Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Nie wiem co za cholera mnie podkusiła ale zrobiłam przed chwilą test i jest negatywny ;/ Lipa bo nie ma ani ciąży ani @.
z pewnościa pilas do czasu robienia testu od rana i dlatego tak wyszlo. Wez w poniedziałek zrob albo kup w poniedziałek i we wtorek z pierwszego szczocha zrobi oby @ nie przyszła
Ktoras podala info na temat cytologi dziękuję jesli nie bedzie chcial wydac lub dac do wglądu to mu przeczytam ustawe
Od rana sprzatanie przedswiateczne a juz zdazylam 5x lezec co czuje ból w ogonowce to sie klade bo wieczorem bym nke zniosla bolutysiaa93, unadarcy, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Jestem w 6 tygodniu ciazy. O tym ze zostanę mama dowiedziałam sie tydzień temu. Zrobiłam hcg z wynikiem 389 a 48h pózniej następne z wynikiem 530. W dzien wizyty zrobiłam 3 badanie krwi które wyszło 179. Byłam przerażona bo wiedziałam juz co to oznacza. Lekarka dała leki na podtrzymania i kazała zrobić jeszcze raz hcg. Wynik 123... czy któraś z Was orientuje sie jak długo będę czekać na @? Czy jeśli hcg spadnie do minimum czekanie na@ wydłuża sie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:05
Bree lubi tę wiadomość
-
Aska84 wrote:Jestem w 6 tygodniu ciazy. O tym ze zostanę mama dowiedziałam sie tydzień temu. Zrobiłam hcg z wynikiem 389 a 48h pózniej następne z wynikiem 530. W dzien wizyty zrobiłam 3 badanie krwi które wyszło 179. Byłam przerażona bo wiedziałam juz co to oznacza. Lekarka dała leki na podtrzymania i kazała zrobić jeszcze raz hcg. Wynik 123... czy któraś z Was orientuje sie jak długo będę czekać na @? Czy jeśli hcg spadnie do minimum czekanie na@ wydłuża sie?
Współczuję, że musisz to przechodzić ;/ Nie mam pojęcia jak to jest z poronieniem samoistnym...unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAska84 przykro mi że Cie to spotkało. Ja niestety też nie wiem jak to jest z poronieniem samoistnym, ja miałam poronienie wywoływane w szpitalu.
Tysia no to czekamy, a nóż widelec
Cisza tuuuuuu dzisiaj, weekendują się wszyscy, ja też już browara otworzyłam... beeek!!tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:29
tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ja dzis znow pocwiczylam. Fajnie sie czuje potem
zakwasy troche mam. Nie pisalam dzis za duzo bo nawet nie bylo o czym
bedzie lecial trzeci tydzien od zabiegu dopiero albo juz.. Jutro moj malz biegnie w polmaratonie warszawskim wiec musimy wczesnie isc spac bo przeciez jest zmiana czasu
szkoda,ze weekend jest taaaki krotki.
tysiaa93, Ola_45, Bree, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap bo codziennie jesli cwiczysz to powinnas wydłużać a tak dajesz z calej pydy i zakwasiory gotowe, ja kiedys tak sie ich nabawilam ze motywacje stracilam
Zegarki same sie przestawilyna stary czas wstalam o 7
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyskoczyła taka porada na ovu
Porada dnia
Nie przesadzaj z ćwiczeniami, jeśli starasz się o dziecko. Ruch to zdrowie, ale jeśli ćwiczysz intensywnie więcej niż 5 godzin tygodniowo, a dodatkowo nie masz znacznej nadwagi może to nawet obniżyć Twoje szanse na zajście w ciążę. Badania na 3600 duńskich kobietach wykazały, że zbyt częste i zbyt intensywne ćwiczenia znacznie wydłużyły ich czas oczekiwania na dziecko.
Ola_45, Bree, tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:29
Staraczka23, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Niby fakty poparte badaniami ale ja cwiczylam wczesniej intensywnie dosc, a zaszlam szybko bo w 3 cyklu bodajze
Jak schudłam 12kg to po miesiącu w ciąży bylam ale to cp byla, nadwaga tez niby przeszkadza, ja jej nie mialam ale źle sie czulam w swoim cieleBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Morning
melduje sie na posterunku, ale na szczescie widze ze nie mam duzo do nadrabiania
uffffff......
Unadarcy na Twoje zamkniete w lodowce golebie chyba znajdzie si ejakis sposob
moze handel wymienny? Tylko co By Ci tu zaproponowacO dzieciach napisze w nastepnym poscie jak nadrobie zaleglosci
Z tym nagrywaniem to doskonaly pomysl - ja mojego tez magrywalam jak gada przez sen bo mi nie wierzy
On ma takie zawiechy ze sie budzi i gada jeszcze jakby nadal spal ze nie ma z nim kontaktu
Kiedys opowiadal mi kilka minut o zmutowanych pajakach jakie mu sie snily... no jakies 5 min mu zajelo zeby sie pokapowac to tylko byl sen
A w ogole dlaczego napisalas ze wszystko do dupy??? Wiesz ja tez mam jakis taki dziwny stan "ze wszystko do dupy" moze to tylko wiosna? ja nie przepadam za wiosna - wole jesien i zime
Wiem.... jestem dziwnaStaraczka23, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez gadam przez sen
nawet mialam jeden na jawie pare lat temu, gosci mielismy i z mama spalam
w nocy ją obudzilam ze robaki mam na poduszce, ja to pamietam takie glizdy lazily a ze zawsze spalm z tel na poduszce to zaczelam nim podswietlac haha rano mieli beke ze mnie
kilka dni temu meza szarpalam i krzyczalam ' zostaw tego ruska '
Co do pór roku ja lubie właśnie wiosne i jesien ale taka wczesna wiec nie jestes inna
a w wakacje uwielbiam burze, ogolnie najleosze sa te w nocy jak ladnie błyskaBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość