Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ide sie ogarniac bo za godzine jade na terapie
Kierzynka milczy jak zakleta, widze ja oczami wyobrazni jak zamarla w lazience siedzac na tronie i wpatrujac sie w dwie kreski na tescie
unadarcy, tysiaa93, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurw....a huraaa doktor powiedział że już jest wszystko ok bo jeżeli bhcg było 32 a potem przyszłą @ to jest git
no to teraz do roboty- gacie w dół łokcie na stół - jak to mówi Nasze przysłowie
Staraczka23, tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKierzynka noooo!!!
Matylda ja lekarzem nie, Ty masz najlepsze predyspozycje na naszego lekarza!
Mi jakaś gula w gardle stoi, jak przełykam śline strasznie mnie drażni, ani w góre ani w dół...
U mnie taka wichura była że biednego nietoperza musiało zerwać, bo biedny miotał się straszliwie, latał i się obijał o blok naprzeciwko mojego balkonu... pierwszy raz widziałam tak dużego nietoperzaStaraczka23, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Kurw....a huraaa doktor powiedział że już jest wszystko ok bo jeżeli bhcg było 32 a potem przyszłą @ to jest git
no to teraz do roboty- gacie w dół łokcie na stół - jak to mówi Nasze przysłowie
Podoba mi się Wasze przysłowie, oj podobatysiaa93, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Kierzynka noooo!!!
Matylda ja lekarzem nie, Ty masz najlepsze predyspozycje na naszego lekarza!
Mi jakaś gula w gardle stoi, jak przełykam śline strasznie mnie drażni, ani w góre ani w dół...
U mnie taka wichura była że biednego nietoperza musiało zerwać, bo biedny miotał się straszliwie, latał i się obijał o blok naprzeciwko mojego balkonu... pierwszy raz widziałam tak dużego nietoperza
Tysia z tym seksem w dzień to nierealne on w pracy do 23 dzień w dzieńale nocami to nie narzekam aby szczęśliwie
kocham dziś wszystkich
A i młoda napisała list do zajączka dla siebie i braci a jak się spytałam : A Ja ? - sklepy sa zamknięte odpowiedź padła z małych ust :)Oczywiście na liście same znaki typu LLLYYYMFR itp
A Wy listy napisane ? bo jak nie to zajac z duuuuzą pałka was odwiedzitysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjj zboczuchy glodnym chleb na mysli
nie dosc ze alkoholizacja to rozpusta
Mi serce stanęło, leżę sobie a tu taki huk aż ręce sie spocily, poszłam do kibla z dusza na ramieniu, myslalam ze lustro spadlo a to kratka wentylacyjna! Tak komicznie wieje ze wywialo jątysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ojj zboczuchy glodnym chleb na mysli
nie dosc ze alkoholizacja to rozpusta
Mi serce stanęło, leżę sobie a tu taki huk aż ręce sie spocily, poszłam do kibla z dusza na ramieniu, myslalam ze lustro spadlo a to kratka wentylacyjna! Tak komicznie wieje ze wywialo ją
Ja bym się bała, że to kibel wybuchłI że ufajdał całą łazienkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 14:01
Staraczka23, matylda08, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
byłam w terenie i net mi padł w telefonie. To było tak że robię sobie testy owu bo mam sporo więc patrząc na to że przez cały cykl nie mialam ani jednej krechy to wzięłam i dziś też zrobiłam (wczoraj i przedwczoraj nie bo byłam u rodziców) i patrze a tu dwie krechy. Myślę sobie kurdeeee owulacja dwa dni przed @? ale przypomniałam sobie że przecież testy owu wykrywają też hormon ciążowy więc poleciałam do galerii do rossmanna i w kiblu zrobiłam ciążowy... no dwie krechy!
tysiaa93, unadarcy, Staraczka23, Aska84, pap86, Monkey, Szalona CZARNA, dorbie, Bree, monika_89, Lenka87 lubią tę wiadomość