Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:37
Staraczka23, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
Bree wrote:A jak tam Szalona CZARNA bo sie nie odzywa a miala miec @ 20 marca.... moze pisala a ja cos przeoczylam bo ostatnio trasznie chaotyczna jestem i nie pamietam wielu rzeczy...
Patrze na tabelke i widze ze kolejne testerki na tapecie to Ola i ja
czuje sie jak przed wielkim wystepem na scenie i mam treme
Kochana moja oczywiście że pisalam i Ty nawet odpisywałaśhehe wszytskie jesteśmy zakręcone
U mnie @ już się skończyla dwa dni temudziś zaczynam sedruszkowania. Chyba z męża nie zejdę a on ze mnie.
Aleee na pełnym luzie nie nakręcem się oj nieee bo potem płacz nie potrzebny. Jak ma być to będzie. Czekam na dar od niebios
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Panie!
Szalona CZARNA to zmień date Twojej @ w tabelce Oli45.
Szalonego seksu w takim razie życzę, nie poocierajcie się za bardzo
Mi się udało do endo umówić na 7.04, wybłagałam babkę w rejestracji i mnie po godzinach wpisała na 20uf
Szalona CZARNA, Staraczka23, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki u Was jak zawsze mnóstwo się dzieje.. Weekend miałam intensywny stąd nawet nie kuknęłam co was
Nadrabiam właśnie wpisy i biorę się za odpisywanieStaraczka23, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe uśmiałam sie jak glupia sama do siebie
Za ścianą sąsiedzi bardzo głośno uprawiali sex, dosyc dlugo i namiętnie, kilka dni temu z mężem rozmawialam ze dosyc dlugo ich nie slychaczaczelismy podejrzewac ze facet wyjechal albo sie poklocili haha
ide z psiurem patrze o sasiadka idzie, patrzę a ona z brzuchem
zagadka rozwiazala sie sama
unadarcy a jakie masz tsh? Bo ja zaszlam z ponad 4 , wydaje mi sie ze tarczyca do tego nic nie ma jedynie co to moze byc wlasnie poronienieunadarcy, Bree, tysiaa93, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle sobie wymyslilam
30 kwietnia kuzynka ma ślub i tak myślę co ubrać, no wymyśliłam kombinezon
teraz musze go tylko poszukać
ale tak patrzę większość jest z gumką na brzuchu bo niby wyszczuplajace
MOŻE wy cos doradzicie Na wysoką 180wzr długie nogi, odstajacy brzuchi szerokie ramiona.
Myślę aby balerinki ubrać żeby nie napinac mięśni w obcasach, koturny na ślub chyba odpadajaunadarcy, Szalona CZARNA, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 a mi czasami głupio jak widzę sąsiadów, na naszych staraniach cierpią jedna babcia, jeden dziadek i rozwodnik z 2 dzieci
Tsh mam 3,2. Rok temu miałam 2,1. No ja drugi raz poronienia nie zniosę, jestem przed owulacją, nie wiem co robić, starać się czy nie...
Jak zbiłaś tsh i ile czasu Ci zajęło?Staraczka23, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Staraczka23 a mi czasami głupio jak widzę sąsiadów, na naszych staraniach cierpią jedna babcia, jeden dziadek i rozwodnik z 2 dzieci
Tsh mam 3,2. Rok temu miałam 2,1. No ja drugi raz poronienia nie zniosę, jestem przed owulacją, nie wiem co robić, starać się czy nie...
Jak zbiłaś tsh i ile czasu Ci zajęło?
Mi szybko tsh spada, sądzę ze gdyby chcialo mi sie dzielic tabletke na pol i z dawki 50 brala bym 25 wedlyg zalecenia lekarza to ciazy by nie bylow grudniu mialam 4 z hakiem i bralam dawke 50 po jakis 3 tyg bylo 2,75 a teraz mam wrażenie ze jest ponizej normy bo chodze otepiala a dawka na dzisiaj 66,6 , w ciazy trzeba większą brac z reguły, jutro bede robic tsh bo od stycznia nie wiem jak wyglada a wina jest lekarza gin bo nie chcial wynikow tylko zwiekszyl dawke
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA robilas badania anty tpo i te drugie? Większość kobiet ma problem z donoszeniem i zajsciem jesli sa przeciwciala czyli nazywa sie to hashimoto, stan zapalny tarczycy bodajże i jest gorsze od niedoczynnosci
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Staraczka też mam weselicho 25 kwietnia i mysle własnie o kombinezonie. Polecam ZALADNO tam jest ich duzo. Przesyłka za darmo zwrot tez wiec nie musisz sie marwtic gdyby cos było nie tak.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Staraczka kombinezon zawsze super wygląda na wysokich laskach z długimi nogami. Teraz oglądam przykładowe kombinezony i jestem w szoku jakie są fajne. Ja jestem za!
nawet koturny jej nie uratowaly
szukam takiego normalnego bo widze duzo okazjonalnych ma gume na brzuchu a ja nie chce sie sciskacunadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłasnie nie robiłam, bo nikt mi o tym nie powiedział, gdyby nie te forum to nawet bym nie wiedziała że mam wysokie tsh, bo u mnie w labo piszą że norma do 5! Jest tyle tematów, które można było sprawdzić po poronieniu, że jestem zła na mojego Gina!! Przecież te tsh mógł mi zlecić przed staraniami o ciązę, którą poroniłam. Noż ku*wa chodzę prywatnie, badania krwi też robię prywatnie, a on tylko morfologia i morfologia, którą akurat mam idealną!
Jutro mam wizytę, ja sobie z nim pogadam, albo zmienię lekarza....Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ano, dogrzewam sie kochana Unadarcy farelkami
dzisiaj wstalam z temp 37,3 (tyle to nawet w ciazy nie mialam
) jeszcze mi sie moj termometr dowcipny popsul i muze nowy kupic
Kierzynka wiesz jak to mowia - nigdy nie mow nigdyMoja pierwsza ciaza byla wynikiem zabezpieczania sie na 3 sposoby
Plemniki supermeny normalnie
haha Fuksja - fajnie ze nie jestes abstynentemjeszcze troche to nam sie tu winiarnio - piwiarnia zrobi
i bardzo dobrze!!!
Szalona CZARNA wybacz <wstydnis> starosc nie radosca moja pamiec jest jak woda w koszyku
Dzisiaj wspomne o tym na terapii, moze dadza mi jakies magiczne tabletki na zapamietywanie
Milego i owocnego serduszkowania zatem
Unadarcy dobrze ze udalo Ci sie z tym endo i nie musisz dluuugo czekac
Staraczka niezla historia z tymi sasiadamija mam sasiadow Polakow (jedni dzrwi obok a drudzy jedne dzrwi dalej ode mnie - mieszkam w szeregowcu). To najgorsza patologia na ulicy a mieszkam w cichej spokojnej dzielnicy
Wstyd mi czasami przed anglikami sie przyznac ze pochodze z tego samego kraju co oni
Kloca sie caly czas i wyzywaja tak okropnie i glosno ze kiedys nie wytrzymam i zadzwonie na policje...mamy grubasne sciany w domu a ich slychac wszedzie, nawet na ulicy przez zamkniete dzwiekoszczelne okna, a drudzy Polacy pija i cpaja i maja male dziecko ktore brytalnie uciszaja jak im przeszkadza w balangach... jedni i drudzy mlodsi ode mnie
Ja narazie uciekam bo ma przyjsc do mnie facet sprawdzic instalacje ogrzewania gazowego - tak co roku - na wzelki wypadekno i powiedzial ze miedzy 9 a 10 wiec w najblizszej godzinie
Aaaa...zapomnialam napisac - caly czas brudze takim brazowym sluzemw tym tygodniu bedzie miesiac od poronienia... nie wiem czy mam sie niepokoic i co mam w ogole o tym myslec... Wyglada to tak ze ide do wc, wysikam sie to widze takie brazowe cos na papierku, pozniej drugi raz jak sie powycieram to juz nic nie ma.... nic ze mnie nie wylatuje jako tako, na wkladce nic nie ma, jakby to wewnatrz siedzialo... sorry za ten opis
lekarz powiedzial ze sie sama oczyscilam to ja sie pytam co to wobec tego jest???
Gdybym wiedziala to bym sie nie martwila a tak???
No i czy to nie uniemozliwia zajscia w ciaze???
Staraczka23, kierzynka, unadarcy, fuksja, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna ja tak jednorazowo chce ten kombinezon
nawet uzywany moze byc
zaloze raz na te wesele a po nim dalej odsprzedam komus
takie kolorowe to wiesz nosila bym w wakacje nawet sie przymierzam zeby kupic na upały a weselnie chce taki okazjonalny zeby eksponować brzucha
Unadarcy w grudniu bylam u endo-gin i mi zapisal te na tarczyce zlecil badania czy mam owulacje czy pekaja pęcherzyki zrobilam je i jak robilam to juz bylam w ciazy mialam niski progesteron to luteine dal jeszcze, konowal ktorego zmienilam ma ginekologie na nfz a jako endo -gin prywatnie, zrobil wyjątek i zapisal tarczycowe, z lekarzem rodzinnym nie mam problemu aby zapisal mi tarczucowe taki uklad mamyrobie prywatnie tsh dzwonie do jakiegos endokrynologa ktory przyjmuje prywatnie mowie o ciazy i jaki wynik mam tsh on mowi przez tel jaka dawke mam brac ide do rodzinnego mowie ze biore taka dawke ( jaka endo gadal przez tel) i rodzinny daje recepte
takim sposobem oszczedzam 120zl
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość