Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Winko i ja otworzę ale jutro! Jutro stuknie mi 29 wiosenek...ale juz starocie jestem
a teraz ogladajacna tlc salon sukien slubnych ide pocwiczyc skalpel bo jestem grubas po zimie
tysiaa93, Staraczka23, unadarcy, Bree, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Staraczka bardzo dobrze zrobiłaś, że zmieniłaś gina. Jutrzejsza wizyta przynajmniej cię uspokoi i być może lekarz coś już wspomni o płci
A miałaś już robione te badania prenatalne typu przezierność karkowa, kość nosowa itp? Bo może o tym pisałaś ale nie doczytałam.
Monkey nie zalej się w trupa!Czwartek dopiero!
Pap oo to jutro mamy urodzinki na forum :)Jakie starocie, młoda dupa!Powodzenia w ćwiczeniach
Staraczka23, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Staraczka bardzo dobrze zrobiłaś, że zmieniłaś gina. Jutrzejsza wizyta przynajmniej cię uspokoi i być może lekarz coś już wspomni o płci
A miałaś już robione te badania prenatalne typu przezierność karkowa, kość nosowa itp? Bo może o tym pisałaś ale nie doczytałam.
Monkey nie zalej się w trupa!Czwartek dopiero!
Pap oo to jutro mamy urodzinki na forum :)Jakie starocie, młoda dupa!Powodzenia w ćwiczeniach
niektore mialy na wizycie prywatnej, jak mi przykro bylo nie gadal jakie tętno jest ile mierzy itp to co one wiedzialy ja od niego wracalam bez zadnych informacji
tysiaa93, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:O płeć zapytam, a tej przeziornosxi nie mialam chyba, wiem ze na fioletowej dziewczyny prywatnie robily to sa te genetyczne czyli prenatalne ja to tak rozumiem
niektore mialy na wizycie prywatnej, jak mi przykro bylo nie gadal jakie tętno jest ile mierzy itp to co one wiedzialy ja od niego wracalam bez zadnych informacji
Rozumiem. To jutro się o wszystko wypytaj, zresztą on zobaczy w karcie jakie badania ci robił tamten i w ogóleA teraz się zapisałaś na NFZ czy do prywatnego?
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Na 11:15 mam, tamten debil tylko zalecil morfologie o dodatkowych nic a te co wymienilas to ten lekarz zlecil do ktorego jutro ide jednak mialam w planie zrobic w poniedziałek
Ale dziwak. Ten gin u którego byłaś powinien to wszystko zlecić na początku ciąży a u ciebie już leci 15 tydzień. Ale nic, najważniejsze, że ten aktualny gin ci je zlecił i je sobie zrobiszBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i o zdrowie pytam...
Moje już ok - dziękuję Bree
Byłam dziś u mamy - padam na twarz...
Staraczka nie zazdroszczę doświadczenia z lekarzami. Ja miałam 6cm torbiel na jajniku, prawie wylądowałam na laparoskopii. Gdyby nie zmiana gina na obecnego pewnie by mi czystke zrobili w brzuchu, a tak to tabletkami wyleczyłam przez pół roku do całkowitego wchłonięcia. A i witam Cie na forum serdecznie...
Tysia padłam z Twojej propozycji watku na forum, na temat sody... bueheh...no i trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.
To tyle co można dzisiaj ze mnie wykrzesać.
Smacznego winka Dziewczyny... no i piwa... dla tych co lubią piwo
Aaaa i na krwi rano byłam.... toxo, prolaktyna, różyczka, tsh, crp i mofrologia = 144 zł, jutro popołudniu wyniki.
Pozdrawiam :*
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Lasencje ja dzisiaj caly dzien albo jem albo spie, chyba mnie dopadlo wiosenne zmeczenie
(czyt starosc) ide sie kimnac, jakby mnie juz dzisiaj nie bylo to dobranocja
do jutra
tysiaa93, matylda08, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Monkey wiesz sa różne opinie ja sprawdzilam na sobie i sie potwierdzilo, w necie sa informacje ze kosmowka hsc i fsh na początku sa podobne do siebie wiec taki test owulacyjny potrafi wykryc ciaze szybciej niz ciazowy bo jest bardziej czuły poczytaj o tym
Matylda hsc i winko?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Lasencje ja dzisiaj caly dzien albo jem albo spie, chyba mnie dopadlo wiosenne zmeczenie
(czyt starosc) ide sie kimnac, jakby mnie juz dzisiaj nie bylo to dobranocja
do jutra
Dobranoc
Do jutra
matylda08, Bree lubią tę wiadomość