Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:24
Staraczka23, tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyWitajcie, nie wierzcie w temperatury bo spojrzcie jakie ja mialam doliny w cyklu w ktorym zaszlam armagedon byl na wykresie
Mowia ze spadek temp oznacza zagniezdzenie.
U mnie w koncu slonce wyszlobardzo sie ciesze mąż w koncu okna umyje
Milej soboty wam życzęOla_45, tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:29
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
Cześć Dziewczynki
urodzinki minęły ( jeszcze raz Wam dziękuje za zyczenia, oby spelnila sie choc polowa
). Wypilam wczoraj z przyjaciolka ze 3 kieliszki winka na odbudowe endometrium
tak mysle,ze czas juz ukryc wiek na facebooku hehehe
ola dawno nie wchodzilam na kafe, kto zaciazyl?
U mnie leci trzeci tydzien po zabiegu. Fajnie by bylo jak by @ przyszla w miare rowno.
dzis dzien sprzatanka w domu.unadarcy, Ola_45, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyStaraczka wspominałaś coś o tym czy lekarz musi Ci wydać wynik badania z cyto czy nie. Ja przed chwilą spotkałam się z tym:
"Wyniki powinny zostać udostępnione pacjentowi lub upoważnionej przez niego osobie, w jednej ze wskazanych w ustawie o prawach pacjenta i rzeczniku praw pacjenta form:
- do wglądu, w tym także do baz danych w zakresie ochrony zdrowia, w siedzibie podmiotu udzielającego świadczeń zdrowotnych;
- poprzez sporządzenie jej wyciągów, odpisów lub kopii;
- poprzez wydanie oryginału za pokwitowaniem odbioru i z zastrzeżeniem zwrotu po wykorzystaniu, jeżeli uprawniony organ lub podmiot żąda udostępnienia oryginałów tej dokumentacji.
Źródło: Biuro Rzecznika Praw Pacjenta
Tomasz Borysiuk"
A tak wogóle to dzień dobrytysiaa93, matylda08, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
weekend wszystkie pochłonął
na mnie też pora, trochę leniuchowania od rana, mała gimnastyka i można zaczynać porządki!
Miłego weekendu Wam życzę!tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
[*] 03.2015 - Aniołek 9tc
01.2017 - Synek
[*] 06.2019 - Córeczka 24tc(cc)
Listopad 2020
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Zakupy zostały w samochodzie a chłop nim gdzieś pojechał
Jak wróci to dodam zdjęcia
Kilka bluzek mi się udało dorwać
To ja czekam na foty Tysia.
Kierzynka daj się sprawie rozwinąć odpowiednio... a nie w gorącej wodzie kąpana..
Bree udanej przepustki!tysiaa93, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysia wszystkie fajne, ale nr 1 the best! U mnie w lumpach takiego dobrego towaru nie znalazłam, a może źle szukałam?
Szukałam w necie endokrynologa, jednego tylko znalazłam w mojej miejscowości, pięknie, to kolejki pewnie sporetysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Tysia wszystkie fajne, ale nr 1 the best! U mnie w lumpach takiego dobrego towaru nie znalazłam, a może źle szukałam?
Szukałam w necie endokrynologa, jednego tylko znalazłam w mojej miejscowości, pięknie, to kolejki pewnie spore
W mojej miejscowości jest kilka lumpków ale ten mi jakoś najbardziej przypasował, i jest najtańszyA lumpeks musi być tani
W niektórych ceny są takie, że za taką cenę można kupić spokojnie jakąś nową rzecz a nie używaną.
Tylko jeden? Kurcze, to malutko. I kolejki pewnie faktycznie długie ;/unadarcy, Bree lubią tę wiadomość