Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Ale alkusy się tu zebrały
W końcu i ja sobie mogę chlapnąć
Alkusy hahahahah tego jeszcze nie slyszalam
Unadarcy, moj termometr juz sie naprawil i nie musze nowego kupowac
Dobrze, ten taki starenki, mam do niego sympatie, dalam go na kaloryfer i juz zaczal wyswietlac, rano myslalam ze to bateria, ale wymienilam i tez nie wyswietlalwidac zaciekl tam
bo tez go calego wkladam nie wiem po co
matylda08, tysiaa93, unadarcy, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDdobry wszystkim
Kierzynka na bank wciaga
Tysia w następnym sie uda
Ja miałam bardzo seksualny weekend ;)tylko wczoraj przy winku trochę łez polałam
Witam nowe koleżanki szkoda ze tu musiałysmy sie spotkac ale już niedługo i my będziemy pisały o dwóch kreskach ale czerwonychBree, tysiaa93, unadarcy, Staraczka23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Matylda
Seksualny weekend - pieknieMoj najblizszy w planach ma byc bardzo seksualny bo wybieramy sie nad morze
nigdy nie bylam w nocy nad morzem chociaz mam blisko
nad ocean zreszta tez
... no chyba ze wyjda mi dwie kreski
podejrzanie mi zimno, i minimalnie zaczely mnie swedziec brodawki
...ale moze to z zimna...
Nie wierze w cud, predzej zastapie krolowa Elzbiete niz bede w ciazy
....a poplakac czasami trzeba, i lepiej nawet niz dusic lzy w sobie
-
matylda08 wrote:Patologia normalnie a zniknęłam na 2 dni . Ja jestem silna i do wieczora z piciem wytrzymuje
hahaha ja tez jestem silna, od wczoraj wieczora jeszcze nic nie pilam
po poludniu jade do mojego psychoterapeuty
-
nick nieaktualny
-
Ja mam takiego skumulowanego lenia ze mi wstyd za siebie
pogoda nawet w miare jak na UK Nie padai jest cieplo tylko slonko sie wstydzi
Kierzynka co z Toba? Trzymasz nas w napieciu jak nie wiem, czuje sie jakby mi ktos turbine pradotworcza w tylek wsadziltysiaa93, matylda08, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Szczerze to ja wole gory i doliny ale moj lubi morze
jedziemy do gotyckiego Whitby, miasta ktore zainspirowalo Brama Stokera do napisania powiesci "Drakula"
Znajac zycie to bedziemy mieli "cudowna" pogode, ale przynajmniej widok z apartamentu jest na morze
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda uśmiechnięta, wyluuuzowana na forum weszła - widać że po seksualnym udanym weekendzie
Bree a długo masz ta depresje? czytałaś o hashimoto? TSH masz piękne, ale to ponoć o niczym nie świadczy....
Boze.. już zaczynam innych diagnozować... Bree wybacz, jestem hipochondrykiem...
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Unadarcy luzik
Ja tez tak mam
jakis czas temu lezalam 10 dni na obserwacji na oddziale endo i nic mi nie znalezi jedynie guzy na tarczycy, robilam wtedy biopsje rezonans i tomografie i sama nie wiem ile jeszcze inncy dziwnych badan... depresje mam od zawsze chyba (jako dziecko mialam zalecana neospasmine). W zyciu troche bylo pod gorke no a to depresji nie sprzyja
ostatnio stracilam prawie polowe wlosow (jak nie wiecej) i szukam przyczyny tego zjawiska ale jak narazie wszystkie badania wychodza mi w norme a wlosy jak wypadaly tak wypadaja, proces ten trwa od okolo 2-3 lat.... nie wiem juz co mam robic a swieci mi lyse czolo, nie chcialabym do konca zycia chodzic w peruce... ktos polecil mi placente, takie male kapsulki z wyciagiem z lozyska... ale nie wiem czy mozna robic wcierki z tego starajac sie o dzicko czy tez w ciazy... musze poszukac na necie, niemniej nadal nie znam przyczyny dlaczego wypadaja mi wlosy...unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny