Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kierzynka Ty sie musisz naic kawy zeby sie obudzic a ja mam tak z piwem i nikt mi nie wierzy bo kazdy gada ze piwo go zamula, a ja jak jestem spiaca lykam piwo i czuje sie lepiej...ale wytlumacz komus ze sie musisz napic piwa po sniadaniu
Haha Ola ja nie wierze, mam skok w tym samym czasie dokladnie co TyNo i OF zaznaczyl mi owulacje na 23 marca a @ przenios na 6 kwietnia. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - wtedy kiedy testy ovu wychodzily mi pozytywne mialam tylko taki malenki niby skok temp. A jak mi wychodzily negatywne 3-4 dni pozniej OF zaznaczyl ovu
Ale jajnik mnie klul wtedy kiedy testy wyszly pozytywne.
Pamietam jak sie kochalismy z moim 23 marca (kiedy test wyszedl negatywny) to mi powiedzial ze nie ma po coto ja mu powiedzialam ze lepiej za duzo niz za malo
No a teraz OF zaznaczyl ten dzien jako ovu i mu pokazalam
z wielka satysfakcja
Tysiaczek nie ma okresu JUHUUUUU!!! Ja sie zapisuje na wiruski jak cos bo wiem ze mi sie przydadza!!! W ogole zajebiste bluzki udalo Ci sie wyhaczyc!!! Kurcze ja juz sie nie moge doczekac na Twoj jutrzejszy testaz nogami przebieram
Co do testu to mi po poludniu tez wychodzil negatywny wiec to jest pewnie powod. Z samego rana na poczatku byla blada kreska i to pod warunkiem ze wieczorem nie pilam za wiele.... pamietam jak robilam rano i byl cien cienia to mnie pokorcilo po poludniu bo se ludzilam ze za pare godzin kreska sciemnieje a tam dupa blada, ani cienia nie bylotak ze wiesz... miej to na uwadze
Aska ja jestem po poronieniu samoistnym - to byl 8 tydzien a serduszko przestalo bic w 6 lekarz powiedzial ze do 3 tygodni poronie i nie ma sensu robic zabiegu na tym etapie. Poronilam samoistnie bez zadnych lekow 2 marca a 25 lutego stwierdzono brak akcji serca. lekarz zapewnial mnie ze takie czekanie jest bezpieczne na tym etapie bo plod byl tak malenki ze ryzyko infekcji ejst minimalne. Zdecydowalam sie czekac i nie zaluje....2 marca poronilam a okolo 3 tyg juz mialam owulacje (prawdopodobnie)i moglam sie starac bo lekarz dal mi zaraz po poronieniu zielone swiatlo gdyz samo sie wszystko podobno oczyscilo
Przykro mi z powodu Twojej straty, trzymaj sie i zostan z nami jak cos
tysiaa93, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Co do cwiczen to w pierwszej ciazy jezdzilam konno kilka godzin praktycznie dziennie, do tego tenis ziemny i kilometrowe spacery.... tak do 6 m-ca (bralam nawet udzial w zawodach - skoki przez przeszkody) ). Bylo fajnie.... obecnie moje 4 litery zapuscily korzenie w sofie
Haha Staraczka ja tez gadam przez sen i mam schizofreniczne snyale z moim to jest ten problem ze on sie budzi, otworzy oczy, usiadzie na lozku gada ze mna ale faze w glowie ma jeszcze ze snu przez kilka minut, normalnie odpowiada na moje pytania, jest z nim kontakt ale jakby go nie bylo w realnym swiecie tylko nadal snil
Jak lunatyk
Kupa smiechu przez to jest
Pozniej jak juz "wrca" do normalnosci to w ogole nie pamieta co gadal, robil i co mu sie snilo
Co do pogody - to kocham burze ale w anglii to ich za wiele nie ma, w ciagu 6 lat to moze 2 byly i to takie ledwo ledwo, chociaz jak jedna byla to w grudniu chyba, w kazdym razie w zimie a my wtedy spalismy w hotelu, w starym zamku na najwyzszym pietrze, dach z blachy, strasznie bylo glosno jak padal deszcz, a jak raz pierd*lnelo to myslalam ze z lozka spadnejasno bylo w calym pokoju a glosno ze umarly by z grobu wstal
Staraczka23, tysiaa93, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Tysia a moze to plamienie?
Tule mocno
Jestem realistka i skoro jest krew to nie ma ciążySzkoda bo strasznie się nastawilam ze tym razem się udało. Będziemy próbować dalej
Bree, Staraczka23, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree hahaha jak bym o moim ojcu czytala
mąż miał okazje z nim mieszkac bo pracowali za granicą haha i opowiadal jak tatusiek go wołal w nocy a ten moj glupek szedl hahaha bo nie wiedzial ze przez sen ma schizy hahahatysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Jestem realistka i skoro jest krew to nie ma ciąży
Szkoda bo strasznie się nastawilam ze tym razem się udało. Będziemy próbować dalej
A tak wszystko ok? Wiem ze sie zawiodłas na pewno, ale patrz nadejdzie te szczęście jeszcze a moze taki dwopak?Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Wiecie co - moze ja glupia jestem, (TAK, JESTEM
) ale mysle...w sumie czuje ze jak jakas z nas zajdzie to nie sama tylko z kims, w sensie z druga z nas albo nawet i z trzecia.... ze bedzie miesiac ze albo nikt albo kilka... nie wiem skad to przekonanie ale jakos tak mi sie caly czas wydaje....
tysiaa93, Staraczka23, unadarcy, kierzynka, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak tam Szalona CZARNA bo sie nie odzywa a miala miec @ 20 marca.... moze pisala a ja cos przeoczylam bo ostatnio trasznie chaotyczna jestem i nie pamietam wielu rzeczy...
Patrze na tabelke i widze ze kolejne testerki na tapecie to Ola i ja
czuje sie jak przed wielkim wystepem na scenie i mam tremetysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Szukam pozytywów i mam jeden, przynajmniej w święta i na chrzcinach będę się mogła napić
To jest WIELKI pozytyw!!!!ja przynajmniej BARDZO go doceniam
Widze ze myslisz pozytywnie - a to bardzo duzotysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny