Bocian podobno mial popsuta nawigacje to moze nadrobiczarna_ma, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:W ogole powiem Wam w ramach ciekawostek ze w UK byla taka akcja:
Zlapali Polaka z firmy sprzatajacej jak uprawial sex z takim odkurzaczem w pracy zamiast sprzatac W gazetach o tym pisali
Czarna moze sa jeszcze jakies nadzieje na spozniony prezent? Bocian podobno mial popsuta nawigacje to moze nadrobi
Hhehe myslisz, moze faktycznie zly adres wpisal ,
a co do sprzatania, nie chcecie posprzatac tez u mnie??hmm kawa i ciasto potem , bo ja mam takiego wielkiego lenia ze zaszylam sie w wyrku bo nic mi sie nie chce , dzis mam dzien dobroci dla zwierzattysiaa93, Bree, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
czarna_ma ja w ciazy nie mialam takiego lenia jak obecnie wtedy jeszcze bylo jakies wytlumaczenie a teraz? wstyd mi za siebie
Szalona CZARNA pracuje w trasporcie i kontaktowala sie z bocianem w tej sprawie
Reszta teraz w rekach (skrzydlach) bociana
A jak nie - to trzeba bedzie isc z reklamacja na zagon kapustyczarna_ma, tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:czarna_ma No wiesz, może bym i u ciebie posprzątała, gdybym nie miała tyle seriali do nadrobienia... Jeszcze wcześnie, możesz odpoczywać nawet cały dzień
Hehehe , a co masz za seriale?? , ahhh dzis to relaks do oporu, az kregoslup bedzie bolaltysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość