Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Za śmierć płodu również ale lekarz musiałby napisać oświadczenie. Zresztą z takich rzeczach nie warto brać pieniędzy. Ale to moja opinia.
matylda08, tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Nastała cisza więc idę dalej ozdabiać świece i jaja na wielkanoc
Dequpage Bree polecam skoro nie wiesz co z rączkami zrobić, gdy tygryska nie ma
tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Za śmierć płodu również ale lekarz musiałby napisać oświadczenie. Zresztą z takich rzeczach nie warto brać pieniędzy. Ale to moja opinia.
a nie jak się nie upomnisz to nikt nic Ci nie powie i nie doradzi . Szpital może a nie musi wypisać karty zgonu u dzieci urodzonych przed 20 tyg ciąży mówi o tym ustawa którą Religa zmienił o poszanowaniu zwłok i szczątków ludzkich i jeżeli pochowasz dziecko tak samo należy ci się zwrot z zusu za pochówek
teraz to wiem ale już nie myślę
tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:player.pl polecam do seriali również
i koniecznie jesli lubicie akcje na zalukaj.tv serial dexter a smiech serial trawka
Ja tam właśnie oglądamDextera kiedyś po prostu pochłonęłam, mega serial
Szalona CZARNA, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:
Cudowny Dexterek
Niach niach niach
Gra o tron też cudo:) CZekam na Nowy sezon...
A tego to już nie oglądamJak lubisz klimaty zombiaków to polecam The Walking Dead
Jak Norman Reedus czyli serialowy Daryl pojawia się na ekranie, to chodzę ze szczęścia
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Gra o tron urzekła mnie głównie muzyką... juz planuje na urodziny kupić gramofon i płynę winylową z muzyką z gry o tron dla mojego meża
Przy czym będzie to prezent również dla mnie bo kocham winyle i kocham muzykę filmową
-
Wrrr ale mnie wkurzył mój gin. Uważam go za dobrego lekarza i słyszałam mnóstwo dobrych opinii o nim ale dziś mnie zeźlił. Poszłam elegancko i mówię, że 2tygodnie po zabiegu i, że w szpitalu powiedzieli żeby zrobić sobie badania hormonów po poronieniu to może by mi dał skierowanie i ja po pierwszej @ bym zrobiła badania to na następną wizytę za miesiąc już byśmy coś wiedzieli a on na to mówi, że jakie badania, że nie ma sensu bo 95% takich przypadków to po prostu złe połączenie komórek i dlatego dalej się nie rozwijała ciąża. No to mówię, że przed zajściem tak wiele lat stosowałam antykoncepcję i przed zajściem miałam krótki 2 dniowy okres, a on na to, że gdyby antykoncepcja działała teratogennie to kobiety nie zachodziły by w ciążę ją stosując i że odstawienie anty nie miało wpływu. Potem powiedział UWAGA Dziewczynki, że fizycznie gotowa na ciążę będę po pierwszej @ ale dla zdrowia psychicznego należy odczekać 3 cykle i żebym pokazała się za 2 cykle gdyby było z nimi coś nie tak, a najlepiej za 3 jak już zajdę w ciążę. I jego zalecenia na teraz to łykać kwas foliowy i nie współżyć do pierwszej @ po zabiegu. Ech. Chyba po @ sama pójdę i zapłacę sobie za badania tsh i ft3 i ft4, a jak tam bedzie dobrze to wtedy bede już na 100% wiedziała, że gin jest godny zaufania.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap z jednej strony gim ma rację, bo po pierwszym poronieniu nie zaleca się żadnych badań. Ale skoro CHCIAŁAŚ je zrobić to powinien dać ci pieprzone skierowanie, bo to jego praca a on żadnej łaski nie robi. No i powinien ci kazać przyjść na kontrolę po pierwszej miesiączce i dopiero wtedy stwierdzić czy możesz się już starać czy nie, czy wszystko się zagoiło. Dziwny facet.
Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
I tak mam już umówioną wizytę za miesiąc więc sobie poczekam i chyba jednak się i tak przejdę i powiem, że przecież kazał przyjść na kontrolę po pierwszej @, on ma tyle pacjentcek, że mnie i tak nie będzie pamiętał z tej wizyty
kurcze ale to, że bezwzlgędnie zakazał seksu do @ to się zdziwiłam.. że nawet z zabezpieczeniem nie wolnojuż po ścianach chodzę! i nie potrzebnie zaraz po wyjściu od lekarza zadzwoniłam do męża i mu wszystko powiedziałam bo już wiem, że mnie nie ruszy póki @ nie nadejdzie hehehe
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Masz rację Pap
Dokładnie tak zrób, i tak nie powinien pamiętać co ci dzisiaj powiedział
A co do seksu dopiero po @ to dziwne. Ale skoro tak zalecił... Podobno można się już seksić jak krwawienie po poronieniu ustąpi...