WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka Ty sie musisz naic kawy zeby sie obudzic a ja mam tak z piwem i nikt mi nie wierzy bo kazdy gada ze piwo go zamula, a ja jak jestem spiaca lykam piwo i czuje sie lepiej...ale wytlumacz komus ze sie musisz napic piwa po sniadaniu :D

Haha Ola ja nie wierze, mam skok w tym samym czasie dokladnie co Ty :D No i OF zaznaczyl mi owulacje na 23 marca a @ przenios na 6 kwietnia. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - wtedy kiedy testy ovu wychodzily mi pozytywne mialam tylko taki malenki niby skok temp. A jak mi wychodzily negatywne 3-4 dni pozniej OF zaznaczyl ovu :P Ale jajnik mnie klul wtedy kiedy testy wyszly pozytywne.
    Pamietam jak sie kochalismy z moim 23 marca (kiedy test wyszedl negatywny) to mi powiedzial ze nie ma po co :D :D :D :D to ja mu powiedzialam ze lepiej za duzo niz za malo :D No a teraz OF zaznaczyl ten dzien jako ovu i mu pokazalam :D z wielka satysfakcja :D

Tysiaczek nie ma okresu JUHUUUUU!!! Ja sie zapisuje na wiruski jak cos bo wiem ze mi sie przydadza!!! W ogole zajebiste bluzki udalo Ci sie wyhaczyc!!! Kurcze ja juz sie nie moge doczekac na Twoj jutrzejszy test :D :D :D az nogami przebieram :D

Co do testu to mi po poludniu tez wychodzil negatywny wiec to jest pewnie powod. Z samego rana na poczatku byla blada kreska i to pod warunkiem ze wieczorem nie pilam za wiele.... pamietam jak robilam rano i byl cien cienia to mnie pokorcilo po poludniu bo se ludzilam ze za pare godzin kreska sciemnieje a tam dupa blada, ani cienia nie bylo :P tak ze wiesz... miej to na uwadze ;)

Aska ja jestem po poronieniu samoistnym - to byl 8 tydzien a serduszko przestalo bic w 6 lekarz powiedzial ze do 3 tygodni poronie i nie ma sensu robic zabiegu na tym etapie. Poronilam samoistnie bez zadnych lekow 2 marca a 25 lutego stwierdzono brak akcji serca. lekarz zapewnial mnie ze takie czekanie jest bezpieczne na tym etapie bo plod byl tak malenki ze ryzyko infekcji ejst minimalne. Zdecydowalam sie czekac i nie zaluje....2 marca poronilam a okolo 3 tyg juz mialam owulacje (prawdopodobnie) :D i moglam sie starac bo lekarz dal mi zaraz po poronieniu zielone swiatlo gdyz samo sie wszystko podobno oczyscilo :) Przykro mi z powodu Twojej straty, trzymaj sie i zostan z nami jak cos :)

tysiaa93, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testu ani wiruskow nie będzie bo @ przyszła :p

unadarcy lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do cwiczen to w pierwszej ciazy jezdzilam konno kilka godzin praktycznie dziennie, do tego tenis ziemny i kilometrowe spacery.... tak do 6 m-ca (bralam nawet udzial w zawodach - skoki przez przeszkody) ). Bylo fajnie.... obecnie moje 4 litery zapuscily korzenie w sofie :D

Haha Staraczka ja tez gadam przez sen i mam schizofreniczne sny :D ale z moim to jest ten problem ze on sie budzi, otworzy oczy, usiadzie na lozku gada ze mna ale faze w glowie ma jeszcze ze snu przez kilka minut, normalnie odpowiada na moje pytania, jest z nim kontakt ale jakby go nie bylo w realnym swiecie tylko nadal snil :D Jak lunatyk :D Kupa smiechu przez to jest :D Pozniej jak juz "wrca" do normalnosci to w ogole nie pamieta co gadal, robil i co mu sie snilo :D

Co do pogody - to kocham burze ale w anglii to ich za wiele nie ma, w ciagu 6 lat to moze 2 byly i to takie ledwo ledwo, chociaz jak jedna byla to w grudniu chyba, w kazdym razie w zimie a my wtedy spalismy w hotelu, w starym zamku na najwyzszym pietrze, dach z blachy, strasznie bylo glosno jak padal deszcz, a jak raz pierd*lnelo to myslalam ze z lozka spadne :D jasno bylo w calym pokoju a glosno ze umarly by z grobu wstal :D

Staraczka23, tysiaa93, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia a moze to plamienie?
    Tule mocno

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tysia a moze to plamienie?
    Tule mocno

Jestem realistka i skoro jest krew to nie ma ciąży :) Szkoda bo strasznie się nastawilam ze tym razem się udało. Będziemy próbować dalej :)

Bree, Staraczka23, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree hahaha jak bym o moim ojcu czytala :D
    mąż miał okazje z nim mieszkac bo pracowali za granicą haha i opowiadal jak tatusiek go wołal w nocy a ten moj glupek szedl hahaha bo nie wiedzial ze przez sen ma schizy hahaha

tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Tysiu, sciskam mocno <3

9c271241624a9dd2med.png

tysiaa93, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Jestem realistka i skoro jest krew to nie ma ciąży :) Szkoda bo strasznie się nastawilam ze tym razem się udało. Będziemy próbować dalej :)
    Ech tez mialam krew bardziej czysta i bez skrzepow a na caly dzien wkladke mialam drugi dzien rownjez.

A tak wszystko ok? Wiem ze sie zawiodłas na pewno, ale patrz nadejdzie te szczęście jeszcze a moze taki dwopak? :)

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree od razu mi lepiej, Wariatka <3

Na szczęście okres jest delikatny i brzuch mnie nie boli :)

unadarcy lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co - moze ja glupia jestem, (TAK, JESTEM :D ) ale mysle...w sumie czuje ze jak jakas z nas zajdzie to nie sama tylko z kims, w sensie z druga z nas albo nawet i z trzecia.... ze bedzie miesiac ze albo nikt albo kilka... nie wiem skad to przekonanie ale jakos tak mi sie caly czas wydaje.... :P

tysiaa93, Staraczka23, unadarcy, kierzynka, Szalona CZARNA, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree fajnie by było! :) zresztą pisałam ze w ciągu pół roku wszystkie zajdziemy i tak musi być!

Staraczka23, Bree, unadarcy, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby było tak jak mowisz :)

tysiaa93, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam pozytywów i mam jeden, przynajmniej w święta i na chrzcinach będę się mogła napić :D :D

Bree, Staraczka23, unadarcy, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tam Szalona CZARNA bo sie nie odzywa a miala miec @ 20 marca.... moze pisala a ja cos przeoczylam bo ostatnio trasznie chaotyczna jestem i nie pamietam wielu rzeczy...

Patrze na tabelke i widze ze kolejne testerki na tapecie to Ola i ja :D
    czuje sie jak przed wielkim wystepem na scenie i mam treme :D :D :D

tysiaa93, unadarcy, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Szukam pozytywów i mam jeden, przynajmniej w święta i na chrzcinach będę się mogła napić :D :D

To jest WIELKI pozytyw!!!! :D :D :D ja przynajmniej BARDZO go doceniam :D

Widze ze myslisz pozytywnie - a to bardzo duzo <3

tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZALONA_CZARNA chyba nic nie pisała na temat @ albo też coś przeoczylam.

Wierzę że wam się udało! Któraś musi zobaczyć te dwie kreseczki :)

Oczy mi się kleją wiec postaram się zasnąć :D Tak w ogóle to miłego dnia życzę :)

Bree lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale sie wozkiem jaki sobie upatrzylam :D Najbardziej podoba mi sie czarny i granatowy :)

9721d11b0637948emed.jpg

tysiaa93, Staraczka23, Ola_45, unadarcy, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia wyspij sie za mnie plizzzz :D
    Kimaj kimaj, ja Cie kocykiem przykryje ;)

unadarcy, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia a ja do tej pory mam wyrzuty sumienia za sylwestra bo tyle %% pękło haha

Bree moja sasiadka takowy posiada mi podpada pod retro :)

Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest silver kross, w PL kosztuje okolo 9 tysiecy, rodzina krolewska takie kupuje :) jest recznie robiony :) Szukam jakiegos uzwyanego bo troche mi szkoda wydac tyle kasy na wozek :P

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ