WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co za cholera mnie podkusiła ale zrobiłam przed chwilą test i jest negatywny ;/ Lipa bo nie ma ani ciąży ani @.

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale może jak robiłaś po południu to dlatego

Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ani cienia cienia nie ma?
    Szkooooda :( Chociaż nie ma @ więc kto wie, kto wie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Nie wiem co za cholera mnie podkusiła ale zrobiłam przed chwilą test i jest negatywny ;/ Lipa bo nie ma ani ciąży ani @.
    A ktory dc masz? Patrz ja 28dc robilam rano byla taka slaba kreska ze myslalam ze jestem oblakana i sibie wmawiam (czwartek) w sobotę plamilam jasno czerwona krwia i test owu robiłam wieczorem co pisalam a w poniedziałek 32dc juz ok g.11 dwie kreski byl..
    z pewnościa pilas do czasu robienia testu od rana i dlatego tak wyszlo. Wez w poniedziałek zrob albo kup w poniedziałek i we wtorek z pierwszego szczocha zrob :D i oby @ nie przyszła :)
    Ktoras podala info na temat cytologi dziękuję jesli nie bedzie chcial wydac lub dac do wglądu to mu przeczytam ustawe :D

Od rana sprzatanie przedswiateczne a juz zdazylam 5x lezec co czuje ból w ogonowce to sie klade bo wieczorem bym nke zniosla bolu

tysiaa93, unadarcy, Bree, monika_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jestem w 6 tygodniu ciazy. O tym ze zostanę mama dowiedziałam sie tydzień temu. Zrobiłam hcg z wynikiem 389 a 48h pózniej następne z wynikiem 530. W dzien wizyty zrobiłam 3 badanie krwi które wyszło 179. Byłam przerażona bo wiedziałam juz co to oznacza. Lekarka dała leki na podtrzymania i kazała zrobić jeszcze raz hcg. Wynik 123... czy któraś z Was orientuje sie jak długo będę czekać na @? Czy jeśli hcg spadnie do minimum czekanie na@ wydłuża sie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 16:05

Bree lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż, zaczekam do tego wtorku albo poniedziałku i zrobię kolejny test. Jeśli jest ciąża to wtedy będzie musiało coś wyjść.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Jestem w 6 tygodniu ciazy. O tym ze zostanę mama dowiedziałam sie tydzień temu. Zrobiłam hcg z wynikiem 389 a 48h pózniej następne z wynikiem 530. W dzien wizyty zrobiłam 3 badanie krwi które wyszło 179. Byłam przerażona bo wiedziałam juz co to oznacza. Lekarka dała leki na podtrzymania i kazała zrobić jeszcze raz hcg. Wynik 123... czy któraś z Was orientuje sie jak długo będę czekać na @? Czy jeśli hcg spadnie do minimum czekanie na@ wydłuża sie?

Współczuję, że musisz to przechodzić ;/ Nie mam pojęcia jak to jest z poronieniem samoistnym...

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 przykro mi że Cie to spotkało. Ja niestety też nie wiem jak to jest z poronieniem samoistnym, ja miałam poronienie wywoływane w szpitalu.

Tysia no to czekamy, a nóż widelec :P

Cisza tuuuuuu dzisiaj, weekendują się wszyscy, ja też już browara otworzyłam... beeek!! :D

tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym się napiła :P

unadarcy, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wypije za Ciebie, odpoczywaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I za mnie tez wypij :D

tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:29

tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    Zostały 2 ❄️❄️
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko niedziela i w poniedziałek forum znowu ożyje bo weekend się skończy :)

Pamiętajcie, że po północy przestawiamy zegarki o godzinę do przodu :)

Bree, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis znow pocwiczylam. Fajnie sie czuje potem :) zakwasy troche mam. Nie pisalam dzis za duzo bo nawet nie bylo o czym :) bedzie lecial trzeci tydzien od zabiegu dopiero albo juz.. Jutro moj malz biegnie w polmaratonie warszawskim wiec musimy wczesnie isc spac bo przeciez jest zmiana czasu :) szkoda,ze weekend jest taaaki krotki.

tysiaa93, Ola_45, Bree, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pap bo codziennie jesli cwiczysz to powinnas wydłużać a tak dajesz z calej pydy i zakwasiory gotowe, ja kiedys tak sie ich nabawilam ze motywacje stracilam :D

Zegarki same sie przestawily :D na stary czas wstalam o 7 :D

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyskoczyła taka porada na ovu
    Porada dnia
    Nie przesadzaj z ćwiczeniami, jeśli starasz się o dziecko. Ruch to zdrowie, ale jeśli ćwiczysz intensywnie więcej niż 5 godzin tygodniowo, a dodatkowo nie masz znacznej nadwagi może to nawet obniżyć Twoje szanse na zajście w ciążę. Badania na 3600 duńskich kobietach wykazały, że zbyt częste i zbyt intensywne ćwiczenia znacznie wydłużyły ich czas oczekiwania na dziecko.

Ola_45, Bree, tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:29

Staraczka23, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    Zostały 2 ❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Niby fakty poparte badaniami ale ja cwiczylam wczesniej intensywnie dosc, a zaszlam szybko bo w 3 cyklu bodajze ;)
    tak dałam do wglądu :D

Jak schudłam 12kg to po miesiącu w ciąży bylam ale to cp byla, nadwaga tez niby przeszkadza, ja jej nie mialam ale źle sie czulam w swoim ciele

• Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morning :)
    melduje sie na posterunku, ale na szczescie widze ze nie mam duzo do nadrabiania :D
    uffffff......

Unadarcy na Twoje zamkniete w lodowce golebie chyba znajdzie si ejakis sposob :D
    moze handel wymienny? Tylko co By Ci tu zaproponowac :D O dzieciach napisze w nastepnym poscie jak nadrobie zaleglosci :D Z tym nagrywaniem to doskonaly pomysl - ja mojego tez magrywalam jak gada przez sen bo mi nie wierzy :D On ma takie zawiechy ze sie budzi i gada jeszcze jakby nadal spal ze nie ma z nim kontaktu :D Kiedys opowiadal mi kilka minut o zmutowanych pajakach jakie mu sie snily... no jakies 5 min mu zajelo zeby sie pokapowac to tylko byl sen :D

A w ogole dlaczego napisalas ze wszystko do dupy??? Wiesz ja tez mam jakis taki dziwny stan "ze wszystko do dupy" moze to tylko wiosna? ja nie przepadam za wiosna - wole jesien i zime :D

Wiem.... jestem dziwna :D

Staraczka23, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez gadam przez sen :D
    nawet mialam jeden na jawie pare lat temu, gosci mielismy i z mama spalam :D
    w nocy ją obudzilam ze robaki mam na poduszce, ja to pamietam takie glizdy lazily a ze zawsze spalm z tel na poduszce to zaczelam nim podswietlac haha rano mieli beke ze mnie :D
    kilka dni temu meza szarpalam i krzyczalam ' zostaw tego ruska ' :D

Co do pór roku ja lubie właśnie wiosne i jesien ale taka wczesna wiec nie jestes inna :D
    a w wakacje uwielbiam burze, ogolnie najleosze sa te w nocy jak ladnie błyska :D

‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ