Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA widzisz..... dzięki Bree, nie wpadłam żeby na forum poszukać. No i by się zgadzało, że białe są po 8 mierzone dlatego są ignorowane... budzik chyba sobie będę nastawiać.
Mój stwierdził, że to z Twojego zdjęcia to klasztor templariuszy ze złotą włócznią
Bree we wszystkich ciązach miałas te same objawy, czy się rózniły?Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:37
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Unadarcy jakbys nie zwrocila uwagi na te kropki to ja bym nie zauwazyla ze sama na wykresie mam jedna inna
i faktycznie to byla inna godzina no i zaczelam szukac co to i znalazlam
Z tym klasztorem to dobre
Co do objawow to:
we wszystkich trzech pierwszym objawem byly bolace cyce ale przede wszystkim szczypiace bardzo swedzace suty. Mi to przypominalo uczucie jakby mnie ktos na mroz wystawilTak jak uszy albo nos czy palce szczypia na zimnie
W 2 donoszonych ciazach mialam cholerne mdlosci i wymioty, smaki ale nie mialam uczucia zimna i zmeczenia a w tej poronionej nie mialam mdlosci ani smakow za to bylam wiecznie zmeczona i bylo mi strasznie zimno...szczerze to jakos myslalam ze cos ze mna jest nie tak ze nie mam mdlosci ale lekarz uspokajal mnie ze kazda ciaza jest inna poza tym wiek...
A w tej poronionej to nie mialam apetutu w ogole nie chcialo mi sie jesc tylko duzo pilamPozniej tylko paczki mi zasamkowaly ale nie jakos do przesady
unadarcy, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
Dołączam nieśmiało.
Aktualnie czekam na @. 5 marca trafiłam do szpitala, 7 marca miałam zabieg. Teraz, po trzech tygodniach dochodzę do siebie i najchętniej jak najszybciej wróciłabym do starań... Ale niestety - mam czekać na @, a wizytę u lekarza mam 17 kwietnia. Mam wrażenie, że czas specjalnie zwolnił...
Dziewczyny, przekopałam forum i w sumie nie znalazłam odpowiedzi... dlaczego właściwie zaleca się odczekanie trzech cykli przed następnymi staraniami?tysiaa93, unadarcy, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:37
tysiaa93, unadarcy, Bree, fuksja, matylda08 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyCześć fuksja, w trakcie zabiegu łyżeczkują macicę, "zdzierają" endometrium, które potrzebne jest do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej. Jak jest cienkie to nawet jak doszło do zapłodnienia, komórka nie zagnieździ się i zostanie wydalona z okresem. 3 miesiące to niby taki czas na odbudowanie endometrium i okiełznanie burzy hormonalnej, która panuje w organizmie kobiety po poronieniu.
tysiaa93, Bree, fuksja, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Ale Wy macie ładne te wykresy, takie kolorowe, a ja? no ale mi nic nie dolega więc chyba powinnam się cieszyć?
Ila czemu Cie plecy bolą? O i widzę spadek apetytu, chętnie zjem Twój obiad
Jeszcze bedziesz miala piekny i kolorowy, zakonczony zielonym kropasemtysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Dołączam nieśmiało.
Aktualnie czekam na @. 5 marca trafiłam do szpitala, 7 marca miałam zabieg. Teraz, po trzech tygodniach dochodzę do siebie i najchętniej jak najszybciej wróciłabym do starań... Ale niestety - mam czekać na @, a wizytę u lekarza mam 17 kwietnia. Mam wrażenie, że czas specjalnie zwolnił...
Dziewczyny, przekopałam forum i w sumie nie znalazłam odpowiedzi... dlaczego właściwie zaleca się odczekanie trzech cykli przed następnymi staraniami?
Moim zdaniem 3 m-ce to dyktuja statystyki a tak naprawde jest to indywidualna sprawa, jednej kobiecie moze sie wszystko szybciej zagoic innej nie... srednio sie przyjelo 3 m-ce i tym lekarze sie sugeruja.tysiaa93, unadarcy, fuksja, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Kierzynka Ty winko a ja warke strong tradycyjnie
Unadarcy ja nawet takich filmow nie ogladam - za miekka jestem
Ja mam dzisiaj spiacy dzien, nawet w aucie zasnelam, w dodatku znowu mam stan podgoraczkowyunadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ja nie testuję tylko na @ czekam bo pewność mam 100% ze z tego cyklu ciąży nie będzie
zastanawiam się tylko czy przyjdzie w terminie czy nie bo wolałabym żeby nic się nie zmieniło
unadarcy, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję, dziewczyny! :*
Niestety, moja (była już...) ginekolog nic mi nie powiedziała na ten temat.
Chyba też naleję sobie wina, naprawdę nie znoszę czekać, a jak pomyślę, że znów czeka mnie testowanie co miesiąc... to zdecydowanie kwalifikuje się na wino!unadarcy, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny