Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:dziś mam 22 dzień cyklu zrobiłam test owu i mam cień drugiej krechy... kurcze czyżby owulka miała być tak późno?
MożliweCzyli jutro powinny być już krechy takiej samej grubości
Hmm, albo pojutrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:56
matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Witajcie, widzę ze jestescie z rana aktywne, chcialam zapytać cxy mialyscie badanie kwasu moczowego i czy lekarz tlumaczyl po co to badanie?
Wczoraj mialam wizyte skurwiel od poczatku mnie straszy a wczoraj przegial bo gadal ze ciaza patologiczna jest i zagrozona a 2tyg temu u innego lekarza bylo okBree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDdobry wszystkim rannym ptaszką
Ja młodego wykopałam do szkoły i dalej wskoczyłam na ciepłe nogi już po śniadanku z kawusią się melduje
Ja miałam taką bladą kreske cały czas mimo że owu. była i cykl zakończony był szczęśliwietysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Morning, dzien dobry czesc i czolem
Szalona CZARNA poranny ptaszek z Ciebie, ale ja dzisiaj tez rano wstalam bo
po 5tej i prasowalam mojemu koszule do pracy bo wczoraj mi sie nie chcialo
piszesz ze okna otwierac bo bociany latajaMi to chyba listonosz Pat dziecko przywiezie
Ola my serio idziemy leb w leb, mi tez dzisiaj temp podskoczyla, mam najwyzsza w tym cyklu, 36,9!!!
Ale jestem ciekawa co bedzie dalej, czuje sie jak na wyscigach konnychA co do forum to tez jest dla mnie
czyms w rodzaju uzaleznienia, ale to dobrze bo tu sa poklady dobrej energii i mozna sobie akumulatorki podladowac
Szalona CZARNA ja dzisiaj robie kluseczki znaczy sie gnocchi ze szpinakiem (podobno modne ostatnio) z szyneczka i czosnkiem na
masle i posypane parmezanemJak bedzie dobre to Ci powiem ale pewnie juz znasz
Staraczka ja nie mialam nigdy takiego badania, w ogole mocz mialam badany ostatnio chyba 20 lat temu
Pap biedaczko, wspoczuje Ci alergii, to paskudztwo jest
Monkey brawo! Okna pomyte!!! U mnie w domu otwieraja sie wszystkie na zewnatrz (jak to w UK) dlatego ekipa myje mi okna
O ile te na parterze moge ogarnac to te na pietrze juz nie
kierzynka jk masz cien cienia a nie mialas nic wczesniej to kto wie
ja robilam wczoraj i mialam cien cienia ale nie bralm tego na powaznie bo wczesniej mialam mocne krechy to chyba 2 ovulka mi sie
nie szykujew ogole czy to jest mozliwe? 2 ovulki w jednym cyklu?
tysiaa93, Szalona CZARNA, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Kwas moczowy oznacza się przy Dnie moczanowej
tak tyle tez wyczytałam ale na jakiej podstawie on to zlecił skoro wywiadu nie przeprowadzal , nie pytał nawet jak często chodzę siku , w karcie ciąży jak jest rubryka obrzęki to położna o to nie pytała a postawiła krechę ze ich nie mam
Jutro idę do nowego lekarza , udało mi się przesunąć wizytę o tydzień powiem mu co się nasłuchałamBree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:tak tyle tez wyczytałam ale na jakiej podstawie on to zlecił skoro wywiadu nie przeprowadzal , nie pytał nawet jak często chodzę siku , w karcie ciąży jak jest rubryka obrzęki to położna o to nie pytała a postawiła krechę ze ich nie mam
Jutro idę do nowego lekarza , udało mi się przesunąć wizytę o tydzień powiem mu co się nasłuchałam
Może po prostu ten ginekolog był lipny... Niczym się nie stresujJutro się wszystkiego dowiesz.
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Może po prostu ten ginekolog był lipny... Niczym się nie stresuj
Jutro się wszystkiego dowiesz.
konował jak nicBree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka nie mam zielonego pojęcia po co Ci to zlecił badanie to wykonuje sie jeżeli podejrzewa sie tą chorobę tzn. jeżeli byś miała przeraźliwy ból stopy z opuchlizną pobiera się wtedy krew ale u ciebie nie mam bladego pojęcia po co ?
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:oczywiście że tak , bo jak czytam o tym badziewiu to piszą o objawach bóle stawów a ja zapytałam czy mogę coś przyjmować aby ulżyć w bólu bo 2x zdarzył się ból kości ogonowej i na pewno z przeciążenia bo nagle po sprzątaniu i dłuższym chodzeniu miałam tak ..
konował jak nic- żarcik taki
zmień lekarza jeżeli nic Ci nie dolega a może On po prostu chce Ci wykonać WSZYSTKIE badania
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Staraczka nie mam zielonego pojęcia po co Ci to zlecił badanie to wykonuje sie jeżeli podejrzewa sie tą chorobę tzn. jeżeli byś miała przeraźliwy ból stopy z opuchlizną pobiera się wtedy krew ale u ciebie nie mam bladego pojęcia po co ?
-
nick nieaktualnyStaraczka ból pleców widocznie był związany z przepracowaniem lub przemęczeniem Dna moczanowa z reguły dotyka najpierw stawy w stopach ból jest straszny chodzic nie mozna więc nie przejmuj sie że ci zlecił moze mu potrzebne do jakiejś pracy jeżeli nie płacisz za te badania to co za różnica czy dodatkowo ci to zlecił ?
Co tak zamilkłyście ?Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Staraczka a Ty z Wrześniówek jesteś ?
U nich wczoraj wszystko opisałam jak wizyta przebiegła , zrobię te badanie dla własnego spokoju ale do niego nie wrócę , wczorajszej wizyty to tak jak by nie było , nie wpisal że byłam że który tydzień ,tego ciśnienia również nie wpisal a ważenie echm waga stała obok a położna zamiast zapytać i sprawdzić czy rzeczywiście tyle waże to wpisała to co jej powiedziałam , u poprzedniego lekarza pytali o wagę również powiedziałam i jeszcze zważyli
Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość