Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Tak się mówi, że po poronieniu szybciej zachodzi się w ciążę, ale moim zdaniem to kwestia przypadku
Kierzynka jest szczęściarą, bo udało się jej w pierwszym cyklu po poronieniu
Dla mnie szybko to nawet 2,3 albo nawet 4 miesiąc pokierzynka, tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Tak się mówi, że po poronieniu szybciej zachodzi się w ciążę, ale moim zdaniem to kwestia przypadku
Kierzynka jest szczęściarą, bo udało się jej w pierwszym cyklu po poronieniutysiaa93, Aska84, matylda08, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aska84 wrote:Tez mi sie tak wydaje. Ja tu przy Was łapie pozytywne nastawienie a to podstawa:)
Dokładnie, nie ma się co załamywaćJa wczoraj miałam gorszy dzień bo @ przyszła, popłakałam sobie a dzisiaj już mam dobre nastawienie bo wiem, że w końcu się uda
matylda08, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Dokładnie, nie ma się co załamywać
Ja wczoraj miałam gorszy dzień bo @ przyszła, popłakałam sobie a dzisiaj już mam dobre nastawienie bo wiem, że w końcu się uda
@ to nowe nadzieje:)) i zobaczysz ze wkrótce sie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 15:20
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Serio? Myslalam ze tylko ze mnie taki ewenement haha
jak robilismy wieczorki z mężem kolacja winko to pytał czy dojde
tysiaa93, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Ja dzieki forum własnie nie wpadłam w deprechę po poronieniu
czytalam te wszystkie pozytywne historie i wmówiłam sobie że teraz będzie tylko dobrze
No to w przyszłym cyklu ja tez zachodz...juz postanowione:)tysiaa93, kierzynka, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:winko czerwone pomaga na endometrium
i na szczęście i na pozytywne myślenie i na na na wszystko pomaga - jak bym tak powiedziała u mojego psychologa w pracy to wpisałby ALKOCHOLICZKA
tysiaa93, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny