Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:To jest silver kross, w PL kosztuje okolo 9 tysiecy, rodzina krolewska takie kupuje
jest recznie robiony
Szukam jakiegos uzwyanego bo troche mi szkoda wydac tyle kasy na wozek
kogo by stac bylo na taki w tej polsce
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:30
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:35
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
Staraczka23 wrote:Aaa to pewnie ma replike
kogo by stac bylo na taki w tej polsce
Moze uzywany kupilamnie narazie na nowy tez srednio stac
Ola bedzie git, takie 2 kreski w tempce to nie problem, mi tez skakala o 2 kreski w poprzedniej ciazy a fasol byl
Damy rade
Nie moge sie nadziwic ze poronilysmy tego samego dnia i teraz mamy tak podobnie wszystko w cyklumoze razem zajdziemy
Ale by bylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 12:36
Ola_45, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!!
Tysia zacznij prowadzić wykres na OF, chętnie Cie poobserwuje. Nowy cykl, nowe starania. Co najważniejsze, każdy kolejny cykl to większe szanse na zajścieDobrze że tak do tego podeszłaś, ze spokojem.
Ja przez to wysokie tsh nie robie sobię nadziei że w tym cyklu się uda, jak się nie uda nie będzie mi przykro, ale na pewno będę wkur*iona. Bo u mnie jest tak, że jak nie jest idealnie to jest do dupy. Ucze się dostrzegać tego co pośrodku, ale bardzo mnie to irytujeteż jestem dziwna
Bree, gołąbki, bigos, pierogi, to są potrawy których ani razu nie robiłam, nie umiem robić i nie chce się nauczyć, bo za dużo roboty, a i tak najlepsze od mamy! Także wybacz mi, ale za gołąbki to jak trzeba będzie życie oddam...
Mój też śni po obudzeniu, kuje młotem, albo rozwala coś koparą...śmieszne to jestA ja zawsze w swoich snach jestem ofiarą, najgorsze są te w których mnie lwy albo niedzwiedzie rozszarpują... brrrrrrr
Dłuższy dzień dzisiaj, to super! Ja jeszcze z wyra piszę
Buziole na niedziele :*Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Kierzynka Ty sie musisz naic kawy zeby sie obudzic a ja mam tak z piwem i nikt mi nie wierzy bo kazdy gada ze piwo go zamula, a ja jak jestem spiaca lykam piwo i czuje sie lepiej...ale wytlumacz komus ze sie musisz napic piwa po sniadaniu
Haha Ola ja nie wierze, mam skok w tym samym czasie dokladnie co TyNo i OF zaznaczyl mi owulacje na 23 marca a @ przenios na 6 kwietnia. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - wtedy kiedy testy ovu wychodzily mi pozytywne mialam tylko taki malenki niby skok temp. A jak mi wychodzily negatywne 3-4 dni pozniej OF zaznaczyl ovu
Ale jajnik mnie klul wtedy kiedy testy wyszly pozytywne.
Pamietam jak sie kochalismy z moim 23 marca (kiedy test wyszedl negatywny) to mi powiedzial ze nie ma po coto ja mu powiedzialam ze lepiej za duzo niz za malo
No a teraz OF zaznaczyl ten dzien jako ovu i mu pokazalam
z wielka satysfakcja
Tysiaczek nie ma okresu JUHUUUUU!!! Ja sie zapisuje na wiruski jak cos bo wiem ze mi sie przydadza!!! W ogole zajebiste bluzki udalo Ci sie wyhaczyc!!! Kurcze ja juz sie nie moge doczekac na Twoj jutrzejszy testaz nogami przebieram
Co do testu to mi po poludniu tez wychodzil negatywny wiec to jest pewnie powod. Z samego rana na poczatku byla blada kreska i to pod warunkiem ze wieczorem nie pilam za wiele.... pamietam jak robilam rano i byl cien cienia to mnie pokorcilo po poludniu bo se ludzilam ze za pare godzin kreska sciemnieje a tam dupa blada, ani cienia nie bylotak ze wiesz... miej to na uwadze
Aska ja jestem po poronieniu samoistnym - to byl 8 tydzien a serduszko przestalo bic w 6 lekarz powiedzial ze do 3 tygodni poronie i nie ma sensu robic zabiegu na tym etapie. Poronilam samoistnie bez zadnych lekow 2 marca a 25 lutego stwierdzono brak akcji serca. lekarz zapewnial mnie ze takie czekanie jest bezpieczne na tym etapie bo plod byl tak malenki ze ryzyko infekcji ejst minimalne. Zdecydowalam sie czekac i nie zaluje....2 marca poronilam a okolo 3 tyg juz mialam owulacje (prawdopodobnie)i moglam sie starac bo lekarz dal mi zaraz po poronieniu zielone swiatlo gdyz samo sie wszystko podobno oczyscilo
Przykro mi z powodu Twojej straty, trzymaj sie i zostan z nami jak cos
Dzięki za słowa otuchy...ja rownież nie mam zamiaru sie poddawać. Z każdym dniem mam więcej siły i jak tylko przyjdzie @ to biorę sie do roboty:)Bree, Ola_45, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Uruchomil mi sie detektor ciazy na OF
mam juz 10 punktow na 100
Jestem w grze
heh...przypomnial mi sie poprzedni cykl jak patrzalam dziennie na rosnace punkty, wiem ze to zaden wyznacznik ale... tylko jeden cykl za mna na OF i zakonczyl sie wtedy na 100%
Wczoraj moj sie ze mnie smial bo kupilam dwa pudelka pączkow w sklepie (a normalnie ich nie jem ale zajadalam sie w ciazy). Wieczorem mialam temp pod pacha 37,2 i dogrzewalam sie piecykiem, (kupionym specjalnie ostatnio zeby sie dogrzewac w ciazy). O godz. 23 zasnelam przed laptopem ogladajac moj ulubiony serial
Juz Konrad mnie podpuszcza i gada ze zafasolkowalam ale go gasze
Caly czas leci mi jakas brazowa woda... malo ale jest...
Nie wiem co toMoze herbata
Unadarcy od mamy jedzenie to wiadomoJa uwielbiam ruskie pierogi ale nie przepadam za sklejaniem wiec sobie zmodyfikowalam przepis na swoj sposob
Nawpierdzielam sie zawsze ale nie musze pol dnia sklejacJuz wole wykwintny obiad zrobic i upiec jakies skomplikowane ciasto byle nie sklejac pierogow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 12:57
unadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyNo Bree, ruskie pierochy najlepsze są! Mimo że coś ostatnio mam po nich zgagę! Najlepiej smakują takie odgrzewane na patelni.
No to teraz trzymam za Bree i Ole45 kciuki!! No dalej dalej... zapoczątkujcie dobrą passę na tym forum!!Ola_45, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Bree, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
Staraczka no to pieknie, widac detektor sie zawiesil
Ola no byl smieszny ten wykres, na poczatku to kly wampira
... i nie mow ze masz tylko 18 procent bo ja nie mam narazie zadnych procent tylko 10 punktow
Gram w gre
Unadarcy ja tez uwielbiam takie odgrzewane, a jeszcze je sobie smietana poleje to juz w ogole
... i dzieki za kciuki
Ola ale serio jaja by byly jak bysmy razem zaszlyunadarcy, Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:36
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyOla45 dziękuję za zaproszenie
mam przyjaciółkę na forum, jest suuuper
No Bree ładne foto, i ten narcyz na 1 planie... piekne, też lubię takie miejsca
No pięknie, już się zachcianki zaczęły... , cudowny prezent miałybyście od zająca.
Boże dziewczyny jak my sie musimy naczekać... a cierpliwość nie jest domeną kobiety...eh.Bree, Ola_45, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
ja juz nie mam zachcianek, jest mi niedobrze
a zjadlam tylko pączka i chrupki orzechowe
ale ja czesto tak mam ze w sekundzie w trakcie jedzenia mnie zemdli , albo nawet bez jedzenia... wiec nie uwazam tego za jakis tam znak, poza tym nie tak szybko
A w ogole to Wy jak szybko mialyscie jakies ciazowe objawy i co bylo pierwsze?
Mnie zawsze wentyle swedzialy i szczypaly jeszcze zanim wyjdzie mi pozytywny test ciazowyunadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree mnie bolał brzuch jak na okres ale nie cały czas, tylko chwilami, i posmak w buzi taki dziwny miałam, metaliczny, taki fuuu, a potem to rozrywający ból cyców. Tyle mi było dane zakosztować w ciąży...
Dziewczyny a co oznaczają białe a co niebieskie kropki z temperatury na wykresie?Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
W poprzednich ciazach mialam taki samk jakby mi ktos monet nasypal do ust
fuj fuj i cyce tez mnie bolaly
co do kropek to poszukalam i znalazlam takie cos:
https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/kolka-na-wykresie-co-oznaczaja,1221.html
moze to cos Ci wyjasniunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:36
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :