WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja oglądam prawo agaty, całkiem dobry serial :) i zerkam co tu tworzycie :)

Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy zyjesz??? Jak zdrowie? :)

Staraczka ja kiedys bylam u tkiego gine ze znalazl mi cos w macicy i nie wiedzial czy to drugi pecherzyk (ciaza blizniacza), czya jakies naczynko, czy zylka, czy krwiak czy h*u wie co... czulam sie jakbym do wrozki poszla a nie do ginekologa.... i nawet nie powiedzial ze mam przyjsc za jakis czas powtorzyc badania zeby skonfrontowac je ze soba po jakims czasie... tak ze zrob najlepiej jak dziewczyny pisza, idz do innego bo sie bedziesz zamartwiac przez jakiegos dupka... masakra jakas...

matylda08, Staraczka23, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też byłam tam tylko że krótko :( no cóż . Nic sie nie przejmuj zmień lekarza abys miała do niego zaufanie dbaj o fasolę i nie przemęczaj sie bo klapa w dupsko dostaniesz od nas :)

Bree, Staraczka23, unadarcy lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    ja oglądam prawo agaty, całkiem dobry serial :) i zerkam co tu tworzycie :)

a ja znalazlam na necie dzisiaj stare odcinki M jak milosc :D (od 53 odcinka) i sie ciesze bo szukalam czegos starego polskiego, nieskomplikowanego i zeby mi na dlugo starczylo :D bo sobie ogladam/slucham do sprzatania, prania i gotowania :) dlatego zalezy mi zeby akcja niewartka byla i zebym nie sledzac tego co sie dzieje na ekranie nie pogubila sie w watkach :D nie mamw domu polskiej TV wiec to dla mnie gratka nie lada :D ostatnio ogladalam klan od 2009 roku!!!

generalnie nie ogladam seriali za to duzo slucham radia, a ten film to dla mnie troche jak sluchowisko :D

tysiaa93, matylda08, Szalona CZARNA, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Unadarcy zyjesz??? Jak zdrowie? :)

Staraczka ja kiedys bylam u tkiego gine ze znalazl mi cos w macicy i nie wiedzial czy to drugi pecherzyk (ciaza blizniacza), czya jakies naczynko, czy zylka, czy krwiak czy h*u wie co... czulam sie jakbym do wrozki poszla a nie do ginekologa.... i nawet nie powiedzial ze mam przyjsc za jakis czas powtorzyc badania zeby skonfrontowac je ze soba po jakims czasie... tak ze zrob najlepiej jak dziewczyny pisza, idz do innego bo sie bedziesz zamartwiac przez jakiegos dupka... masakra jakas...
    to była druga wizyta z której wyszłam w nerwach , w nocy się budziłam i głupie myśli miałam , jak pisałam wcześniej , jutro będe szła do innego lekarza .

Najgorsze własciwie było to że od początku ciąży nie znam żadnych wymiarów dziecka ani tętna , kompletnie nic , koleżanki mówily ze on nie potrafi ciąży prowadzic ale ja głupia bo od początku do niego chodziłam odką @ dostałam i wierzyłąm mu .

Nie powiem raz się zdziwiłam bo bez żadnych badań zapisał bromergon na zbicie PRL a nawet nie wiedział jakie jest stężenie , będąc już w ciąży w dniu spodziewanej @ miałam wizytę on do mnie że ciąża może być ale jak będę krwawić za 3tyg to mam przyjść ! On już sie nastawił na poronienie bo przecież widział by pęcherzyk chociaż na usg

Bree lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Tyśka to nie przeszkadzam jak w sądzie na rozprawie jesteś :) Bree dobre z tą wróżka ale masz rację niektórzy są jak dzieci we mgle idą po omacku i takich należy unikać bo szkoda zdrowia .
    Ja zaraz poproszę nianie młodej żeby przyszła to pojadę na ploty do przyjaciółki :) mimo złej pogody fajny dzień się zapowiada :)
    Bree a z tym kocykiem to serio ? zrobisz mi taki ?

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Ja też byłam tam tylko że krótko :( no cóż . Nic sie nie przejmuj zmień lekarza abys miała do niego zaufanie dbaj o fasolę i nie przemęczaj sie bo klapa w dupsko dostaniesz od nas :)
    nawet pisałaś bym usunęła Cię z listy , zerknęłam na posty ...
    Kilka dziewczyn miało taką sytuację , wspominamy o was i liczymy że w któryś miesiąć wejdzieciee na fioletowej :)

matylda08, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w 14 tyg to troszkę przegięcie że niczego nie wiesz bo tętno już dawno powinien sprawdzić no żesz kur...a ja bym nie wyszła z gabinetu !!!

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    nawet pisałaś bym usunęła Cię z listy , zerknęłam na posty ...
    Kilka dziewczyn miało taką sytuację , wspominamy o was i liczymy że w któryś miesiąć wejdzieciee na fioletowej :)
    Ucałuj wszystkie fasolki :) ja broni nie złożyłam jeżeli sie nie uda będę czekała na wnuki :)

tysiaa93, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, jednak znalezienie dobrego ginekologa, który poprawnie poprowadzi ciążę to podstawa.

matylda08, Staraczka23, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    No w 14 tyg to troszkę przegięcie że niczego nie wiesz bo tętno już dawno powinien sprawdzić no żesz kur...a ja bym nie wyszła z gabinetu !!!
    i tak wrócę do niego po cytologie bo za każdym razem wmawia infekcje a dziwnym trafem tyle lat i tylko jedna prawidlową mam w domu a innych nie dostalam

tysiaa93, matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Tyśka :) pamiętaj ginekologa i stomatologa się nie zmienia :) tylko najpierw trzeba trafić

tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka jak czytam co piszesz to dla mnie to jakis kosmos jest. Z reguly nikomu nie radze ale idz prosze do jakiegos normalnego lekarza bo ten to Ci tylko zdrowia i nerwow napsuje ;)

Matylda a czemu bym miala Ci kocyka nie zrobic ;) serio serio :)

tysiaa93, Staraczka23, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie mów o dentystach, łeee :D A do ginekologa pierwszy raz w życiu poszłam jak byłam w ciąży. Nawet mu o tym powiedziałam, ale stwierdził, że lepiej teraz niż wcale :D Na szczęście na ginekologa od razu dobrze trafiłam :)

Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree uważaj, bo wszystkie się po kocyki zgłosimy ;D I będziesz miała dużo roboty ;D

matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak trzymaj a ja mojego dentystę kocham do szaleństwa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda zrobione :)

Wiecie ja cały czas byłam przekonana że temu palantowi szósta klepka się odsunęłą , czasami jak trafiam na parszywych lekarzy to się nabijam że nie poruchali sobie i wyżywają się na pacjentach , ja rozumiem mają taką pracę powinni być neutralni ale netrulany nie oznacza chamski

tysiaa93, matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Bree uważaj, bo wszystkie się po kocyki zgłosimy ;D I będziesz miała dużo roboty ;D
    Ja byłam pierwsza i Bree już zaczyna robić :)prawda Bree ? powiedz że Ja byłam pierwsza bo jestem najmłodsza po Tobie :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oki, Matylda była pierwsza :D

matylda08, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super powiedzenie bo ja żona lekarza :) ha ha ha

tysiaa93, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ