Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Unadarcy zyjesz??? Jak zdrowie?
Staraczka ja kiedys bylam u tkiego gine ze znalazl mi cos w macicy i nie wiedzial czy to drugi pecherzyk (ciaza blizniacza), czya jakies naczynko, czy zylka, czy krwiak czy h*u wie co... czulam sie jakbym do wrozki poszla a nie do ginekologa.... i nawet nie powiedzial ze mam przyjsc za jakis czas powtorzyc badania zeby skonfrontowac je ze soba po jakims czasie... tak ze zrob najlepiej jak dziewczyny pisza, idz do innego bo sie bedziesz zamartwiac przez jakiegos dupka... masakra jakas...matylda08, Staraczka23, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:ja oglądam prawo agaty, całkiem dobry serial
i zerkam co tu tworzycie
a ja znalazlam na necie dzisiaj stare odcinki M jak milosc(od 53 odcinka) i sie ciesze bo szukalam czegos starego polskiego, nieskomplikowanego i zeby mi na dlugo starczylo
bo sobie ogladam/slucham do sprzatania, prania i gotowania
dlatego zalezy mi zeby akcja niewartka byla i zebym nie sledzac tego co sie dzieje na ekranie nie pogubila sie w watkach
nie mamw domu polskiej TV wiec to dla mnie gratka nie lada
ostatnio ogladalam klan od 2009 roku!!!
generalnie nie ogladam seriali za to duzo slucham radia, a ten film to dla mnie troche jak sluchowiskotysiaa93, matylda08, Szalona CZARNA, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Unadarcy zyjesz??? Jak zdrowie?
Staraczka ja kiedys bylam u tkiego gine ze znalazl mi cos w macicy i nie wiedzial czy to drugi pecherzyk (ciaza blizniacza), czya jakies naczynko, czy zylka, czy krwiak czy h*u wie co... czulam sie jakbym do wrozki poszla a nie do ginekologa.... i nawet nie powiedzial ze mam przyjsc za jakis czas powtorzyc badania zeby skonfrontowac je ze soba po jakims czasie... tak ze zrob najlepiej jak dziewczyny pisza, idz do innego bo sie bedziesz zamartwiac przez jakiegos dupka... masakra jakas...
Najgorsze własciwie było to że od początku ciąży nie znam żadnych wymiarów dziecka ani tętna , kompletnie nic , koleżanki mówily ze on nie potrafi ciąży prowadzic ale ja głupia bo od początku do niego chodziłam odką @ dostałam i wierzyłąm mu .
Nie powiem raz się zdziwiłam bo bez żadnych badań zapisał bromergon na zbicie PRL a nawet nie wiedział jakie jest stężenie , będąc już w ciąży w dniu spodziewanej @ miałam wizytę on do mnie że ciąża może być ale jak będę krwawić za 3tyg to mam przyjść ! On już sie nastawił na poronienie bo przecież widział by pęcherzyk chociaż na usgBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Tyśka to nie przeszkadzam jak w sądzie na rozprawie jesteś
Bree dobre z tą wróżka ale masz rację niektórzy są jak dzieci we mgle idą po omacku i takich należy unikać bo szkoda zdrowia .
Ja zaraz poproszę nianie młodej żeby przyszła to pojadę na ploty do przyjaciółkimimo złej pogody fajny dzień się zapowiada
Bree a z tym kocykiem to serio ? zrobisz mi taki ?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Ja też byłam tam tylko że krótko
no cóż . Nic sie nie przejmuj zmień lekarza abys miała do niego zaufanie dbaj o fasolę i nie przemęczaj sie bo klapa w dupsko dostaniesz od nas
Kilka dziewczyn miało taką sytuację , wspominamy o was i liczymy że w któryś miesiąć wejdzieciee na fioletowejmatylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:nawet pisałaś bym usunęła Cię z listy , zerknęłam na posty ...
Kilka dziewczyn miało taką sytuację , wspominamy o was i liczymy że w któryś miesiąć wejdzieciee na fioletowejja broni nie złożyłam jeżeli sie nie uda będę czekała na wnuki
tysiaa93, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:No w 14 tyg to troszkę przegięcie że niczego nie wiesz bo tętno już dawno powinien sprawdzić no żesz kur...a ja bym nie wyszła z gabinetu !!!
tysiaa93, matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka jak czytam co piszesz to dla mnie to jakis kosmos jest. Z reguly nikomu nie radze ale idz prosze do jakiegos normalnego lekarza bo ten to Ci tylko zdrowia i nerwow napsuje
Matylda a czemu bym miala Ci kocyka nie zrobicserio serio
tysiaa93, Staraczka23, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Nic nie mów o dentystach, łeee
A do ginekologa pierwszy raz w życiu poszłam jak byłam w ciąży. Nawet mu o tym powiedziałam, ale stwierdził, że lepiej teraz niż wcale
Na szczęście na ginekologa od razu dobrze trafiłam
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda zrobione
Wiecie ja cały czas byłam przekonana że temu palantowi szósta klepka się odsunęłą , czasami jak trafiam na parszywych lekarzy to się nabijam że nie poruchali sobie i wyżywają się na pacjentach , ja rozumiem mają taką pracę powinni być neutralni ale netrulany nie oznacza chamskitysiaa93, matylda08, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Bree uważaj, bo wszystkie się po kocyki zgłosimy
I będziesz miała dużo roboty
tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny