Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
unadarcy wrote:Własnie nie robiłam, bo nikt mi o tym nie powiedział, gdyby nie te forum to nawet bym nie wiedziała że mam wysokie tsh, bo u mnie w labo piszą że norma do 5! Jest tyle tematów, które można było sprawdzić po poronieniu, że jestem zła na mojego Gina!! Przecież te tsh mógł mi zlecić przed staraniami o ciązę, którą poroniłam. Noż ku*wa chodzę prywatnie, badania krwi też robię prywatnie, a on tylko morfologia i morfologia, którą akurat mam idealną!
Jutro mam wizytę, ja sobie z nim pogadam, albo zmienię lekarza....
Gdyby nie to forum to od lekarza g*wno bym sie dowiedzialai to od 2 prywatnych bo wiecznie tylko slysze ze sie mam nie martwic... nawet w trakcie poronienia mialam sie nie martwic krwawieniem bo to niby niczego nie przesadza... poprostu maja takie lajtowe podejscie ze masakra a jak w szpitalu mi powiedzieli ze jak nie mam goraczki ponad 39 i nic mi "TAM" nie smierdzi to znaczy ze jestem zdrowa....
... to ja sobie curva mysle - mm czekac az zacznie smierdziec zeby isc do lekarza??? cywilizowanych krajach sa badania po poronieniu a nie wachanie i mierzenie temperatury... to jest Europa Zachodnia aj czuje sie jak w srodku buszu!unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree faktycznie polacy jak wyjada za granice i sie wgryza w te klimaty to robia opinie pijakow i cpunow, bedac u babci tez poznalam takiego chlopaka
Unadarcy ja ci powiem ze jak konowal mowil ciaza moze być a moze nie to powiedział nagle ze mam cykle bezowulacyjne od 2 lat i dziwi sie ze zaszlam w ciaze pozamaciczna, wkur... Mnie bo chodzilam tylko do niego i 3 lata mowilam ze staram sie o dzieckounadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mojego Gina miałam jeszcze do niedawna za najlepszego lekarza! Ale jak tu trochę poczytałam, to zdanie zmieniłam. Nie mówie o tym, że powinien mi zlecić szczegółowe specjalistyczne badania, ale ku*wa te podstawowe jak TSH!
Tutaj trzeba szybkiej reakcji, podleczenia i zajścia w ciążę, monitorowania parametrów w ciąży, szybkiego bezbolesnego porodu i już!
Jak on ma zamiar mnie w takim zółwim tempie prowadzić, to ja wole się u Dziewczyn na forum prowadzić, tylko ktoś by musiał recepty wypisywać i usg pożyczyć
Bree współczuję tego podejścia lekarzy w UK!!
Staraczka to nieźle sobie to wykombinowałaś, poprostu wziełaś sprawy w swoje ręce.Staraczka23, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Kobietki jakie macie plany na dzis? ja mam ochote kogos zabic
taka jakas nerwowa dzis jestem. A w ogole Unadarcy zapomnialam Ci napisac o tych objawach ciazowych z ostatniej ciazy ze mialam takie libido ze moglam caly dzien jak krolik
Normalnie tez moge ale czulam sie jak na speedach
jeszcze nie skonczylam a juz mi sie znowu chcialo
I jeszcze zaczely mi pryszcze wychodzic a normalnie nie mam raczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:29
unadarcy, Staraczka23, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Ja mojego Gina miałam jeszcze do niedawna za najlepszego lekarza! Ale jak tu trochę poczytałam, to zdanie zmieniłam. Nie mówie o tym, że powinien mi zlecić szczegółowe specjalistyczne badania, ale ku*wa te podstawowe jak TSH!
Tutaj trzeba szybkiej reakcji, podleczenia i zajścia w ciążę, monitorowania parametrów w ciąży, szybkiego bezbolesnego porodu i już!
Jak on ma zamiar mnie w takim zółwim tempie prowadzić, to ja wole się u Dziewczyn na forum prowadzić, tylko ktoś by musiał recepty wypisywać i usg pożyczyć
Bree współczuję tego podejścia lekarzy w UK!!
Staraczka to nieźle sobie to wykombinowałaś, poprostu wziełaś sprawy w swoje ręce.Tez myslalam mij gin najlepszy i dobry sprzęt, tyle pacjentek certyfikaty na kazdej scianie w poczekalni, porządek w gabinecie itd, do czasu jak po cp znalazlam to forum, dowiedzialam sie co to jest monitorowanie cyklu ze na NFZ tez można, po co jest luteina i mnóstwo innych, lekarze mówią trzeba zbic tsh aby zajsc w ciążę a to nie prawda i jestem na to przykladem zachodzac z 4 na przodzie.
Mowisz o tsh, powiem ci ze ginekolog nie ma obowiązku skierowania na te badania, jedynie prolaktyna i te inne zwiazane ze sprawdzeniem jajeczkowania, po tsh mozesz isc do ogolnego, od stycznia br. Maja obowiązek dac skierowanie na całą trójce czyli tsh ft3 ft4 bo wcześniej tylko tsh moglo byc, ginekolog zleca tsh jak jestes w ciazy i albo sam dobierze dawke albo odesle na wizyte u endokrynologa.Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree to zabij tego gazownika co ma do Ciebie przyjść, podrzuć tym nieznośnym sąsiadom i zadzwoń na policję. Sasiadów będziesz mieć z głowy i poprawisz sobie samopoczucie...
Ja też miałam pryszcze, tylko ja od czasu odstawienia tabletek anty którymi leczyłam gigatorbiel 6cm, od jakiegoś czasu gładka buzia mi się robi, jak się dotykam to aż się nie poznaje! Nie wiem czy to te hormony, czy ten femibion który łykam od jakiegoś czasu...Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ja sie nie wypowiem w kwestii formalnej badan, bo tu gdzie mieszkam to rodzinny jest od wszystkiego
6 lat w UK i zero wizyt u specjalisty, jak potzebuje to musze isc prywatnie bo nie ma innej opcji... lecze sie na depresje od sierpnia i jeszcze mnie psychiatra ani psycholog nie widzial tylko rodzinny przepisuje mi to co zasugeruja mu google
(szuka przy mnie w googlach)
Staraczka23, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Kobietki jakie macie plany na dzis? ja mam ochote kogos zabic
taka jakas nerwowa dzis jestem. A w ogole Unadarcy zapomnialam Ci napisac o tych objawach ciazowych z ostatniej ciazy ze mialam takie libido ze moglam caly dzien jak krolik
Normalnie tez moge ale czulam sie jak na speedach
jeszcze nie skonczylam a juz mi sie znowu chcialo
I jeszcze zaczely mi pryszcze wychodzic a normalnie nie mam raczej
pizga u mnie i pada
musze do mamy sie wybrać bo buty sprzedalam, kasa na karte wpłynęła więc musze isc na pocztę, widzę ze wulkan z ciebie byl
ja w I tr nie moglam libido spadlo i sucha bylam a teraz hm tylko w weekend sie kochamy bo jakos mi sie nie chce, narzekam na brak orgazmu
nie wiem jak dam rade z brzuchem ale zadna pozycja mi nie odpowiada sama sie stymuluje jak jestem na gorze pozniej ciezko bedzie, na boku kiedys uwielbialam po operacji nic nie czuje
Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
HAHAHA Unadarcy, poprawilas mi humor
D Ale Ty pomyslowa jestes, nie wpadlabym na to
A gazownik fajny nawet to moze jeszcze przed smiercia mi sie do czegos przyda
Staraczka23, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka może i nie ma obowiązku, ale widzisz... jak tsh było powodem mojego poronienia, to nie zdązył mi zlecić tsh w ciąży... a już o zbiciu nie mówię.
Ja wydaję na prawdę ciężko zatyrane pieniądze na Gina i liczę nie tylko na jego obowiązki, ale i doświadczenie w tej pracy. Zresztą już nic nie mówie, przecież wiesz o co chodzi, wszystkie wiemy...
Ja już nie zdążę pojśc do ogólnego po skierowanie t3 t4 ale dobrze wiedzieć, bo będę musiała pewnie jeszcze nie raz zrobić...
Ja dzisiaj Bree mam plany 1-ogarnąć chate, 2-nadrobić zaległości w pracy, 3-skończyć lekcję nr 11 z angielskiego którą kończę już od 3 tygodni! Więcej nie ogarne dzisiaj. Dobrze że obiad mam ze wczoraj...Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:ojej Staraczka jak to nic nie czujesz po operacji?
unadarcy, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Staraczka może i nie ma obowiązku, ale widzisz... jak tsh było powodem mojego poronienia, to nie zdązył mi zlecić tsh w ciąży... a już o zbiciu nie mówię.
Ja wydaję na prawdę ciężko zatyrane pieniądze na Gina i liczę nie tylko na jego obowiązki, ale i doświadczenie w tej pracy. Zresztą już nic nie mówie, przecież wiesz o co chodzi, wszystkie wiemy...
Ja już nie zdążę pojśc do ogólnego po skierowanie t3 t4 ale dobrze wiedzieć, bo będę musiała pewnie jeszcze nie raz zrobić...
Ja dzisiaj Bree mam plany 1-ogarnąć chate, 2-nadrobić zaległości w pracy, 3-skończyć lekcję nr 11 z angielskiego którą kończę już od 3 tygodni! Więcej nie ogarne dzisiaj. Dobrze że obiad mam ze wczoraj...Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka najważniejsze że efekt jest w postaci ciąży, teraz będzie z górki. A doświadczenia te dobre i te złe budują człowieka. Stajemy się madrzejsi i silniejsi. A dzieci właśnie takich rodziców potrzebują
Bree myślę że tortury przed śmiercią gazownika wskazane
Lecę sprzątać. Ciao :*Bree, Staraczka23, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Staraczka najważniejsze że efekt jest w postaci ciąży, teraz będzie z górki. A doświadczenia te dobre i te złe budują człowieka. Stajemy się madrzejsi i silniejsi. A dzieci właśnie takich rodziców potrzebują
Bree myślę że tortury przed śmiercią gazownika wskazane
Lecę sprzątać. Ciao :*
Jak masz werwe to i u mnie posprzataj
Bree hehe atakuj goBree, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
To ja od siebie cos o lekarzu... Kiedy bylam juz w szpitalu, moja lekarka na biezaco informowala o moim stanie tesciowa, ktora tez jest jej pacjentka. Coz, tesciowa zostala doskonale przygotowana na moja utrate ciazy, mnie lekarka unikala.
Co wiecej, jak juz wyszlam ze szpitala, tesciowa sie na mnie obrazila - bo oznajmilam, ze zmieniam lekarza.
Bree, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
boze co za brak profesionalizmu.... chcialabym zeby w systemie opieki zdrowotnej bylo cos takiego jak gwiazdki/komentarze na Allegro
kazdy lekarz musialby miec swoje konto a kazdy pacjent dawalby mu punkty i pisal komentarz...wtedy moze by sie lepiej starali bo byliby w strachu ze ktos sie dowie o ich bledach i do nich nie pojdzie
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość