Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tysia, kurtka ok, ale przy tych modelach to trzeba przymierzy, bo one najczęściej są strasznie szeroki u dołu... Szukałam właśnie kiedyś takiej ramoneski w kolorze czerwonym i bardzo się zawiodłam po kilku przymierzeniach, że jakieś takie nijakie to szycie.
Faktycznie przejścia z tymi chorobami macie... Można się nieźle przestraszyć
haha widzę,że same "romantyczki" na tym forumtysiaa93, unadarcy, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020 -
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Kierzynka jaki kolorek walnęłaś?
Papola bez mierzenia jej nie kupię bo mam jakieś długie ręce i rękawy mogą być za krótkie
Też mam długie, to od noszenia zakupów w dzieciństwie... moja mama mnie wysyłała do warzywniaka po kapuste na drugi koniec miasta! Nigdy jej tego nie zapomne....tysiaa93, kierzynka, Bree, pap86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monkey Tobie boćki wywrozyly ciaze a mi snieg ja wywrozyl, i w ogole snieg byl w kluczowych jej momentach
Tysia kurtka sexy i pazurem - podoba mi sie
Unadarcy ale mi slodzisz zaraz sie rozplyne
Hej dziewczyny ja tez lubie dziwne zapachy, kierzynka bardzo mozliwe ze demeter ma w swojej kolekcji perfumy o
zapachu benzyny...skoro maja takie dziwaczne jak zapach domu pogrzebowego to kto wie oni z tego slyna
Unadarcy - z tymi dlugimi rekoma to dalas do vivatu
tysiaa93, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Nie mam jak teraz dodać foty bo pisze z telefonu nawet już mi się nie chce tyłka ruszyć żeby włączyć komputer
A Ja z młodą poszłyśmy na lody a skończyło się na ciuchach :)ale popołudnie udane zaraz jadę do psychiatry na wizytęBree, tysiaa93, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Kobietki o co chodzi z krwawieniem po stawianiu klocka sorry ze ja tak bezposrednio ale nie lubie wyrazu stolec
Ma ktos doswiadczenie w tej materii??? O ile kapie mi takie bezowe cos od czasu do czasu to po klocku jest zywa krew jakby pomieszana z woda nie wiem czy sie niepokoic czy nie a do lekarza narazie nie ide...
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Kierzynka super! ja kiedys tez sama malowalam i tapetowalam w domu, ostatnio jakos mi sie jakby mniej chce
Matylda ja ide na terapie w przyszly poniedzialek ale jestem sceptycznie nastawiona gdyz moj psychiatra nie zna slowa "szykanowac" i jak je uzylam w zdaniu to sie mnie pytal co to znaczy
jestem wobec powyzszego pelna watpliwosciWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 17:49
tysiaa93, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Kierzynka to dodaj najwyżej foto kiedyś przy okazji
Matylda ciuchy to przyjaciel kobiety, więc wiadomo, że wypad był miły I powodzenia na wizycie
Bree może psychiatra miał akurat zaćmienie umysłu
A co do krwawienia to krwawisz z odbytu czy z bogny? Bo jak z bogny to pewnie się jeszcze coś oczyszczakierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree a pewna jesteś skąd ta krew ? bo może to żylaki odbytu wewnętrzne one przy wysiłku pokrwawiają a jeżeli jesteś pewna drugiej opcji to może jeszcze się oczyszczasz - sprawdź Ja idę do mojego psych po L4 ale to zajebisty lekarz od razu wyczuwa twój stan mi bardzo pomaga
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość