X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co za cholera mnie podkusiła ale zrobiłam przed chwilą test i jest negatywny ;/ Lipa bo nie ma ani ciąży ani @.

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale może jak robiłaś po południu to dlatego

Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ani cienia cienia nie ma?
    Szkooooda :( Chociaż nie ma @ więc kto wie, kto wie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Nie wiem co za cholera mnie podkusiła ale zrobiłam przed chwilą test i jest negatywny ;/ Lipa bo nie ma ani ciąży ani @.
    A ktory dc masz? Patrz ja 28dc robilam rano byla taka slaba kreska ze myslalam ze jestem oblakana i sibie wmawiam (czwartek) w sobotę plamilam jasno czerwona krwia i test owu robiłam wieczorem co pisalam a w poniedziałek 32dc juz ok g.11 dwie kreski byl..
    z pewnościa pilas do czasu robienia testu od rana i dlatego tak wyszlo. Wez w poniedziałek zrob albo kup w poniedziałek i we wtorek z pierwszego szczocha zrob :D i oby @ nie przyszła :)
    Ktoras podala info na temat cytologi dziękuję jesli nie bedzie chcial wydac lub dac do wglądu to mu przeczytam ustawe :D

Od rana sprzatanie przedswiateczne a juz zdazylam 5x lezec co czuje ból w ogonowce to sie klade bo wieczorem bym nke zniosla bolu

tysiaa93, unadarcy, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jestem w 6 tygodniu ciazy. O tym ze zostanę mama dowiedziałam sie tydzień temu. Zrobiłam hcg z wynikiem 389 a 48h pózniej następne z wynikiem 530. W dzien wizyty zrobiłam 3 badanie krwi które wyszło 179. Byłam przerażona bo wiedziałam juz co to oznacza. Lekarka dała leki na podtrzymania i kazała zrobić jeszcze raz hcg. Wynik 123... czy któraś z Was orientuje sie jak długo będę czekać na @? Czy jeśli hcg spadnie do minimum czekanie na@ wydłuża sie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:05

Bree lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż, zaczekam do tego wtorku albo poniedziałku i zrobię kolejny test. Jeśli jest ciąża to wtedy będzie musiało coś wyjść.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Jestem w 6 tygodniu ciazy. O tym ze zostanę mama dowiedziałam sie tydzień temu. Zrobiłam hcg z wynikiem 389 a 48h pózniej następne z wynikiem 530. W dzien wizyty zrobiłam 3 badanie krwi które wyszło 179. Byłam przerażona bo wiedziałam juz co to oznacza. Lekarka dała leki na podtrzymania i kazała zrobić jeszcze raz hcg. Wynik 123... czy któraś z Was orientuje sie jak długo będę czekać na @? Czy jeśli hcg spadnie do minimum czekanie na@ wydłuża sie?

Współczuję, że musisz to przechodzić ;/ Nie mam pojęcia jak to jest z poronieniem samoistnym...

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 przykro mi że Cie to spotkało. Ja niestety też nie wiem jak to jest z poronieniem samoistnym, ja miałam poronienie wywoływane w szpitalu.

Tysia no to czekamy, a nóż widelec :P

Cisza tuuuuuu dzisiaj, weekendują się wszyscy, ja też już browara otworzyłam... beeek!! :D

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym się napiła :P

unadarcy, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wypije za Ciebie, odpoczywaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I za mnie tez wypij :D

tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:29

tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️

Został 1 ❄️

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko niedziela i w poniedziałek forum znowu ożyje bo weekend się skończy :)

Pamiętajcie, że po północy przestawiamy zegarki o godzinę do przodu :)

Bree, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis znow pocwiczylam. Fajnie sie czuje potem :) zakwasy troche mam. Nie pisalam dzis za duzo bo nawet nie bylo o czym :) bedzie lecial trzeci tydzien od zabiegu dopiero albo juz.. Jutro moj malz biegnie w polmaratonie warszawskim wiec musimy wczesnie isc spac bo przeciez jest zmiana czasu :) szkoda,ze weekend jest taaaki krotki.

tysiaa93, Ola_45, Bree, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pap bo codziennie jesli cwiczysz to powinnas wydłużać a tak dajesz z calej pydy i zakwasiory gotowe, ja kiedys tak sie ich nabawilam ze motywacje stracilam :D

Zegarki same sie przestawily :D na stary czas wstalam o 7 :D

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyskoczyła taka porada na ovu
    Porada dnia
    Nie przesadzaj z ćwiczeniami, jeśli starasz się o dziecko. Ruch to zdrowie, ale jeśli ćwiczysz intensywnie więcej niż 5 godzin tygodniowo, a dodatkowo nie masz znacznej nadwagi może to nawet obniżyć Twoje szanse na zajście w ciążę. Badania na 3600 duńskich kobietach wykazały, że zbyt częste i zbyt intensywne ćwiczenia znacznie wydłużyły ich czas oczekiwania na dziecko.

Ola_45, Bree, tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:29

Staraczka23, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️

Został 1 ❄️

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Niby fakty poparte badaniami ale ja cwiczylam wczesniej intensywnie dosc, a zaszlam szybko bo w 3 cyklu bodajze ;)
    tak dałam do wglądu :D

Jak schudłam 12kg to po miesiącu w ciąży bylam ale to cp byla, nadwaga tez niby przeszkadza, ja jej nie mialam ale źle sie czulam w swoim ciele

• Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morning :)
    melduje sie na posterunku, ale na szczescie widze ze nie mam duzo do nadrabiania :D
    uffffff......

Unadarcy na Twoje zamkniete w lodowce golebie chyba znajdzie si ejakis sposob :D
    moze handel wymienny? Tylko co By Ci tu zaproponowac :D O dzieciach napisze w nastepnym poscie jak nadrobie zaleglosci :D Z tym nagrywaniem to doskonaly pomysl - ja mojego tez magrywalam jak gada przez sen bo mi nie wierzy :D On ma takie zawiechy ze sie budzi i gada jeszcze jakby nadal spal ze nie ma z nim kontaktu :D Kiedys opowiadal mi kilka minut o zmutowanych pajakach jakie mu sie snily... no jakies 5 min mu zajelo zeby sie pokapowac to tylko byl sen :D

A w ogole dlaczego napisalas ze wszystko do dupy??? Wiesz ja tez mam jakis taki dziwny stan "ze wszystko do dupy" moze to tylko wiosna? ja nie przepadam za wiosna - wole jesien i zime :D

Wiem.... jestem dziwna :D

Staraczka23, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez gadam przez sen :D
    nawet mialam jeden na jawie pare lat temu, gosci mielismy i z mama spalam :D
    w nocy ją obudzilam ze robaki mam na poduszce, ja to pamietam takie glizdy lazily a ze zawsze spalm z tel na poduszce to zaczelam nim podswietlac haha rano mieli beke ze mnie :D
    kilka dni temu meza szarpalam i krzyczalam ' zostaw tego ruska ' :D

Co do pór roku ja lubie właśnie wiosne i jesien ale taka wczesna wiec nie jestes inna :D
    a w wakacje uwielbiam burze, ogolnie najleosze sa te w nocy jak ladnie błyska :D

‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ