Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:24
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyPapola na bank sie schyle hahaha
Dziewczyny ja też mam taka energie ze mogę biegac skakac
siostrzeniec dzisiaj chcial zebym na xboxie z nim tanczyla haha i zaczęłam zabawe ale mama wparowala do pokoju i bylo po zabawiekazala siedziec z dupa i grac na padach
A wy tu od wczoraj sie alkoholizujecie nie dobre wytysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Ola może coś dobrego się dzieje w brzuszku i masz dlatego takie dziwne uczucie
Ale jesteście paskudyy no! Piszecie o alkoholu właśnie wtedy, gdy ja mam na niego taką ogromną ochotę!Staraczka23, Monkey, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:unadarcy to jedziemy na tym samym wózku ale....głowa do góry, cycki do przodu.
Do miesiąca czasu nasze hormony będą wyprostowane jak struny
Dziewczyny mnie mało bo za godzinę zaczynam wyprzedaż i trochę dni mi na tym zeszło.
Po weekendzie będę już aktywniejsza
Monkey, ja we wrześniu miałam TSH 2,1 a teraz już 3,2.... do dupy z tym wszystkim. Zaniose Gin wyniki, pewnie wyśle do endo, u endo wyjdę z tsh na 1,5, to pewnie u Gin wyjdzie torbiel, albo prolaktyna wysoka... a po drodze spotkam kota i stwierdzą toxo. Długie cykle teraz mam, zrezygnowana jestemWolałabym nie wiedzieć o tym co wiem
Bree lubi tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Monkey, ja we wrześniu miałam TSH 2,1 a teraz już 3,2.... do dupy z tym wszystkim. Zaniose Gin wyniki, pewnie wyśle do endo, u endo wyjdę z tsh na 1,5, to pewnie u Gin wyjdzie torbiel, albo prolaktyna wysoka... a po drodze spotkam kota i stwierdzą toxo. Długie cykle teraz mam, zrezygnowana jestem
Wolałabym nie wiedzieć o tym co wiem
Nie poddawaj sięUstabilizujesz te wyniki badań i wszystko będzie w porządku
A jak długie masz cykle?
unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Nie poddawaj się
Ustabilizujesz te wyniki badań i wszystko będzie w porządku
A jak długie masz cykle?
Tysia Ty się nie przejmuj moimi cyklami, teraz to Ty odpoczywaj
I cpp 38, II cpp 37, III cpp 33, a przed poronieniem 29...
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Tysia Ty się nie przejmuj moimi cyklami, teraz to Ty odpoczywaj
I cpp 38, II cpp 37, III cpp 33, a przed poronieniem 29...
Od tego odpoczywania aż mnie dupa boli
Kurcze, a może mi też się po prostu cykl rozregulował i @ przyjdzie późniejunadarcy lubi tę wiadomość
-
Matylda pochwal sie koniecznie potomkiem
Moze i ja sie pochwale moimi pociechami
Hehe czytam ze obsadzilas balkon bratkami, a mi bratki nieprzerwalnie niemal kwitna od
zeszlego rokuale dokupilam jeszcze dzisiaj dwie skrzyneczki. mam w miescie takie tanie
kwiaty ze wiklinowy kosz na lancuchach pelny bratkow kosztuje na polskie 15 zl
Jak uporzadkuje wszystko to zrobie zdjecia bo narazie troche tam straszy
Unadarcy, ukradne Ci te golabki jak bedziesz spac
Ola co Ty mowisz, jakie zapalenie opon, jakas masakra, az mi sie zimno zrobilo
zdrowka mezusiowi zycze
Tysiaczku ja za Ciebie kciuki juz trzymam tak mocno ze mocniej sie nie da
Zobaczysz dwie krechy jak od szminkiBocian klekotek nie moze sie pomylic!
Unadarcy a jak robilas wczesniej TSH to ile mialas? A juz napisalas w pozniejszym poscie, teraz widze...
a kiedy idziesz do gina?
Monkey co to za wyprzedaz o ktorej piszesz? moze pisalas wczesniej ale ja gapa jestem
i pewnie przeoczylam
Papola j tez mam dzisiaj taki humorek ze nie wiem czy plakac czy moze kogos zabic
ale pocieszam sie warka strong
Ja dzisiaj jestem nie do zycia, jeszcze cos mnie kluje w macicy jak igla, nie wiem
co to ale dziwne jest to uczucie. Otwieram wiec wareczke i ogladam Downton Abbey
Jakbym juz tu nie wpadla dzisiaj to dobrej nocy kobietki
tysiaa93, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Bree prowadze sprzedaż internetową używanych ciuszków dziecięcych
Kocham Nexta i kocham tę robotę
Ja nie wiem co jest grane ale znowu zaczynam krwawić...
To super pracaI na allegro te ciuszki wystawiasz?
Krwawisz? To dziwne... ;/ Bardzo czy tak delikatnie?unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree nie ma szans gołębie na klucz zamknięte w lodówce, to od mamy więc nie oddam!
Ide do gina we wtorek, 31.03, ale do endo też pójdę, niech mi da jakieś tabletki na obniżenie tsh, zreszta mam w planach zrobić też ft3 ft4 i anty-TPO, przed Gin. Może ja i mam czas z racji wieku i bla bla, ale ja nie chce sie tułać od lekarza do lekarza dlatego staram się to jakoś ogarnąć.
Bree poopowiadaj o swoich dzieciach... trochę starsze ode mnie są, ale obiecuje że nie będę stawać w ich obronie z racji wieku
Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny