Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:byłam w terenie i net mi padł w telefonie. To było tak że robię sobie testy owu bo mam sporo więc patrząc na to że przez cały cykl nie mialam ani jednej krechy to wzięłam i dziś też zrobiłam (wczoraj i przedwczoraj nie bo byłam u rodziców) i patrze a tu dwie krechy. Myślę sobie kurdeeee owulacja dwa dni przed @? ale przypomniałam sobie że przecież testy owu wykrywają też hormon ciążowy więc poleciałam do galerii do rossmanna i w kiblu zrobiłam ciążowy... no dwie krechy!
O Boże! Aż nie wiem co powiedzieć! W końcu dwie kreseczki! Gratuluję z całego serca!!!I właśnie te krechy są bardzo wyraźne nawet na zdjęciu!
unadarcy, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja na prawdę wmówiłam sobie ze w pierwszym cyklu nie wyjdzie bo wcześniej staraliśmy sie 16 cykli.. sama jestem w szoku. Jutro lecę na betę i zapiszę sie do lekarza bo teraz to już chyba będę do niego latać co tydzień ;p
unadarcy, matylda08, tysiaa93, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Kierzynka teraz to Nasze chłopy przez Ciebie będą mieć granatowe jajka bez malowania
Kierzynka no to bardzo Ci gratulujemy. Ja wiedziałam.... ja poprostu wiedziałam! Zapoczątkowałaś dobra passę! Rozsyłaj wirusy ciążowe, a my wypijemy Wasze zdrowiematylda08, kierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nie mam zamiaru sie przemęczać
hehe tylko dzis mam ostatni dzień urlopu i od jutra do pracy... pojde do lekarza jeśli beta potwierdzi ciążę i ide na L4 niech sie sami pierdzielą w tej pracy
matylda08, unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:buehehehehehe, wariatka!
Kierzynka no to bardzo Ci gratulujemy. Ja wiedziałam.... ja poprostu wiedziałam! Zapoczątkowałaś dobra passę! Rozsyłaj wirusy ciążowe, a my wypijemy Wasze zdrowie
Bree wracaj juz od tego doktora bo tu dziecko w drodzekierzynka, unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Od razu wariatka jestem ciekawa czy jak wasi przyjda do chałupy to tak spokojnie połozycie się do łóżeczek po takiej mega super wiadomości bo Ja od razu mówię że NIEEE
Bree wracaj juz od tego doktora bo tu dziecko w drodzetysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:no nie mam zamiaru sie przemęczać
hehe tylko dzis mam ostatni dzień urlopu i od jutra do pracy... pojde do lekarza jeśli beta potwierdzi ciążę i ide na L4 niech sie sami pierdzielą w tej pracy
Do lekarza i z pępkiem do góry !!!kierzynka, tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość