Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szalona CZARNA nic się nie bój. W razie "w" będziesz zbijać tabletkami.
Ja co prawda po tych lekach umierałam każdej nocy.
Miałam wszystkie z możliwych skutków ubocznych.
No ale czego kobieta nie zniesie...tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnySzalona Czarna gdzies juz ktos pisał chyba Bree z tego co kojarzę to w drugiej połowie cyklu . Wazne jest tez przygotowanie do badania wykonac między 8-10 rano i dzień przed nie pobudzac sutków;) dzień przed unikać stresu i wysiłku przed pobraniem krwi posiedziec ok.pół godziny
tysiaa93, Szalona CZARNA, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
E tam Papola ja i zdolna ja mam natrectwa i takie robotki mnie uspokajaja
Dobranoc, do jutra
Tysia ja tez nie pijam kawy, jakos mi nie wchodzi ale herbatki wszelakie to tak
ewentualnie kawy zbozowe
Szalona CZARNA mnie moja babcia nauczyla robic na drutach, haftowac i merezke, tylko
do szydelka jakos nie dotarlam
Matylda o tej kozie zamiast Bogny to tez nie slyszalam, ale pamietam jak Chylinska
nazwala to u Wojewodzkiego rozklapiocha
A do wozka narzutke Ci zrobie, nie ma sprawy
Szalona CZARNA, Mymłon jest w pyte przesmigany
Szalona Czarna mi lekarz mowil ze prolaktyne moge zrobic obojetnie kiedy byle nie byc przemeczona
nie uprawiac sexu dobe wczesniej i cos tam jeszcze, a progesteron to mowil ze w 20 - 21 dniu cyklu.
Monkey moj bol owulacyjny jest taki ze dopiero jak zaczelam monitorowac cykl to zwrocilam na niego
uwage bo jest na tyle niebolesny ze jak jestem czyms zajeta to go nie poczuje, ale teraz jak wychodzi
mi test albo mam skok tempki to juz sie bardziej wsluchuje w swoje cialo i ten bol u mnie to klucie
takie w jajniku ale po kilka, kilkanascie minut....czasami taki tepy bol, jakby mnie cos ugniatalo,
ale nie jest to cos na tyle silnego zeby mi dokuczalo i co bym musiala usypiac tabletkami :0)
Dobra lasencje, ja tez mykam lezakowac, do jutra wszystkimtysiaa93, Szalona CZARNA, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Jak mam owulację to tylko lekko czuję kucie jajników ale nie boli tak bardzo, żeby brać tabletki itp Taki leciutki ból. Pewnie gdybym nie starała się o dziecko i nie wiedziała, że mniej więcej w tych dniach mam owulację, to nawet nie zwróciłabym na niego uwagi
Ja obejrzałam hells kitchen a teraz project runway i też będę uciekała spać
Dobranoc kobietkiSzalona CZARNA, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
No kurde wiedziałam,że tak bedzie! Ja wrocilam do pracy a Wy tu klikacie tyyyle,ze nie idzie nadrobic Bree fajna narzuta sie szykuje
Tysia Ty to taka jestes fajna i umiesz pocieszyc i optymizm z Ciebie tryska
Kierzynka , szalona czarna, matylda, monkey,unadarcy, Ola,Bree fajne z Was babki - dlatego na prawde milo tu wchodzic. Na forum kafeterii tez sa fajne dziewczyny ale tutaj czuje sie lepiej bo wszystkie przeszlysmy taka sama historie i jak mamy zly dzien i tutaj sie zalimy to wiecie jak pocieszyc. Sorka ze bez polskich znakow ale pisze z telefonu. Czy ja mowilam ze nie lubie smartfonow? ta klawiatura dotykowa wrrrrSzalona CZARNA, Bree, tysiaa93, kierzynka, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap ja tez tu sie dobrze czuje I kiedy tylko mam objawy zblizajacego sie dolka to wchodze tu, czytam, pisze, i momentalnie mi lepiej Co tam psychoterapeuta jak mi tu lepiej
I nie przepraszaj za brak polskich liter bo ja tez tak pisze
....a i tez nie potrafie pisac na dotykowej klawiaturze dlatego kupilam smartfona z klawiatura czyli fetyszowego blackberrego
Nio dobra - Christian Grey mi kupil
<zarcik>
Do jutra kobietkitysiaa93, Szalona CZARNA, kierzynka, matylda08, unadarcy, papola lubią tę wiadomość
-
Pap nadrobisz nas, nadrobisz, dasz radę
O kurcze, ile komplementów Dziękuję, dziękuję Bo tutaj są same fajne babki Na kafeterii też, ale gdybyśmy na kafeterii zaczęły pisać takie głupotki jak tutaj to anonimowi goście zjechaliby nas z góry na dół, hahaha A tutaj trzeba się zarejestrować i wiadomo, że nie każdemu się chce, na całe szczęście Też nie lubię pisać z klawiatur dotykowych, najlepiej jest z komputerka
Pora na mnie, dobranocBree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Kawkę piję już sobie oczywiście i zabieram sie już do pracy. Bocian się zbliża dziewczyny!! Do którejś na pewno wleci Otwierać okna
kierzynka, tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość