WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wykorzystałam fakt, że nie ma dziś słońca i pomyłam wszystkie okna :)
    teraz czas na drugie śniadanie :)

tysiaa93, matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    a ja wykorzystałam fakt, że nie ma dziś słońca i pomyłam wszystkie okna :)
    teraz czas na drugie śniadanie :)

Pracowicie rozpoczęłaś dzień, jestem dumna! :)

matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Pracowicie rozpoczęłaś dzień, jestem dumna! :)
    spokojnie tysia, na tym moja pracowitość się pewnie dzisiaj skończy :D

tysiaa93, matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie piekne słońce ;)

tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś mam 22 dzień cyklu zrobiłam test owu i mam cień drugiej krechy... kurcze czyżby owulka miała być tak późno?

tysiaa93, Bree, Szalona CZARNA, unadarcy lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dzisiaj ogarnąć szafę i posegregować ubrania ale tak mi się nie chce, że masakra -,- Mogłam to jednak zrobić wczoraj :P

U mnie tylko lekkie słoneczko :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    dziś mam 22 dzień cyklu zrobiłam test owu i mam cień drugiej krechy... kurcze czyżby owulka miała być tak późno?

Możliwe :) Czyli jutro powinny być już krechy takiej samej grubości :) Hmm, albo pojutrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:56

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Witajcie, widzę ze jestescie z rana aktywne, chcialam zapytać cxy mialyscie badanie kwasu moczowego i czy lekarz tlumaczyl po co to badanie?
    Wczoraj mialam wizyte skurwiel od poczatku mnie straszy a wczoraj przegial bo gadal ze ciaza patologiczna jest i zagrozona a 2tyg temu u innego lekarza bylo ok
    Kwas moczowy oznacza się przy Dnie moczanowej :(

Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ddobry wszystkim rannym ptaszką
    Ja młodego wykopałam do szkoły i dalej wskoczyłam na ciepłe nogi już po śniadanku z kawusią się melduje :)
    Ja miałam taką bladą kreske cały czas mimo że owu. była i cykl zakończony był szczęśliwie :)

tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morning, dzien dobry czesc i czolem :)

Szalona CZARNA poranny ptaszek z Ciebie, ale ja dzisiaj tez rano wstalam bo
    po 5tej i prasowalam mojemu koszule do pracy bo wczoraj mi sie nie chcialo :P
    piszesz ze okna otwierac bo bociany lataja :) Mi to chyba listonosz Pat dziecko przywiezie
    :D :D :D

Ola my serio idziemy leb w leb, mi tez dzisiaj temp podskoczyla, mam najwyzsza w tym cyklu, 36,9!!!
    Ale jestem ciekawa co bedzie dalej, czuje sie jak na wyscigach konnych :D A co do forum to tez jest dla mnie
    czyms w rodzaju uzaleznienia, ale to dobrze bo tu sa poklady dobrej energii i mozna sobie akumulatorki podladowac :)

Szalona CZARNA ja dzisiaj robie kluseczki znaczy sie gnocchi ze szpinakiem (podobno modne ostatnio) z szyneczka i czosnkiem na
    masle i posypane parmezanem :) Jak bedzie dobre to Ci powiem ale pewnie juz znasz :)

Staraczka ja nie mialam nigdy takiego badania, w ogole mocz mialam badany ostatnio chyba 20 lat temu :P

Pap biedaczko, wspoczuje Ci alergii, to paskudztwo jest :/

Monkey brawo! Okna pomyte!!! U mnie w domu otwieraja sie wszystkie na zewnatrz (jak to w UK) dlatego ekipa myje mi okna :)
    O ile te na parterze moge ogarnac to te na pietrze juz nie :P

kierzynka jk masz cien cienia a nie mialas nic wczesniej to kto wie :)
    ja robilam wczoraj i mialam cien cienia ale nie bralm tego na powaznie bo wczesniej mialam mocne krechy to chyba 2 ovulka mi sie
    nie szykuje :D w ogole czy to jest mozliwe? 2 ovulki w jednym cyklu?

tysiaa93, Szalona CZARNA, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Kwas moczowy oznacza się przy Dnie moczanowej :(

tak tyle tez wyczytałam ale na jakiej podstawie on to zlecił skoro wywiadu nie przeprowadzal , nie pytał nawet jak często chodzę siku , w karcie ciąży jak jest rubryka obrzęki to położna o to nie pytała a postawiła krechę ze ich nie mam

Jutro idę do nowego lekarza , udało mi się przesunąć wizytę o tydzień powiem mu co się nasłuchałam

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pat i kot, kot i Pat, Pat i kot, przyjacieleeee od laaat :D :D :D

Szalona CZARNA, Bree, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    tak tyle tez wyczytałam ale na jakiej podstawie on to zlecił skoro wywiadu nie przeprowadzal , nie pytał nawet jak często chodzę siku , w karcie ciąży jak jest rubryka obrzęki to położna o to nie pytała a postawiła krechę ze ich nie mam

Jutro idę do nowego lekarza , udało mi się przesunąć wizytę o tydzień powiem mu co się nasłuchałam

Może po prostu ten ginekolog był lipny... Niczym się nie stresuj :) Jutro się wszystkiego dowiesz.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Może po prostu ten ginekolog był lipny... Niczym się nie stresuj :) Jutro się wszystkiego dowiesz.
    oczywiście że tak , bo jak czytam o tym badziewiu to piszą o objawach bóle stawów a ja zapytałam czy mogę coś przyjmować aby ulżyć w bólu bo 2x zdarzył się ból kości ogonowej i na pewno z przeciążenia bo nagle po sprzątaniu i dłuższym chodzeniu miałam tak ..

konował jak nic

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka nie mam zielonego pojęcia po co Ci to zlecił badanie to wykonuje sie jeżeli podejrzewa sie tą chorobę tzn. jeżeli byś miała przeraźliwy ból stopy z opuchlizną pobiera się wtedy krew ale u ciebie nie mam bladego pojęcia po co ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    oczywiście że tak , bo jak czytam o tym badziewiu to piszą o objawach bóle stawów a ja zapytałam czy mogę coś przyjmować aby ulżyć w bólu bo 2x zdarzył się ból kości ogonowej i na pewno z przeciążenia bo nagle po sprzątaniu i dłuższym chodzeniu miałam tak ..

konował jak nic
    Kiedyś określano Ja jako "chorobę bogaczy" może byłas za extra ubrana ;) - żarcik taki :) zmień lekarza jeżeli nic Ci nie dolega a może On po prostu chce Ci wykonać WSZYSTKIE badania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Staraczka nie mam zielonego pojęcia po co Ci to zlecił badanie to wykonuje sie jeżeli podejrzewa sie tą chorobę tzn. jeżeli byś miała przeraźliwy ból stopy z opuchlizną pobiera się wtedy krew ale u ciebie nie mam bladego pojęcia po co ?
    właśnie , nie mam żadnych bóli nawet smieje sie do mamy ze mogla bym sobie spokojnie biegac bo nie czuje abym w ciazy byla , moze jednak o ta kosc ogonowa chodzi ? ale wytlumaczylam mu ze bolalo jak troche wiecej sprzatalam w mieszkaniu i drugi raz to jak dluzej chodzilam .

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ból pleców widocznie był związany z przepracowaniem lub przemęczeniem Dna moczanowa z reguły dotyka najpierw stawy w stopach ból jest straszny chodzic nie mozna więc nie przejmuj sie że ci zlecił moze mu potrzebne do jakiejś pracy jeżeli nie płacisz za te badania to co za różnica czy dodatkowo ci to zlecił ?
    Co tak zamilkłyście ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka a Ty z Wrześniówek jesteś ?

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Staraczka a Ty z Wrześniówek jesteś ?
    tak siedzę tam :) U nich wczoraj wszystko opisałam jak wizyta przebiegła , zrobię te badanie dla własnego spokoju ale do niego nie wrócę , wczorajszej wizyty to tak jak by nie było , nie wpisal że byłam że który tydzień ,tego ciśnienia również nie wpisal a ważenie echm waga stała obok a położna zamiast zapytać i sprawdzić czy rzeczywiście tyle waże to wpisała to co jej powiedziałam , u poprzedniego lekarza pytali o wagę również powiedziałam i jeszcze zważyli

Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość

‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ