Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak sobie wczoraj patrzalam na moj stary ciazowy wykres i pierwsze dla mnie wyczuwalne objawy byly juz od 8 do 13 dnia o ostatnim pozytywnym owulacyjnym tescie...dzisiaj mam 6 dzien
bede grzecznie czekac jak mala dziewczynka na pierwsza gwiazdke
Co ciekawe zawsze u mnie pierwszym objawem sa szczypiace jak z mrozu sutki, i to na dlugo przed pozytywnym testem, 3 razy bylam w ciazy i 3 razy ten sam objaw...
Narazie nic mi nie dolega i watpie zeby mialo zaczac... no ale... do tematu podchodze bez spiny, tymbardziej ze niemal caly czas cos tam brudze a nie wydaje mi sie zeby to bylo bez znaczenia... jak juz to spodziewalabym sie czegos wiecej w kolejnym cyklu... ale pozyjemy zobaczymy... ja mam dzisiaj zamulasty dzien, jestem jakas nie w sosie i mam ochote kogos zabic
Chyba zaczne robic liste ochotnikow!
tysiaa93, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Jak @ nie przyjdzie do niedzieli to zatestuję
Nie chcę oglądać jednej kreski
Albo trzymaj i nikomu nie mów do poroduto będzie ciąża z zaskoczenia
Bree, tysiaa93, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Bree jak nie uda się teraz to uda się w następnym cyklu
Z pewnoscia stad nie znikne jak sie nie udaco ja bym sama miala robic bez takich "wariatek"
A nastawiona jestem sceptycznie wiec rozczarowana nie bedeCiesze sie ze lekarz pozwolil mi sie juz starac
tysiaa93, unadarcy, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Tysia ja juz tak podswiadomie czekam na mierzenie temp ze budze sie godz przed budzikiem
a mam nastawiony na 7 rano, ale adrenalina mnie budzi
Fajnie ze u ciebie sucho - niech tak zostanie!!!
Co do glupich snow - mialam kilka dni wczesniej, dzisiaj snilo mi sie ze zmienialismy dywan
na schodach (tak mamy dywan na schodach jak to w UK)Ale moja znajoma mi mowila
ze ja jej sie snilam najpierw w bialej sukni a pozniej na poczekalni przed wizyta u gina
HAHA no Tysiu suwak masz komiczny
Matylda jaki senmi sie snilo ze mialam sie kapac w wannie z brudna woda w ktorej wczesniej lezal
moj ojciec co nie zyjetroche kiepsko sie z tym czulam po obudzeniu chociaz to TYLKO sen...
ale to bylo kilka dni temu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:27
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Tysia zlituj się nie trzymaj nas w niepewności
Albo trzymaj i nikomu nie mów do poroduto będzie ciąża z zaskoczenia
Siebie też trzymam w niepewności ale uczę się przy okazji cierpliwości
Bree, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka ja dzisiaj w nocy trafiłam do internatu, pokój 104 z 4 wielkimi łózkami, wybrałam 2 od okna i czekałam na współlokatorów, bałam się.... a potem mój chrapnął i się zerwałam, wypchałam go z pleców na bok i potem spać nie mogłam.
Tysia ja też tak miałam, zmęczona byłam ale nie umiałam zasnąć, tabletki, melisa nie pomagały, nastaw sobie budzik na 6 czy 7 i zacznij dzień, po kilku godzinach snu, a wrócisz do normalnych rytmów...
Bree ja od pewnego czasu mam takie dni do dupy, czasem mi nerwica wraca a z nią to chroniczne zmęczenie i rozwala życie. A co do mojej Babuszki, psikała się zapachem "być może" kiedyś go nawet w kiosku można było kupić i dlatego jak ktoś mówi że być może to, być może tamto to mi się przypomina....
Tysia suwak zwariował, szczerze... ja nie wierze w znaki... ale to że @ nie ma to dla mnie omen
Matylda jaja kościół facet... jak dla mnie pójdziesz z facetem jajka święcić.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny