Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepiej może i nie jest, ale nie jest przecież najgorzej! Kilka tabletek i tsh ładnie spadnie
A na tej prolaktynie się w ogóle nie znam ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 13:22
Monkey, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:prolaktyna na szczęście spadła i jest w normie. Ostatnio było 35...
a tsh też już było mniejsze a tu taki zonk...
no nic, od jutra włączam euthyrox do swojej diety
Fajnie, że prolaktyna dużo spadła a tsh nie jest aż tak strasznie wysokie, więcf szybko je zbijesz i będzie gitBree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Ja mam TSH 0,971 czy to nie za nisko?
Mam guzy na tarczycy ale nie biore zadnych lekow bo podobno hormony mam w normie ale kompletnie sie na tym nie znam.
Masz bardzo ładne tsh, miałam podobne jak byłam w ciąży i gin mówił, że jest w porządkuBree lubi tę wiadomość
-
Uff to dobrze Dzieki Tysia
mam za to inne rzeczy nie w normie:
HAEMOGLOBIN (g/L) * 159 g/L norma 115 - 155
HCT * 0.452 norma 0.33 - 0.45
MCHC (g/L) * 352 g/L norma 300 - 350
podobno to niegrozne ale ja sie nie znam
Tak mysle zeby powtorzyc bo wyniki moga byc zafalszowane niedawnym poronieniem.
unadarcy lubi tę wiadomość
-
dzieki Monkey :*
Tysia ja mysle ze poronienie ma wplyw na nasze wyniki bo zachodza duze zmiany w organizmie dlatego mysle zeby powtorzyc badania za jakis czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 13:40
unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja idę jutro na badania krwi, z samego rańca, pewnie jutro nie, ale może w piątek będę miała wyniki to poddam Waszej analizie
Bree masz bardzo ładne tsh
A ja jutro jadę do mamy na cały dzień, albo będziemy miło spędzać czas na ogrodzie z kawką, albo będziemy się nawzajem podjadać - to zależy jakie poziomy hormonów będziemy miały jutroBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:dzieki Monkey :*
Tysia ja mysle ze poronienie ma wplyw na nasze wyniki bo zachodza duze zmiany w organizmie dlatego mysle zeby powtorzyc badania za jakis czas
Racja, jak się w tym cyklu nie udało to też zbadam sobie tsh i prolaktynęBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree masz niewiele przekroczone składniki morfologii, one się zmieniają z dnia na dzień, każda infekcja rzutuje odrazu na morfologię.
Mi lekarz mówił że badania mofrologii po grypie mają dopiero sens po 3 miesiącach od zakończenia choroby. Wszystko jest git, nie ma powodów do zmartwień.tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia ja miałam wczoraj robić prolaktyne, ale zaleglam w łózku. Ale tak na chłopski rozum sobie myśle, że po poronieniu może byłby sens ją badać, żeby ewentualnie wykluczyć składnik poronienia, ale teraz? Kiedy wszystko rozregulowane? Okresy nie takie, jakieś plamienia, dłuuuugie cykle. Monkey już trochę odczekała. Myślę że w naszej obecnej sytuacji wynik nie będzie rzeczowy.
Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość