Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochaniutkie ja sie ewakuuje pod prysznic, obudze sie moze troche bo mam jakis taki dziwny dzien, jakby mi smutno bylo, wkurzona jestem, i mnie jamnik kluje
Pewnie bocian dal moj adres dla ciotki z Ameryki (tej z czerwona walizka
)
unadarcy, tysiaa93, Monkey, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie bój ja niespotykanie spokojny człowiek jestem a że czasami komuś trzeba przyp... to inna sprawa :)Mnie wczoraj moje dziecko 21 letnie wyprowadziło z równowagi dzwoni że idzie kupić spodnie i grzecznie pyta czy może po czym wieczorem oznajmia wiadomością że kupił ale płytę wiec powiedziałam że będzie ją nosił na Wacku i będzie git
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Ma się fantazje, ma się sny...
Ja mam nawet taki jeden sen co w odcinkach mi leci... poważnie
Mi przez kilka lat snilo sie dziennie to samo, az sie balam zasypiac bo wiedzialam ze noc bedzie meczaca...
Sen byl taki ze musialam isc po szynie kolejowej w strone zachodzacego slonca ktore mnie oslepialo a jak potykalam sie albo tracilam rownowage i spadalam na podklad kolejowy, taki drewniany to kopal mnie kazdorazowo prad... i tak przez cala noc... chodzialm wtedy do podstawowki (poczatkowe klasy).tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Nie bój ja niespotykanie spokojny człowiek jestem a że czasami komuś trzeba przyp... to inna sprawa :)Mnie wczoraj moje dziecko 21 letnie wyprowadziło z równowagi dzwoni że idzie kupić spodnie i grzecznie pyta czy może po czym wieczorem oznajmia wiadomością że kupił ale płytę wiec powiedziałam że będzie ją nosił na Wacku i będzie git
zobaczylam to oczami wyobrazni - plyta na wacku
tysiaa93, unadarcy, monika_89, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Nie bój ja niespotykanie spokojny człowiek jestem a że czasami komuś trzeba przyp... to inna sprawa :)Mnie wczoraj moje dziecko 21 letnie wyprowadziło z równowagi dzwoni że idzie kupić spodnie i grzecznie pyta czy może po czym wieczorem oznajmia wiadomością że kupił ale płytę wiec powiedziałam że będzie ją nosił na Wacku i będzie git
Jesteś boskaBree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój to nawet psem przy twoich nie powinien się nazywać bo to York ja całe życie boksera lub labradora miałam ale po rozwodzie musiałam się wyprowadzić i pies musiał być mniejszy bo do bloku
Bree ja teraz przed @ to byłam taka naładowana że nie pytajunadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Kurcze co taka cisza bo pójde sprzątać kuchnie ;(
Ja już posprzątałam kuchnie, obiad mam w lodówce, jeszcze machnę podłogę i będzie cycuśMoże nawet się poświęce - bo na diecie jestem - i ciasto upieke mojej słodkiej rurce
Monkey, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niedawno zaliczyłam przytulanko a teraz mnie w środku piecze... Kuźwa, pewnie znowu nabawiłam się jakiejś lekkiej infekcji ;/ Na razie koniec z seksem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 14:33
unadarcy, Bree, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Niedawno zaliczyłam przytulanko a teraz mnie w środku piecze... Kuźwa, pewnie znowu nabawiłam się jakiejś lekkiej infekcji ;/ Na razie koniec z seksem!
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość