Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia masz u mnie browara chyba ze wolisz cos innego
Monkey 6 lat??? myslalam ze mi sie przewidzialo, Ty tu jestes juz 6 lat???
Kaszkiety sie syply Kupuje to
Monkey ja tez bym sie z Wami spotkala ale chyba mam jakies 2 tys km
troche kicha ale przynajmniej tu Was mam
Kierzynka - pazdziernikowki wlasnie zalozyly grupe na fb ale mi sie wydaje ze i tak wiekszosc siedziala tu na forumtysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Papola to fakt, te zwady i jad sie wszedzie saczacy to masakra, ja nie wiem czy im to sprawia przyjemnosc czy jak kiedys bylam swiadkiem dyskusji odnosnie chrzenia dzieci, oczywiscie zdania byly podzielone, ja szanuje jedna i druga strone, kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale jak sie zaczyna komus zarzucac glupote i sypia sie wyzwiska po ktos robi inaczej niz my to sorry... ja wychodze z zalozenia zyj i pozwol zyc innym. Sama do kosciola nie chodze, ale jak ktos chce to niech chodzi i ja szanuje jego przekonania i nie bede nikogo wyzywac od beretow, i tego samego oczekuje od tej osoby zeby mnie nie wyzywala od poganow czy innych satanistow
Najwazniejsze to byc dobrym czlowiekiem, nie krzywdzic innych i zyc zgodnie ze swoimi przekonaniami. Tylekierzynka, tysiaa93, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Ja pamietam w pazdziernikowkach dyskusje na temat jakie jajka sa zdrowsze dla ciezarnych te z fermy czy takie od swojskich kur Stalam z boku i sie przygladalam ale nie bralam w tym udzialu
Monkey, kierzynka, tysiaa93, Szalona CZARNA, matylda08, unadarcy, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Bree no prawie 7 lat I nie tutaj
Poznałyśmy się na e-mamie, na grudniówkach 2008 ale szybko przeniosłyśmy się na prywatne forum bo drażniło nas podczytywanie
Na prywatnym forum było swojsko no i "bezpiecznie"
A chrzanić zaczęło się od jakiegoś roku.
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
A co do jadu to przez jakiś czas byłam na fejsowej grupie "starając się o dziecko".
Nie uwierzycie co tam laski potrafiły odstawiać.
Dopóki któraś nie zaciążyła to było oki ale jak już której udało się zafasolkować i jak któraś wstawiła fotę testu ciążowego albo nie daj Boże rosnącego brzucha to sypały się takie hejty, że głowa mała.
Laski nie mogły pojąć jak tak można,żeby wstawiać takie foty kiedy one same nie mogą zajść?
Kazały dziewczynom którym się udało opuszczać grupę, najlepiej cichaczem, żeby je w oczy nie kuło.
Szok ile "krzywych" ludzi chodzi po tej ziemi
Bree, tysiaa93, Szalona CZARNA, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
O matko ale to glupie.... gdybym ja widziala ze ktorejs z nas sie udalo zafasolic to sie bede cieszyc jej radoscia a nie rzucac bluzgi, jeszcze sie uklonie i stane w kolejce po wiruski no ale.... to co ktos jak zajdzie to ma spier*alac z takiej grupy nic nie mowiac albo przeprosic towarzystwo za ro ze zaciazyl?
glupota ludzka nie ma granicMonkey, tysiaa93, Szalona CZARNA, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:mam dzisiaj taki apetyt i takie smaki ze gdyby nie to ze nie jestem w ciazy to pomyslalabym ze w niej jestem
pamiętam jaka niekumata chodziłam w ciąży
paskudna sprawa, ale na szczęście minęło po porodzieBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
oooo drineczek ja mam warke strong i nie zawaham sie jej uzyc
oczywiscie bro zostal zakupiony w UK w polskim sklepie prowadzonym przez Hindusow
...a w miedzyczasie bede robic na drutach bo robie sobie patchworkowa narzute na lozko do sypialni i potrzebuje jakies 150 kwadratow
kierzynka, tysiaa93, Szalona CZARNA, matylda08, Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość