Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
unadarcy niedługo sie zaczniesz ślinić ;p ja tak mialam zaraz po poronieniu jak nie mogłam sie seksić do czasu pierwszej @. Wylam prawie do fiuciszcza ;p
tysiaa93, Staraczka23, matylda08, unadarcy, dorbie, Bree, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiarzynka dbaj o siebie i odpoczywaj duzo, gratuluje ci z calego serca a nawet dwoch bo jeszcze moje bobo uradowane az czuje motylki w brzuchu
super wiadomoś!!
Dziewczyny zadzierajcie kiecki i atakujcie swoich mezczyzn do boju
Te granatowe jaja rozj3baly mnie na łopatki, leżę hahahakierzynka, tysiaa93, matylda08, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:unadarcy niedługo sie zaczniesz ślinić ;p ja tak mialam zaraz po poronieniu jak nie mogłam sie seksić do czasu pierwszej @. Wylam prawie do fiuciszcza ;p
No i się fiuciszcze na medal spisało hehehehe
Najgorsze jest to że ja za bardzo się nakręcam i moge nie przeżyć widoku 1 kreski na teście
Muszę zmienić nastawienie...
Tysia wiecznie @ mieć nie będzieszkierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy to może wmawiaj sobie tak jak ja że nici z tego i za każdym razem jak pomyślisz "a może" to zabijaj te myśli wmawianiem sobie że nici z tego, mi to pomogło dwa razy bo wczesniej widocznie blokowala mnie moja psychika
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Bree cos pisała że ją stres ogarnia a zaginęła
Ja mojemu dzis palemkę chyba urwe już zamówiłam testy ovu
Tez pije Infolic no i witaminki dla starających sie . Ale dziś będzie trzęsienie ziemi -jakby nasze zajace wiedziały co ich czeka to pewnie jak pawie wkroczyliby do domów
Tysiulka ty dziś będziesz naszym kibicemtysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:No i się fiuciszcze na medal spisało hehehehe
Najgorsze jest to że ja za bardzo się nakręcam i moge nie przeżyć widoku 1 kreski na teście
Muszę zmienić nastawienie...
Tysia wiecznie @ mieć nie będziesz
tysiaa93, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski spadam pawia mojego dokarmić bo padnie przy biednych pacjentach a chłop jak głodny to zły a pomyśli ktos że nie podupczył a to przecież nieprawda
Kierzynka jeszcze raz całuje Ciebie i monitor no i zająca i bociana tezStaraczka23, tysiaa93, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość