Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda08 wrote:No niedobrze a próbowałaś Iladian on jest na pieczenie i swędzenie tylko jak nie przynosi poprawy po 2 dniach to i tak gin
Jak w tej ciąży jestem to boję się cokolwiek brać... Jak miałam mega infekcję to miałam taki żółty, grudkowy śluz, na razie tego nie ma więc jest dobrze, ale nie mogę tego zaniedbać.unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Mój to nawet psem przy twoich nie powinien się nazywać bo to York ja całe życie boksera lub labradora miałam ale po rozwodzie musiałam się wyprowadzić i pies musiał być mniejszy bo do bloku
Bree ja teraz przed @ to byłam taka naładowana że nie pytaj
No mi dzisiaj w droge lepiej nie wchodzic a to dziwne bo nigdy nie mialam tak przed @ dla mnie to absolutna nowosc (tak jak podwyzszona temp w ostatniej ciazy i totalny brak wymiotow)
czuje sie zagubiona
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Ja już posprzątałam kuchnie, obiad mam w lodówce, jeszcze machnę podłogę i będzie cycuś
Może nawet się poświęce - bo na diecie jestem - i ciasto upieke mojej słodkiej rurce
slodkiej rurce?
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Niedawno zaliczyłam przytulanko a teraz mnie w środku piecze... Kuźwa, pewnie znowu nabawiłam się jakiejś lekkiej infekcji ;/ Na razie koniec z seksem!
moze tak piekielnie ostro bylo?
unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A gdzie sie podziewa nasza solenizantka?
Ja juz po obiedzie. drugi dzien gnocchi, w sumie to jak kopytka jest
jakas moda na to sie stala chyba bo ciagle widze na fb ze ten to robi i tamten, no to zrobilam i jajedne ze szpinakiem, inne z kurkuma a trzecie z przecierem pomidorowym
posypalam bazylia i zrobilam do tego sos pieczarkowo smietanowy z bialym winem i surowke z salaty lodowej z ogorkiem, pomidorem, koperkiem i chrzanem
Jestem najedzona, ale pewnie na chwile bo strasznie mi sie jesc chce od wczoraj, tak jak nie mialam apetytu to teraz bym zarla i zarla
Ide zaraz na miasto, moze jakies kwiatki do ogrodka kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 15:44
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Czesć dziewczyny, postanowiłam napisać bo chciałabym sie poradzić a widze że jestescie tutaj bardzo aktywne.
Otóż sraciłam swoja fasolke w 9 tyg miałam zabiieg. 33 dni po zabiegu rozpoczełam współżycie. Czy waszym zdaniem mozliwe jest zeby zaszła w ciaze ? dzis jest 42 dzien od zabiegu i nadal nie ma okresu. Mam taki dziwny śluz jak ten który był w ciazy, czesto kłują mnie jajniki i boli podbrzusze. Zrobiłam sobie test ale wyszedł negatyw. Może za wczesnie go zrobiłam ?matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżeli test negatywny to małe prawdopodobieństwo ale może zrób Bhcg to wszystko będzie jasne ale @ po zabiegu różnie nas nawiedzała ja dostałam po 42 dniach
Dziewczyny jednak jedziemy do Bydgoszczy na ten wykład opowiem jak wróce
Bree może uda mi się jego zdj z meczu wstawić na chwilę
Buziole ide się szykować bo może coś w drodze powrotnejkto wie
unadarcy, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mersiak wrote:Bree narobiłaś mi smaka ;p ja rybę miałam
Mersiak ja też rybka... własnie dorsz z koerkiem i pieprzem cytrynowym wyszedł z mojej kuchni
Mam wyniki prolaktyny... 21,54 ....tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
Jezusicku i wszyscy święci jaaakie to śliczne!!
DZIĘKUJĘ !!!
Dziękuję Dziewczynki!
Niech mi się spełni to, co jeszcze niespełnione
Stara baba jestem! Ale dzieci w przedszkolu się cieszył, że ich Pani ma urodziny bo wiedziały, że... dostaną cukierka hehe
Musiałam dziś zostać w pracy na nadgodzinach więc idę odespać teraz trochę. Nie umiem wklejać obrazków bo bym Wam wkleiła urodzinowy torcik
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Niedawno zaliczyłam przytulanko a teraz mnie w środku piecze... Kuźwa, pewnie znowu nabawiłam się jakiejś lekkiej infekcji ;/ Na razie koniec z seksem!
tysiaa93, Ola_45, Bree lubią tę wiadomość