Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
unadarcy wrote:Ja bym się bała że się przewrócę...
Za niedługo znowu przestaniesz palić i to na długo, a potem stwierdzisz że po takim czasie nie warto wracać do palenia... reasumując najaraj się póki możeszunadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyCoś jeszcze powiem, my razem wydawalismy 800 zł miesięcznie na fajki. Prawie 10 tysięcy złotych wydaliśmy na nie przez ostatni rok. Myślałam że tych pieniędzy nie będzie widać, że się będą rozchodzić na bieżąco, ale widać je w portfelu z czego sukcesywnie korzystam
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny za wielkie wsparcie
. Już taki ze mnie nerwusek muszę się uczyć cierpliwości bo przy ciążach i dzieciach się przyda
unadarcy, Monkey, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ja tam na kasę nie patrzę bo nie przepalam dużo. Paczkę mam na 3 dni a mąż pali tylko okazjonalnie.
Jednak wkurza mnie ten nałóg i musze się go pozbyćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:08
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Staraczka: gratulacje
Jednak soda rządzi!!!
czytalam ze pierwsze testy ciazowe byly juz znane w Starozytnym Egicie i podobno sie sprawdzaly, a byly nimi...
http://joemonster.org/art/22281
matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dziendobry czesc i czolem, pytacie skad sie wzialem
Jak tam dzierlatki z samego rana? humorki dopisuja?
Ja odrabiam zadanie domowe i patrze co mi tu napisalyscie....3...2...1..0
START!
Matylda zadroszcze i tego sprawdzania bo mi lekaz powiedzial ze nie ma sensu
tylko mam dzialac, nikt ani razu bety mi nie sprawdzil ani w ciazy ani po
poronieniu, troche dostalam to zielone swiatlo na... piekne oczy? (czyt piekn maciece)
Tysia ja poleglam wczoraj na polu bojuogladajac Downton Abbey - wszyscy ogladaja
wiec i ja ogladam
Matylda ja mam chyba ze 30 koszul do prasowania, normalnie uwielbiam prasowac
koszule a teraz to mi sie bardzo nie chce
Staraczka no wlasnie mi tez powiedzieli ze bez sensu sprawdzc skoro test mi juz wyszedl
negatywny, lekarz powiedzial ze tylko bez sensu wydam pieniadze (2 prywatnych mi tak
powiedzialo) no i w koncu nie zrobilammowil ze inaczej jest po zabiegu ale ze sama poronilam
obumarla 2 tyg wczesniej ciaze to nie musialam robic tego....
O Monika widze ze juz tu jestesa ja Cie zapraszalam na te grupe
No to sie "troche"
spoznilamNa dlugosc postow to chyba mnie pobilas bo ja tez wale jednorazowo takimi tasiemcami
albo jeden po drugim tak ze sie robi 5
Matylda jak przeczytalam o malowaniu ust przed snem bo mozesz kogos spotkac to sie rozplynelam
Micia jak ja bylam na usg w 6 tyg tylko nie pamietam w ktorym dniu to lekarz tez nie widzial za bardzo
serca, byl niby jakis migajacy piksel ale on nie powiedzial ze to serce tylko kazal jeszcze raz przyjsc bo
to bylo za wczesnie, moze u Ciebie jest podobnie? Pojdziesz za tydzien i wtedy bedzie widac juz wiecej.
Wiem ze to latwo powiedziec "nie martw sie" ale....trzymam za Was kciuki
Unadarcy masz racje z tym USG mi nawet lekarz powiedzial ze kobiety troche sobie szkodza zbyt wczesnym
USG bo pozniej niejednokrotnie przezywaja dramat... ale w takich chwilach trudno zachowac zdrowy rozsadek
i myslec racjonalnie bo zazwyczaj emocje graja pierwsze skrzypce w takich chwilach
Co do facetow - moj bardzo wszysto przezyl, czasami wydaje mi sie ze bardziej ode mnie ale nie chce tego analizowac
i stopniowac. U nas tylko byla inna sytuacja bo moj facet ma fobie w zwiazku z ciaza wiec.... dlugi temat...
A jezeli jeszcze chodzi o wizyty u lekarza na poczatku ciazy to w UK jest tak ze pierwsza wizyta jest w okolicach
12 tyg bo do tego czasy wiele rzeczy sie moze wydarzyc i oni wczesniej nawet nie chca rejestrowac. Czasami komus sie uda
w okolicach 9 tyg ale to sporadycznie.
Unadarcy o co chodzi z dezodorantem Twojej swietej pmieci babci??? Ale zagadka
Papola Ty wieczorem winko a ja po sniadaniu piwo (zamiast kawy za ktora nie przepadam)
Unadarcy brawo z powodu rzucenia palenia, ja tez nie pale, czasami bywa ze przyjaram jak sie spije, ale to juz musi byc bania
Albo jak mam jakis mega stres, ale paczka to by mi na kwartal chyba starczyla i nie mam nawyku ze musze czy cos....
Staraczka GRATKI!!!! niezle ciekawe czy doktorek sie nie myli, bedziecie mieli mala krolewnaJA TEZ CHCE!!!
unadarcy, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
U mnie jest jakaś masakra ze snem... Nie ważne o której się położę do łóżka bo i tak zasnę jakieś dwie czy trzy godziny później. Jak nie mogę usnąć to tablet w rękę i siedzę na necie, usypiam nad ranem, wstaję około południa a i tak jestem niewyspana. Wkurzyłam się!
Co do @ to na razie suchomatylda08, Bree, Monkey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDdobry
Melduję się i Ja
Bree mi tak kazał kontrolować bo ciągle coś jeszcze było bo Ja muszę mieć zawsze pecha bo to pierd...na służba zdrowia i tak sie bujam .
A te usta to tak po winie wczorajszym mnie wzięło jak w domu zapadła cisza ( co się rzadko zdarza ). Dzis mój ukochany Janusz Leon Wisniewski ma wykład w Bydgoszczy pt."Czy miłość to tylko neuro(peptydy)" a mój pan dziś zabrał się za inplanty i wróci późno więc dziś znowu wino .
Staraczka super wiadomość że córciadbaj o królewnę
Micia nie denerwuj się mój syn był taki leniwy w brzuchu że do 6 mies jego tętno wychodziło 90-100 i podejrzewali wadę serca a okazało się na badaniach że taki jego urok i od 7 mies waliło 140 do samego porodu:) Każdy jest inny pamietaj o tym i spokojnie oddychaj wiosennym powietrzem.
Tyśka gdzie jesteś znowu w sądzie ?
Miłego dnia mimo butelkowej pogodytysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Rzeczywiście soda
Mialyscie dzisiaj glupie sny?
Mi się śniło, że zaszłam w ciążę i siedziałam na forum dla mamusiek hahahaOby to był sen proroczy
Tak często tu jestem, że aż mi się fora po nocy śnią
matylda08, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny