Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
mi tez lekarz kazał czekac na @ żeby sie nie wdała infekcja, nie posłuchałam i miałam za swoe bo dotałam takiej infekcji że musiałam na ostry dyzur pędzić więc radzę poczekać )
Bree, Szalona CZARNA, unadarcy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:22
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
Szalona CZARNA wrote:Nastała cisza więc idę dalej ozdabiać świece i jaja na wielkanoc
Dequpage Bree polecam skoro nie wiesz co z rączkami zrobić, gdy tygryska nie ma
probowalam decoupage ale jak to mowia brytyjczycy - to nie moja filizanka herbatyod zawsze zajmowalam sie pamietnikarstwem a art journal to dla mnie nowa forma wyrazania siebie
Ola_45, Szalona CZARNA, unadarcy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:23
tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
Szalona CZARNA wrote:player.pl polecam do seriali również
i koniecznie jesli lubicie akcje na zalukaj.tv serial dexter a smiech serial trawka
a tego aktora to uwielbiam w serialu "Szesc stop pod ziemia" sam serial znam na pamiec chyba
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Aaaa
To chyba Paula na Kafe tak się wciąglęła że w kilka dni 2 sezony czy więcej obejrzała
Jak tam samopoczucie? Brak objawów na @?
Bardzo możliweCały czas mam wrażenie, że @ przyszła bo ciągle mam mokre majty a jak wstaję to mi coś leci i już myślałam, że to krew
Specjalnie założyłam białe, żeby wszystko było widać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:06
Ola_45, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:23
tysiaa93, Monkey, Szalona CZARNA, Bree, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
Ola_45 wrote:Nie ma opcji! Nic nie przyjdzie
Też tak miałam, czasem miałam uczucie jakby coś leciało a tak na prawdę nic nie było, a czasem tak mi mokro było, że nie wyrabiałam
Więc jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że bociek wrzucił w nawigację twój adres
Uwierzę w to dopiero, jak do niedzieli @ nie przyjdzieOla_45, Bree, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:Wrrr ale mnie wkurzył mój gin. Uważam go za dobrego lekarza i słyszałam mnóstwo dobrych opinii o nim ale dziś mnie zeźlił. Poszłam elegancko i mówię, że 2tygodnie po zabiegu i, że w szpitalu powiedzieli żeby zrobić sobie badania hormonów po poronieniu to może by mi dał skierowanie i ja po pierwszej @ bym zrobiła badania to na następną wizytę za miesiąc już byśmy coś wiedzieli a on na to mówi, że jakie badania, że nie ma sensu bo 95% takich przypadków to po prostu złe połączenie komórek i dlatego dalej się nie rozwijała ciąża. No to mówię, że przed zajściem tak wiele lat stosowałam antykoncepcję i przed zajściem miałam krótki 2 dniowy okres, a on na to, że gdyby antykoncepcja działała teratogennie to kobiety nie zachodziły by w ciążę ją stosując i że odstawienie anty nie miało wpływu. Potem powiedział UWAGA Dziewczynki, że fizycznie gotowa na ciążę będę po pierwszej @ ale dla zdrowia psychicznego należy odczekać 3 cykle i żebym pokazała się za 2 cykle gdyby było z nimi coś nie tak, a najlepiej za 3 jak już zajdę w ciążę. I jego zalecenia na teraz to łykać kwas foliowy i nie współżyć do pierwszej @ po zabiegu. Ech. Chyba po @ sama pójdę i zapłacę sobie za badania tsh i ft3 i ft4, a jak tam bedzie dobrze to wtedy bede już na 100% wiedziała, że gin jest godny zaufania.
gdybym sama nie poszla na jakiekolwiek badania to 2 moich prywatnych lekarzy nie widzialo zadnej potrzeby...
Staraczka23, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPap wiesz tsh i ft to sa tarczycowe i nie koniecznie gin musi dac skierowanie, to nalezy do ogolnego i endokrynolog,, ginekolog dopiero da skierowanie albo zleci prywatnie (bo tak taniej dla niego) jezeli jestes w ciąży.
Wiecie ja w cp mialam operacje otwierali jame brzuszna i usuneli jajnik i jajowod z sexem mialam czekac tzn ze staraniami 3 miesiace, po 2tyg od operacji mialam taki wulkan w sobie ze pierwsza zaatakowalam męża bylo delikatnie i fajnieoczywiście bez staran czyli sperma na bok
po poltora miesiaca i moim lepszym samopoczuciu mowie ryzykuje i w drugim cyklu sie udalo
Wspomne wizyte prywatna u endokrynologa ginekologa, 12grudnia bylam widzial pęcherzyk okoloowulacyjny zalecil badania fsh lh progesteron i prolaktyne wydalam ok 100zl a na kolejna wizyte 12 stycznia uslyszalam ze mam piekna szyjke macicy i jest ciaza prawidlowa, facet nawet usg nie robil bo bylo za wcześnie.
Moze zrób te badania one sa do wykrycia owulacji jesli chcesz miec pewność ze nie zanikla, te lekarze sa idiotami ech nie rozunieja bolu kobiet ktore chca zajsc w ciaze gdzie oni praktykowali do choleryMonkey, tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
pap, ja też nie robiłam żadnych badań, osobiście uważam tak jak twój lekarz, ale jeżeli ty będziesz spokojniejsza jak je wykonasz, to oczywiście je zrób. Ten twój gin to prywatny czy na nfz? I mój dr też kazał czekać ze współżyciem do pierwszej @, zresztą jestem bardzo podatna na infekcje i wolałam nie ryzykować. Ale pamiętaj pap, że zawsze można się inaczej poprzytulać, popieścić i też może być przyjemnie
Staraczka23, Szalona CZARNA, matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Moja ginka też nie widziała potrzeby robienia badań ale ja zrobiłam je dla świętego spokoju mojej teściowej no i wyszło co wyszło...
Dlatego uważam, że warto
Staraczka: jeśli o mnie chodzi to możesz się tu u nas zadomowić ale pod jednym warunkiem.
A mianowicie - kopsnij nam tu trochę tych cennych wirusków!!!
Tysia: leci bociek, nanana na i przyniesie Tobie szkraba....
Spadam zaraz po winko do sklepuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 17:00
Staraczka23, Szalona CZARNA, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyChcialam wysylac te wiruski pod temperaturami na wykresach bo widzialam je ale nie mam pojęcia jak to robic
Mogę cos podpowiedziec o suplementacji lykalam kwas foliowy, wit D dawka 2000 a męża faszerowalam magnezem i cynkiemach i na wieczor jedlismy ananasy brzoskwinie ale z puszki i duzo koktajli z pomaranczy robilam a ponoc wit C tez wazna.
Ja zaskoczylam w swiateczny tydzien i kochalismy sie codziennie w jakies pory dnia rano wieczorem popołudni,, stanowczo uwielbiam te z poranka facet ma wiekszy testosteron i erekcja taka ach
My nawet hahaha w wigilię zanim wyszlismy do moich rodzicow na kolacje to sie kochalismyTulisia, Monkey, tysiaa93, matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Moja ginka też nie widziała potrzeby robienia badań ale ja zrobiłam je dla świętego spokoju mojej teściowej no i wyszło co wyszło...
Dlatego uważam, że warto
Monkey znaczy co Ci wyszło?Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt