Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Jak My wszyscy ale on chyba nie narzeka
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie pogoda taka sobie, zmienna ze tak powiem, iscie brytyjska
Wczorajs ie namarzlam na podworku przy kwiatkach to dzisiaj cos w domu porobie a mam co
Zaraz sobie wareczke otworze, film na tablecie przy zlewozmywaku zapuszcze i do dzielaPozniej moze podlubie cos przy art journalu - bo znalazlam sobie takie zajecie i przypomnialy mi sie dawne czasy jak bylam nieco mlodsza hahaha i w szkole z dziewczynami mialysmy takie zeszyty z wierszykami i piosenkami, wyklejalysmy tam rozne obrazki, albo rysowalysmy cos
czasami sie tymi zeszytami wymienialysmy i odpisywalysmy od siebie nowe wierszyki czy sentencje, a teraz widze ze w modzie prowadzenie takiego pamietnika - art journalu
bardzo mnie to pochlania
ten na zdjeciu to nie moj ale chcialam pokazac jak to wygladazwariowalam na tym punkcie
tysiaa93, Staraczka23, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Ja byłam pierwsza i Bree już zaczyna robić :)prawda Bree ? powiedz że Ja byłam pierwsza bo jestem najmłodsza po Tobie
Ja wszystkim zrobiez przyjemnoscia
bo uwielbiam "sztrykowac" znaczy sie robic na drutach
Tylko mi powiedzcie ktora jaki chce - ja nie zartujetysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Ja wszystkim zrobie
z przyjemnoscia
bo uwielbiam "sztrykowac" znaczy sie robic na drutach
Tylko mi powiedzcie ktora jaki chce - ja nie zartujeBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż bym z chęcią wypiła wareczkę ale radlerka
Ale to musi zaczekać
Wiecie chyba u was zostanę , jesteście aktywne cały czas i przynajmniej widać żyjecie w zgodzie
Na niektórych wątkach to takie tajfuny czasami są w sensie kłótnimatylda08, Bree, tysiaa93, Szalona CZARNA, Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ok zapisane!
a zainspirowaly mnie do tego kocyka sweterki Ralpha Laurena zaprojektowane specjalnie na olimpiade
Matylda co do tego art journala to niezly wkret jest, mozna sobie tam wszystkie fajne rzeczy wklejac, takie na pamiatke, jakies bilety, kartki, kwiatki, trawki, metoda styl i wykonaie ograniczone jest tylko wyobraznia a jak zobaczylam na necie ile jest mozliwosci to.... wystarczy wpisac art journal albo smash book i oczy mi wychodza z orbit
Boze ale ja tu spamuje...wybaczcie
Dobra zmykm sprzatac moj chlewik
Udanego dnia dziewczynymatylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:
kierzynka jk masz cien cienia a nie mialas nic wczesniej to kto wie
ja robilam wczoraj i mialam cien cienia ale nie bralm tego na powaznie bo wczesniej mialam mocne krechy to chyba 2 ovulka mi sie
nie szykujew ogole czy to jest mozliwe? 2 ovulki w jednym cyklu?
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKierzynka działaj działaj bocian w drodze
Bree dziś zakładam bo ja sentymentalna jestem
Tyśce się rozprawa przedłużyła może to o podział majątku i franca uparta - żona
Spadam sprzątnąć bo zaraz niania wkracza a my w polu
Buziaki do wieczorkaBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka, jasne zostan z nami, my tu nie urzadzamy publicznego linczowania
A z piwka to Ci polecam karmi zurawinowe
Kierzynka mi wyszly w 19 i 20 dniu takie mocne krechy, tak pozno bo troche poplamialam po poronieniu i to pewnie dlatego...22 dc nie mialam ani cienia cienia a 24 dc juz sie pojawil cien cienia ale jakos mnie to nie przekonuje chociaz troche sie pokrywa ze skokiem tempki
Powiem ci ze juz zglupialam z tym cyklem i chce zeby nastepny byl normalniejszy
ten to jest troche jak... jak jajeczko niespodzianka hahahaha
zywiol!matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Staraczka zapraszamy
Całkiem fajne to Prawo Agaty. Pierwsze odcinki mnie nie wciągnęły ale teraz już leeeci
Matylda powodzenia w sprzątaniu
Kurcze, te art journal są cuuuuuuuudowneKupię jakiś gruby zeszyt i zacznę to prowadzić, super sprawa
Kierzynka to kot musi ciekawie wyglądaćBree, kierzynka, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
o Matylda ja tez jestem sentymentalna jak nie wiem... czy Ty nie jestes aby zodiakalnym strzelcem?
zbieram milion roznych rzeczy na pamiatke a takie rysowanko wyklejanki bardzo relaksuja
kierzynka daj mi troche swojej sily bo ja mojego lenia nie mam jak wypedzic
Dobra serio juz sie biore do roboty
3majcie sie misie pysietysiaa93, kierzynka, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość