Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysiaaa Ty sie nie śmiej bo ja tu dzięki sodzie do Was trafiłam!!!!
Kaszkiet jak nic!!!!
Staraczka od wczoraj znowu biorę euthyrox w dawce 50
I co Ci wyszło z tego testu???Staraczka23, tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyMonkey a masz od tego ginekologa czy endokrynologa? Bo jest specjalizacja endo -gin w jednej osobie i ma wgląd do wynikow hormonalnych, slyszalam ze dziewczyna miala jednego od tego aby zajsc w ciaze drugiego od tarczycy i zaden o sobie nie wiedzial jak zapisywali dawki lekow jeden na owu drugi na tarczyce to ciagle miala zle wyniki
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Monkey a masz od tego ginekologa czy endokrynologa? Bo jest specjalizacja endo -gin w jednej osobie i ma wgląd do wynikow hormonalnych, slyszalam ze dziewczyna miala jednego od tego aby zajsc w ciaze drugiego od tarczycy i zaden o sobie nie wiedzial jak zapisywali dawki lekow jeden na owu drugi na tarczyce to ciagle miala zle wyniki
Z tym, że ja do obu chodzę żeby zajść w ciąże i mówię o wszystkim jednemu jak i drugiemu
Poza euthyroxem, wiesiołkiem i witaminami nie biorę nicunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyMonkey prawidłowa to pierwsza a w pazdierniku pozamaciczna, nawet jak tu sie zarejestrowalam to weszlam na poronienia i opisalam tytul ku przestrodze jesli chcecie poczytajcie.
Tysia no jak, ten skurwiel mi dopochwowe robil co juz mialam brzuszne u innego w 13tyg, jak wczoraj debil gapil sie w usg to nucil pod nosem pytalam co z dzieckiem a on tekst NIEWIEM NIEWIEM zeszlam z tej kozetki zniwu pytalam to łaskawie powiedzial Rośnie, o płeć pytalam odp nie dostalamunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWizyta byla na NFZ
drugi raz nerwowa wyszlam od niego, mam zakazne jesc tak haha czytajcie uwaznie
Sery, kurczaki, jajka, mleko, nic z mąki czyli jakies pierogi itp
Mam za to cale dni zrec kasze jaglana na przemian z gryczana
Przecież jak jutro to powiem nowemu lekarzowi to on zrobi oczy, oczywiście wiem ze surowych jesc nie mogę to ok ryzyko rozuMiem ale takie podstawowe produktytysiaa93, Monkey, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Wizyta byla na NFZ
drugi raz nerwowa wyszlam od niego, mam zakazne jesc tak haha czytajcie uwaznie
Sery, kurczaki, jajka, mleko, nic z mąki czyli jakies pierogi itp
Mam za to cale dni zrec kasze jaglana na przemian z gryczana
Przecież jak jutro to powiem nowemu lekarzowi to on zrobi oczy, oczywiście wiem ze surowych jesc nie mogę to ok ryzyko rozuMiem ale takie podstawowe produkty
Ale gość... Masakra... Nie wiem czy on ma jakąś starą szkołę czy po prostu jest nienormalny...unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia wiesz certyfikaty ma, jak babka mi mowila ba czym polegaja genetyczne u niego 350zl to bylo krótko ROBI SIE PO TO ABY PO PORODZE KOBIETA NIE DOZNALA SZOKU I DEPRESJI JESLI DZIECKO BEDZIE MIALO WIDOCZNY ZESPOL DOWNA...
Monkey byl ten idiota od początku na wizytach bylam w styczniu, lutym jak mnie wkurzyl , kolezanka mowila abym go zmienila umowilam sie z nowym gin 13 marca byla fajna wizyta mowil zebym byla 3 kwietnia, mysle 25 marca mam wizyte u idioty sprawdzę jak teraz sie zachowa i to bedzie istateczna decyzja co do lekarza, i tak o to juz nie wroce do debila i bede przy tym nowym, a wizyte z 3 kwietnia przenioslam na jutro bo jestem przerażona co tamten mi nagadal i nie wytrzymam w napięciu tydzieńMonkey, tysiaa93, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość