Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laseczki..
pogoda dobijająca wiatr niesamowity i ciemno na dworze, człowiek jakis senny i nerwowy tylko
Badam owulacje testami od tamtego poniedziałku i nie mialam jeszcze pozytywnego
Czy te testy są wiarygodne?
Mam dużo śluzu, wczoraj i w sobotę jak się kochałam z chłopakiem to tyle tego ze mnie wyleciało że aż sama byłam w szokuwczoraj to poprostu tak się ciągnęło że z pół metra lekko
haha
Ale owu nie ma i nie bylo więc nie wiem co jest grane?
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Tysia @ sie rozkrecila?
Ola witaj
Kurna nie wyspalam sie dzisiaj i pogoda do dupy
Tak, rozkręciła sięSkoro była krew to było oczywiste, że będzie normalny okres
Ale w sumie to się cieszę bo gorzej by było gdyby nie było ani ciąży ani okresu, a tak to przynajmniej mi się cykl nie rozregulował
Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Karolajna nie wiem czy mierzysz temperature, mi to bardzo pomaga i co ciekawe o ile ostatnim cyklu testy ovu pokrywaly mi sie z temperatura to w tym obecnym cyklu jest kilkudniowa roznica
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Ja bylam sceptycznie do mierzenia ale jak zaczelam to mis ie brdzo spodobalo
Cierpie na natrectwa wiec lubie takie sprawy, mierzenie, wazenie, liczenie
A termometr to najlepiej taki elektroniczny chyba, ja mam zwykly z jednym miejscem po przecinku, ale chyba mis ie dzisiaj wlasnie popsul i kupie taki z dwoma miejscami po przecinku chociaz 20 lat temu to rteciowym mierzylamAle byl strach go TAM wkladac
teraz moj organizm sie tak przyzwyczail do tego mierzenia ze sie juz budze sama przed budzikiem
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Nie ja nie testuję tylko na @ czekam bo pewność mam 100% ze z tego cyklu ciąży nie będzie
zastanawiam się tylko czy przyjdzie w terminie czy nie bo wolałabym żeby nic się nie zmieniło
Ludzie na wiosce "gadajo" ze masz dwie krechy, wyskakuj z gaci i gadaj co to za krechytysiaa93, unadarcy, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFuksja zmień lekarza, mi mój też niewiele powiedział jak wysyłał na zabieg, eh szkoda gadać
Bree z takim termometrem który ma 2 miejsca po przecinku będziesz miała ładniejsze wykresyJa kupiłam z jednym miejscem tak jak mi radziłaś, a Ty teraz kupujesz z dwiema!!
Kierzynka co za dwie krechy? te II kreski?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny