Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:a czy robiłaś już tesciora ? Ja nie chcę głupiej nadzieji robić ale na początku ciąży po stosunku bardzo mnie piekło a jak mąż był w środku to mówił że tam jest tak gorąco aż na członku czuł
Fajnie by byłoJak do niedzieli @ nie przyjdzie to w niedzielę albo w poniedziałek zatestuję
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Pap: Ty wiesz!!!!
Słitaśny plemnior!! Właśnie taki duuży i zdrowy kiedyś (za3 miesiące) dopadnie mojej komórki i powstanie śliczny dzidziuś, najlepiej mała ZosiaDzięki!
tysiaa93, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Szalona CZARNA wrote:PAP
Wszystkiego Najlepszego w tak ważnym dniu :* Niech się spełnią wszystkie Twoje życzenia i marzenia w tym to jedno szczególnie oby jak najszybciej
Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:humor mi sie poprawił bo weszłam na Poczatkujące od Nowego Roku i dziś Mama_Mai ujrzała dwie tłuste krechy
kocham takie wiadomości!
Ekstra! Takie wiadomości zawsze ciesząkierzynka, Staraczka23, unadarcy, Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli @ nie przyjdzie do niedzieli to odetchnę z ulgą
A jutro wybieram się do lumpeksu bo jest 3 zł za sztukę, więc mam nadzieję, że znajdę coś fajnego i będę miała dobry dzień!Staraczka23, unadarcy, Szalona CZARNA, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:23
unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
Ola_45 wrote:Pap - Wszystkiego najlepszego slonce ty Nasze! :* Zebys jak najszybciej wrocila do gry i zafasolkowala od razu, zeby spelnily sie twoje wszystkie marzenia, mnostwo milosci, zdrowia takze i codziennego promiennego usmiechu na twarzy :* :*
Dziewczyny przepraszam ze sie nic nie odzywalam ale wczoraj bylam z moim w szpitalu - podejrzenie zapalenia opon mozgowych, porobili mu badania i cale szczescie nie ma tego..
Dzis byl tak piekny dzien i sie zepsulo
Caly dzien brzusio mnie pobolewa i rano potwornie bylo mi niedobrze
O kurcze, masakra ;/ Straszne chwile przezywaliście. Najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło.unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy to jedziemy na tym samym wózku ale....głowa do góry, cycki do przodu.
Do miesiąca czasu nasze hormony będą wyprostowane jak struny
Dziewczyny mnie mało bo za godzinę zaczynam wyprzedaż i trochę dni mi na tym zeszło.
Po weekendzie będę już aktywniejszatysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Smakowicie na tym forum
Ja dzisiaj cały dzień się obijam, zrobiłam tylko obiad. To chyba jakaś negatywna aura wisi w powietrzu, bo ja też tak dzisiaj nijako się czuję!
Ola, współczujęale ważne, że wszystko ok!
Tysia, cały czas trzymam kciuki!
Staraczka, niech Ci ta córunia zdrowo rośnieucałuj brzuszek :*
Mam butelkę malibu:D i słyszę jak mnie woła
ja w alkoholizm popadnę...
Kochane, a do tego chce mi się już iść pobiegać!Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020