WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka: jestem pewna, że jutro gin rozwieje wszystkie wątpliwości tego debila.
    Będzie dobrze :)
    Nasze kciuki masz :)

Otwieram wino, strzeżcie się :D

Staraczka23, tysiaa93, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście ze bedzie, tak mysle zeby jeszcze cos mnie bolalo brzuch jajnik jakies uporczywe bole dupy a mi nic nie dokega :D

Weź polej wirtualna lampke :D

tysiaa93, unadarcy, Bree, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość

• pap86 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winko i ja otworzę ale jutro! Jutro stuknie mi 29 wiosenek...ale juz starocie jestem :) a teraz ogladajacna tlc salon sukien slubnych ide pocwiczyc skalpel bo jestem grubas po zimie :/

tysiaa93, Staraczka23, unadarcy, Bree, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka bardzo dobrze zrobiłaś, że zmieniłaś gina. Jutrzejsza wizyta przynajmniej cię uspokoi i być może lekarz coś już wspomni o płci :) A miałaś już robione te badania prenatalne typu przezierność karkowa, kość nosowa itp? Bo może o tym pisałaś ale nie doczytałam.

Monkey nie zalej się w trupa! :D Czwartek dopiero!

Pap oo to jutro mamy urodzinki na forum :)Jakie starocie, młoda dupa! :P Powodzenia w ćwiczeniach :)

Staraczka23, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Staraczka bardzo dobrze zrobiłaś, że zmieniłaś gina. Jutrzejsza wizyta przynajmniej cię uspokoi i być może lekarz coś już wspomni o płci :) A miałaś już robione te badania prenatalne typu przezierność karkowa, kość nosowa itp? Bo może o tym pisałaś ale nie doczytałam.

Monkey nie zalej się w trupa! :D Czwartek dopiero!

Pap oo to jutro mamy urodzinki na forum :)Jakie starocie, młoda dupa! :P Powodzenia w ćwiczeniach :)
    O płeć zapytam, a tej przeziornosxi nie mialam chyba, wiem ze na fioletowej dziewczyny prywatnie robily to sa te genetyczne czyli prenatalne ja to tak rozumiem :D niektore mialy na wizycie prywatnej, jak mi przykro bylo nie gadal jakie tętno jest ile mierzy itp to co one wiedzialy ja od niego wracalam bez zadnych informacji

tysiaa93, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    O płeć zapytam, a tej przeziornosxi nie mialam chyba, wiem ze na fioletowej dziewczyny prywatnie robily to sa te genetyczne czyli prenatalne ja to tak rozumiem :D niektore mialy na wizycie prywatnej, jak mi przykro bylo nie gadal jakie tętno jest ile mierzy itp to co one wiedzialy ja od niego wracalam bez zadnych informacji

Rozumiem. To jutro się o wszystko wypytaj, zresztą on zobaczy w karcie jakie badania ci robił tamten i w ogóle :) A teraz się zapisałaś na NFZ czy do prywatnego?

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie na NFZ bo kurde po co mam płacić debilom wystarczy ubezpieczenie miec :D
    Ja mialam tylko tsh i morfologie, innych nie a i glukoze :/ ten nowy juz widzial te wyniki i wpisal do karty ciazy od siebie

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam idealnego gin ale przyjmuje tylko prywatnie, więc trudno, wolę zapłacić ale czuć się bezpiecznie, u mnie podobno nie ma i tak dobrych gin na NFZ. O której masz jutro wizytę? Zdaj relację :D

Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nawet nie dał ci skierowania na toksoplazmozę, na hiv ani kiłę? Dziwne.

Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia o mnie się nie bój :)
    Własnie obrabiam i opisuję fotki na jutrzejszą wyprzedaż także winko sączę baaardzo delikatnie :)

tysiaa93, Staraczka23, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Tysia o mnie się nie bój :)
    Własnie obrabiam i opisuję fotki na jutrzejszą wyprzedaż także winko sączę baaardzo delikatnie :)

Jaką wyprzedaż? Pucuj się :D

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 11:15 mam, tamten debil tylko zalecil morfologie o dodatkowych nic a te co wymienilas to ten lekarz zlecil do ktorego jutro ide jednak mialam w planie zrobic w poniedziałek :/

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Na 11:15 mam, tamten debil tylko zalecil morfologie o dodatkowych nic a te co wymienilas to ten lekarz zlecil do ktorego jutro ide jednak mialam w planie zrobic w poniedziałek :/

Ale dziwak. Ten gin u którego byłaś powinien to wszystko zlecić na początku ciąży a u ciebie już leci 15 tydzień. Ale nic, najważniejsze, że ten aktualny gin ci je zlecił i je sobie zrobisz :)

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia co to znaczy pucuj? :P

Bree lubi tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Tysia co to znaczy pucuj? :P

To znaczy, że masz natychmiast powiedzieć o co chodzi :D Widzę, że nikt nie rozumie mojego slangu! :(

Bree, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i o zdrowie pytam...
    Moje już ok - dziękuję Bree <3 :)
    Byłam dziś u mamy - padam na twarz...
    Staraczka nie zazdroszczę doświadczenia z lekarzami. Ja miałam 6cm torbiel na jajniku, prawie wylądowałam na laparoskopii. Gdyby nie zmiana gina na obecnego pewnie by mi czystke zrobili w brzuchu, a tak to tabletkami wyleczyłam przez pół roku do całkowitego wchłonięcia. A i witam Cie na forum serdecznie... :)
    Tysia padłam z Twojej propozycji watku na forum, na temat sody... bueheh... :) no i trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.
    To tyle co można dzisiaj ze mnie wykrzesać.
    Smacznego winka Dziewczyny... no i piwa... dla tych co lubią piwo :)
    Aaaa i na krwi rano byłam.... toxo, prolaktyna, różyczka, tsh, crp i mofrologia = 144 zł, jutro popołudniu wyniki.
    Pozdrawiam :*

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy dobrze, że z twoimi zdrówkiem już lepiej :)
    Aj troszkę drogie te badania ale przynajmniej masz je za sobą i będziesz spokojniejsza :)

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lasencje ja dzisiaj caly dzien albo jem albo spie, chyba mnie dopadlo wiosenne zmeczenie :P (czyt starosc) ide sie kimnac, jakby mnie juz dzisiaj nie bylo to dobranocja ;) do jutra :3

tysiaa93, matylda08, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Monkey wiesz sa różne opinie ja sprawdzilam na sobie i sie potwierdzilo, w necie sa informacje ze kosmowka hsc i fsh na początku sa podobne do siebie wiec taki test owulacyjny potrafi wykryc ciaze szybciej niz ciazowy bo jest bardziej czuły poczytaj o tym :)

Matylda hsc i winko? :)
    Tak bo ja niestety patrzę czy się zmniejsza bo dziś jeszcze 32 więc jeszcze nie jest dobrze :(

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Lasencje ja dzisiaj caly dzien albo jem albo spie, chyba mnie dopadlo wiosenne zmeczenie :P (czyt starosc) ide sie kimnac, jakby mnie juz dzisiaj nie bylo to dobranocja ;) do jutra :3
    To po prostu przesilenie wiosenne a nie żadna starość! :) Dobranoc :) Do jutra ;)

matylda08, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ