WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do życzeń Szalonej :)

Monika_89 zmieniłaś avatar, a ja się głowiłam skąd ja Cie znam...hmmm, wcześniej miałaś merlin :)co do renowacji mebli to ja się tym nie zajmuję, wiem że Bree to lubi i jeszcze jedna... Monkey? Fajnie że wszystko jest ok i starania możecie zacząć, teraz będzie z górki...

Udanego dnia wszystkim.

Tysia jak tam sytuacja?

Staraczka23, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla dzisiejszej jubilatki :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25a6ab8ad371.jpg

unadarcy, Szalona CZARNA, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAP Wszystkiego NAAAJ spełnienia marzen ;) i żebyś szybciutko zaszła w ciążę i mogła sie nią cieszyć bez zbędnych stresów ;) buziaki

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Micia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! Byłam wczoraj na usg i nie mam za dobrych wieści. jestem w 6 tyg. i 3 dniu ciąży. Na usg było widać zarodek 2,6 mm ale brak widoku serca. Tak naprawdę strasznie się boję tym bardziej, że mam złe przeczucia. Kolejna wizyta za tydzień.

Staraczka23, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia wrote:
    Hej dziewczyny ! Byłam wczoraj na usg i nie mam za dobrych wieści. jestem w 6 tyg. i 3 dniu ciąży. Na usg było widać zarodek 2,6 mm ale brak widoku serca. Tak naprawdę strasznie się boję tym bardziej, że mam złe przeczucia. Kolejna wizyta za tydzień.

Po naszych przeżyciach ciążowych, chyba nam wszystkim będą towarzyszyć różne przeczucia, od początku do końca ciąży.
    Spróbuj spojrzeć na to nie z perspektywy odczuć tylko realiów i faktów. Kwestia serduszka to teraz kwestia dni, może już bije, a usłyszysz dopiero za tydzień. Na pewno wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj się!

Staraczka23, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia wrote:
    Nie martw sie na zapas byc moze serduszko bedzie za dzien, dwa
    na wrzesniowkach ktos opisywal jak glupi lekarz nie widzial akcji serca w 7 z czyms i dal skierowanie na czyszczenie a tam okazalo sie ze serduszko bije tak wiec bądź dobrej mysli

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Micia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję unadarcy i Staraczka23 :). Mam taką nadzieję. Człowiek jak tak siedzi w domu sam to różne myśli do głowy przychodzą. Staram się je odpędzać ale różnie z tym bywa :/.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 08:36

unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Po naszych przeżyciach ciążowych, chyba nam wszystkim będą towarzyszyć różne przeczucia, od początku do końca ciąży.
    Spróbuj spojrzeć na to nie z perspektywy odczuć tylko realiów i faktów. Kwestia serduszka to teraz kwestia dni, może już bije, a usłyszysz dopiero za tydzień. Na pewno wszystko będzie dobrze, nie zamartwiaj się!
    Dibrze prawisz ja jestem tak daleko a obawiam sie codziennie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dibrze prawisz ja jestem tak daleko a obawiam sie codziennie :/

Dziewczyny limit nieszczęść ciążowych dla nas się S K O Ń CZ Y Ł !

Staraczka23, monika_89, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Micia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Mój tego nie rozumie, uważa, że przesadzam, że jak tak sobie wmówię to tak będzie. Naprawdę mi ciężko. Nikt więcej nie wie narazie o ciąży, więc nawet nie mam komu się wyżalić. :(

Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia wrote:
    Dziękuję unadarcy i Staraczka23 :). Mam taką nadzieję. Człowiek jak tak siedzi w domu sam to różne myśli do głowy przychodzą. Staram się je odpędzać ale różnie z tym bywa :/.
    Widzisz ja mialam cp teraz jest prawidlowa a dalej sie martwie jeszcze po wizycie w srode u debilnego lekarza :/ dzisiaj ide do nowego o 11 a siedze jak na szpilkach

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia wrote:
    A Mój tego nie rozumie, uważa, że przesadzam, że jak tak sobie wmówię to tak będzie. Naprawdę mi ciężko. Nikt więcej nie wie narazie o ciąży, więc nawet nie mam komu się wyżalić. :(
    Ja ciebie rozumiem bo mąż tez sie nie interesuje, jeszcze przygadal ze mialam do debila wiecej nie isc, nie bylo slowa o mnke tylko tekst zebym sie nie stresowala bo szkodzedziecku

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia to jeszcze nic nie znaczy ;) nie denerwuj sie tylko myśl pozytywnie ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia wrote:

Pisz tutaj, żal się, wyżyj się tu. Tu wszystkie Cie rozumiemy. Twój facet też się denerwuje o Ciebie o fasole. Spróbuj zająć myśli chociaż na jakiś czas czymś innym... może zrób coś dla siebie...
    Ja sobie nie dam zrobić usg wcześniej niż w 7 tygodniu - tak mi mówi rozum, a serce...hmm.. serce pewnie wygra! :)

• Micia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety całą ciążę będziemy się martwić. Chociaż wydaje mi się, że I trymestr jest najgorszy, póki jeszcze nic nie widać. Później już jak ruchy są odczuwalne to chyba człowiek jest spokojniejszy. Mam nadzieję, że dane mi będzie tego doświadczyć w najbliższym czasie :).

Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie, mój mężczyzna jest bardzo dobry ma bardziej optymistyczne podejście do świata :).
    Ja miałam iść na USG w 7 tyg. i 3 dniu, ale zaczęło mnie podbrzusze bolec i poleciałam wczoraj dostałam leki. I przy okazji lekarz zrobił USG i powiedział, że decydujące będzie to za tydzień, ale powiedział jeszcze ze mam się przygotować na wszystko :(.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 08:54

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ja ciebie rozumiem bo mąż tez sie nie interesuje, jeszcze przygadal ze mialam do debila wiecej nie isc, nie bylo slowa o mnke tylko tekst zebym sie nie stresowala bo szkodzedziecku

A mi się wydaje że się interesuje tylko nie ma siły przebicia :)

• Micia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo faceci chyba bardziej na luzie do tego podchodzą :).

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    A mi się wydaje że się interesuje tylko nie ma siły przebicia :)
    Po cp tez sie odsunal, nie rozmawialismy otym ale wiem ze bylam obolała na początku i nietykalna

Bree lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robiłam usg w 7 tygodniu dopiero czy jakoś chwilę po nim i serduszko biło, specjalnie nie robiłam wczesniej bo nie chciałam sie denerwować ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wypadala wizyta 6+3 ale lekarz ten debil ma dobry sprzęt bo na nim prenatalne robi serduszko tez widoczne

‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ