Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Tysia a masz inne objaey jak przed @ ?
Wydaje mi się, że mam cycki trochę powiększone i tyle :)No i brzuch trochę pobolewa. Także sobie spokojnie czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:33
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Wydaje mi się, że mam cycki trochę powiększone i tyle :)No i brzuch trochę pobolewa. Także sobie spokojnie czekam
Testy mialam z allegro te tanie
Podwyższone tsh czyli jaki wynik? Jak ja zaszlam mialam 4,25 bodajżeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:57
Monkey, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wiesz sa różne opinie ja sprawdzilam na sobie i sie potwierdzilo, w necie sa informacje ze kosmowka hsc i fsh na początku sa podobne do siebie wiec taki test owulacyjny potrafi wykryc ciaze szybciej niz ciazowy bo jest bardziej czuły poczytaj o tym
Matylda hsc i winko?tysiaa93, Bree, Monkey, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey mi dziewczyny mowily ze bedac w ciazy testy ovu im tez wychodzily pozytywne, ale nie wiem na jakiej zasadzie to dziala.
Tutaj na forum znalazlam taki watek:
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/czy-to-mozliwe-ze-testy-owu-szybciej-wykryja-ciaze-niz-ciazowe,1032.htmlStaraczka23, tysiaa93, Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia wiesz jak ja bylam w 2tyg to byl Sylwester akurat
pisac dalej nie musze
%%%
Monkey a teraz cos bierzesz na zbicie? Wysokie tsh sprzyja poronieniom, ja mam tak dziwnie ze zawsze mam szybki spadek jak biore tabletki na dawce 25 przez miesiac spadlo do 2,75
tysiaa93, Monkey, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:wiesz, ewentualnie może być proszek do pieczenia
A potem założę wątek "zrobiłam test z proszku do pieczenia i wyszedł pozytywny, czy to ciąża"szkoda proszku
Staraczka23, unadarcy, Bree, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny