Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:18
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Unadarcy aż mi się zimno zrobiło jak przeczytałam twojego posta... Straszne przeżycie. Najważniejsze, że jednak wszystko jest dobrze
Z okulistą doszliśmy do wniosku że gdzieś w przychodni u tego pierwszego lekarza musiły być rozlane krople do oczu, te które stosuje się przed szczegółowym badaniem. Musiałam coś zmacać i do oka wprowadzić niechcący. No ale w trakcie tych badań wyszło, że zalążki jaskry już mam, i taka to historia z życia wzięta...Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:18
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Unadarcy i pewnie tak było, masakryczna historia ale na szczęście ze szczęśliwym zakończeniem, żyjesz i żadnego guza nie ma
Ola to odpoczywaj teraz po pracyJa dzisiaj rano zatestowałam ale była jedna krecha
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Unadarcy nawet nie chce sobie wyobrazac Twojego stresu, masakra, ale dobrze ze sie zakonczylo happy endem
Mi tez robili TK i rezonans, niezla przygoda
Ja mam - jak to mowia lekarze - taka urode ze mam puls 30 - 50 i tez mam w zwiazku z tym wesole przygody u lekarza
Tysia no wlasnie, kiedy bedziesz krzyczec na bociana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 16:31
tysiaa93, unadarcy, Monkey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wierze Ci że jestes wypompowana po pracy. Ja pamietam swoją ostatnią pracę, jaka ja czasami wyrypana wracałam do domu o 16 a po drodze na głodnego jakieś zakupy na obiad.. wracałam do domu zęby w blat wbijałam, ale ostro robiłam obiad. Powinno się max 6 godzin pracować, a nie 8!
Odpoczywajtysiaa93, Bree, Ola_45, Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Proszę mi boćki zostawić w spokoju!
To moje ukochane ptaki!
Pierwszą ciążę mi wywróżyły
Para boćków przeleciała mi i mężowi nad głowami a dwa tygodnie później dowiedzieliśmy się, że zostaniemy rodzicamitysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey nie bądź taka, podziel się z nami boćkami
Swoją drogą co myślicie o tej kurtce? Bo ja mam mieszane odczucia. Niby mi się podoba, ale niby jest coś nie takOto link: http://www.stradivarius.com/pl/pl/ubrania/kurtki-c1317524p5264073.html?categoryNav=1317524&colorId=100&bundleId=5661005&defaultColorId=100
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:A ja lubię benzynkę i rozpuszczalnik... niuch niuuuch. Widzisz Tysia każdy relaksuje się na swój sposób
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
czarna_ma wrote:A powiem taka ciekawostke, Mi lekarz jak poronilam pytal sie czy w ostatnim czasie remontowalam mieszkanie, lub czy sprzatałam jakies pomieszczenia z mocnym zapachem srodkow czystosci, wiec odp ze tak narzeczony malowal przedpokoj a ja standardowo sprzatalam, a on na to wie Pani co teraz jak Pani moze to przed ciaza i w trakcie ciazy zero remontow i sprzatania gdyz ta chemia strasznie moze wlasnie doprowadzic do poronienia...gdy wdychamy
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość