Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobrze wiedzieć że jest taki żel, ale ja też odpuszczam póki co, liczę że mój limit nieszczęść na najbliższy czas się skończył.
A ja najbardziej lubię sprzątać kuchnię, tam widać efekty mojego wysiłku najbardziej!
Mieszkam w bardzo słonecznym mieszkaniu, od rana do wieczora mam słońce i nie nawidzę sprzątać w dzień kiedy słońce świeci na niebie, bo wtedy widzę jak kurz się unosi i mimo że umyję podłogę to widzę jak osiadaBrrrr, a ja z tych pedantycznych, więc po takim sprzataniu to przez 3 dni nie wychodze z łózka....
tysiaa93, czarna_ma, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:czarna_ma ja w ciazy nie mialam takiego lenia jak obecnie
wtedy jeszcze bylo jakies wytlumaczenie a teraz? wstyd mi za siebie
Szalona CZARNA pracuje w trasporcie i kontaktowala sie z bocianem w tej sprawie
Reszta teraz w rekach (skrzydlach) bociana
A jak nie - to trzeba bedzie isc z reklamacja na zagon kapusty
AHH tam, taki malutki leniuszek to nie ma co sie wstydzic, chociaz ja tez jak siedze w domu nie pracuje to strasznie sie rozleniwilam, przytylam i wiecznie nie mam czasu bo gdzies ten czas mi ucieka
, nie to co jak sie pracowalo i wszystko sie robilo od razu
, a na
tego bociana to naprawde trzeba złozyc reklamacje..., albo dac mu jakiegos dopalacza by sie ruszyl
tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Dobrze wiedzieć że jest taki żel, ale ja też odpuszczam póki co, liczę że mój limit nieszczęść na najbliższy czas się skończył.
A ja najbardziej lubię sprzątać kuchnię, tam widać efekty mojego wysiłku najbardziej!
Mieszkam w bardzo słonecznym mieszkaniu, od rana do wieczora mam słońce i nie nawidzę sprzątać w dzień kiedy słońce świeci na niebie, bo wtedy widzę jak kurz się unosi i mimo że umyję podłogę to widzę jak osiadaBrrrr, a ja z tych pedantycznych, więc po takim sprzataniu to przez 3 dni nie wychodze z łózka....
Mam tak samo, najgorzej jak sprzatasz a ten kurz i tak sie unosi wrrr;// Slonce masakra nagrzewa cale mieszkanie az sie nie chce w nim siedziectysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Unadarcy ten twój pedantyzm by mi się przydał
Najbardziej lubię sprzątać łazienkę bo uwielbiam potem zapach tego chloru, mogłabym tam siedzieć godzinę i go wąchać
A ja lubię benzynkę i rozpuszczalnik... niuch niuuuch. Widzisz Tysia każdy relaksuje się na swój sposóbtysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarna_ma wrote:Mam tak samo, najgorzej jak sprzatasz a ten kurz i tak sie unosi wrrr;// Slonce masakra nagrzewa cale mieszkanie az sie nie chce w nim siedziec
Czarna_ma ja nie jestem przez to w stanie nigdy powiedzieć, że w moim mieszkaniu jest czysto!czarna_ma, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Unadarcy ten twój pedantyzm by mi się przydał
Najbardziej lubię sprzątać łazienkę bo uwielbiam potem zapach tego chloru, mogłabym tam siedzieć godzinę i go wąchać
A powiem taka ciekawostke, Mi lekarz jak poronilam pytal sie czy w ostatnim czasie remontowalam mieszkanie, lub czy sprzatałam jakies pomieszczenia z mocnym zapachem srodkow czystosci, wiec odp ze tak narzeczony malowal przedpokoj a ja standardowo sprzatalam, a on na to wie Pani co teraz jak Pani moze to przed ciaza i w trakcie ciazy zero remontow i sprzatania gdyz ta chemia strasznie moze wlasnie doprowadzic do poronienia...gdy wdychamytysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam jasna kuchnie (najjasniejsza czesc calego domu) bo jest okno w dachu
Ale wole sprzatac lazienke
Dobra biore dupe w troki i zmykam cos porobic
bawcie sie dobrze misie pysie
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:A powiem taka ciekawostke, Mi lekarz jak poronilam pytal sie czy w ostatnim czasie remontowalam mieszkanie, lub czy sprzatałam jakies pomieszczenia z mocnym zapachem srodkow czystosci, wiec odp ze tak narzeczony malowal przedpokoj a ja standardowo sprzatalam, a on na to wie Pani co teraz jak Pani moze to przed ciaza i w trakcie ciazy zero remontow i sprzatania gdyz ta chemia strasznie moze wlasnie doprowadzic do poronienia...gdy wdychamy
Tak o tym wiem, bo ginekolog też mi o tym mówiłJak byłam w ciąży to nie sprzątałam takimi rzeczami, ani remontów też nie było. Teraz czekam na @ i jak przyjdzie to będę mogła powdychać trochę chlorku
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja powiem,ze tez w jakims tam stopniu wiedzialam, ale nie myslalam ze az tak bardzo to trzeba stosowac...
Teraz moj jak juz o tym wie, to nic mi nie pozwala wdychac, masakra :S
Ide tez dziewczynki cos wszamać, bo jeszcze od rana nic nie jadłam,
do potem:*
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarna_ma wrote:Ja powiem,ze tez w jakims tam stopniu wiedzialam, ale nie myslalam ze az tak bardzo to trzeba stosowac...
Teraz moj jak juz o tym wie, to nic mi nie pozwala wdychac, masakra :S
Ide tez dziewczynki cos wszamać, bo jeszcze od rana nic nie jadłam,
do potem:*
I bardzo dobrze, że tak o ciebie dbaTobie również życzę smacznego
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny