Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się zaczynam szykować i lecę do odzieży używanej
Bo dziś dostawa
Może wydam Wam się dziwna, ale ja strasznie lubię tam chodzić, bo ubrania są mega tanie a trafiają się również rzeczy z metkami. Ostatnio kupiłam sukienkę białą do tenisa nike za 12 zł nową z metkami a w sklepie taka kosztuje wiadomo ile... a przy tym wszystko jest oryginalneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 07:58
Staraczka23, Ola_45, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDdobry
Staraczka uwierz mi nie jest łatwiej niestety tak samo serce mi pękło tak samo jak innym kobietom nie chciało mi się żyć tak samo jak Ty nie potrafiłam się pogodzić i nie pogodziłam się jeszcze ze stratą i niestety Jego miejsca w moim sercu nikt nie zastąpi . Wiem że nie chciałaś źle ale zabolało Tobie też kolejne dziecko ani dzieci nie zapełnią pustki może chwilami nie pozwolą myśleć może ...
Każda strata boli okropnie każda śmierć pozostawia pustkę i ból z którym musimy uporać się same .Monkey, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja się zaczynam szykować i lecę do odzieży używanej
Bo dziś dostawa
Może wydam Wam się dziwna, ale ja strasznie lubię tam chodzić, bo ubrania są mega tanie a trafiają się również rzeczy z metkami. Ostatnio kupiłam sukienkę białą do tenisa nike za 12 zł nową z metkami a w sklepie taka kosztuje wiadomo ile... a przy tym wszystko jest oryginalne
Czarna trochę o to mi chodzilo wlasnie, ale dokladniej o poronienia wczesne do 8tyg, ja w cp nawet nie mialam czasu na przeżywania straty bo z bólu nie mogłam, w grudniu poszlam do psycholog i nigdy wiecej, skupila sie na moim piesku ktory umarl w listopadzie zamiast na tym ze mam stany depresyjne i nerwice lękową, zapisala mi nasenne ale po 3 nocach gdzie maz nie mogl mnie dobudzic przestalam bracBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Matylda w zupełności się z Tobą niestety zgadzam. Nie da się zastąpić jednego dziecka drugim. Moje serce tez jednej częsci umarło razem z okruszkiem.
PrimaSort, matylda08, hiacynta99, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Jak sie nie myle to tysia tez ostatnio robila zakupki w sh, ja wczoraj przechodzilam obok jednego, moglam wejsc ale smrod czulam 5m od drzwi wiec zrezygnowałam, nie lubie tych zapachow
Czarna trochę o to mi chodzilo wlasnie, ale dokladniej o poronienia wczesne do 8tyg, ja w cp nawet nie mialam czasu na przeżywania straty bo z bólu nie mogłam, w grudniu poszlam do psycholog i nigdy wiecej, skupila sie na moim piesku ktory umarl w listopadzie zamiast na tym ze mam stany depresyjne i nerwice lękową, zapisala mi nasenne ale po 3 nocach gdzie maz nie mogl mnie dobudzic przestalam braca ja chyba nie jetem taka wrażliwa na zapachy
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Heloouu witam sie z meliską w kubeczku
nareszcie piateczek i dziś usg. Mam nadzieję że wszystko wporzo
a jaka pogoda cudna jest
Staraczka23, matylda08, kierzynka, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba od czleka zalezy tzn kobiety, poruszylam ten temat bo przypomniala mi sie kobieta po poronieniu ...
Kierzynka będzie dobrze ale powiem szczerze do 12tyg jak szlam na wizyty to serce mi szalalo w karcie ciazy cisnienie 140/90teraz z gorki juz sie nie stresuje chociaz ciekawe jak dzisiaj moje cisnienie wygladac bedzie na wizycie
Prima u mnie ciuchcie to sa w dziuplach chyba bez okien, zazdroszczę ze nie mdli cie, ja nawet bez ciazy mialam mdlosci u mnie pytaja jak ja dziecko bede przebierac albo jak bedzie z nosa leciec, pilnowalam siostrzenca to raz albo dwa razy go przebieralam po grubszej sprawie potem czekalam az mama z siostra wroci
Siostrzeniec tez ma odruchy wymiotne w piatek konczy 8 lat a jak cos smierdzi czy przyklad moj pies biegunke mial to wymiotowalismy oboje hahaOla_45, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta
Nie dam rady Was nadrobić. U mnie niby dopiero 8 dc, @ się już kilka dni temu skończyła, a szyjka zrobiła się otwarta... Nie wiem co jest... Kierzynka trzymam kciuki za wizytę i czekam na relację
Tym razem na bank będzie wszystko dobrze
matylda08, kierzynka, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewuszki...
Kurde ale mnie wypryszczyło bleeeh
Mam pytanko.. planuje zamówić infolic.... tam jest w jednej saszetce w składzie dodajże 200 mg kwasu foliowego.. np jakbym brała 2 razy dziennie to nie ma sensu dodatkowo brać już kwasu w tabletkach? Czy można? Jakiś nadmiar nie zaszkodzi?matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
karolajna91 nadmiar kwasu foliowego jest wydalany z organizmu razem z moczem. Przynajmniej tak mówi mój gin. Ale nie wiem czy jest sens brać jeszcze dodatkową dawkę
matylda08, PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolajna91 wrote:Cześć Dziewuszki...
Mam pytanko.. planuje zamówić infolic.... tam jest w jednej saszetce w składzie dodajże 200 mg kwasu foliowego.. np jakbym brała 2 razy dziennie to nie ma sensu dodatkowo brać już kwasu w tabletkach? Czy można? Jakiś nadmiar nie zaszkodzi?PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki ja już po owu teraz czekam na rozwój wydarzeń , drugi dzień temp się utrzymuje ale obawy że znowu nie wyszło mam
zobaczymy czy @ się pojawi mam nadzieje że o mnie zapomni
matylda08, hiacynta99, PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Hej, ja też wracam do staranek, czekam na @ i do dzieła. Strasznie się boję, że za pierwszym razem udało się w 2 cyklu, a teraz będziemy musieli dłużej poczekać...
Dziewczyny jeszcze chrapią
Będziemy się wspierać w naszych staraniach bo nie raz jeszcze będą ciężkie dni
Ale dziś piękna pogoda choć nastrój mam płaczliwyBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
karolajna91 wrote:Cześć Dziewuszki...
Mam pytanko.. planuje zamówić infolic.... tam jest w jednej saszetce w składzie dodajże 200 mg kwasu foliowego.. np jakbym brała 2 razy dziennie to nie ma sensu dodatkowo brać już kwasu w tabletkach? Czy można? Jakiś nadmiar nie zaszkodzi?a jak chcesz możesz brać dwie saszetki i to w niczym nie szkodzi.
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyggonia wrote:Hej dziewuszki ja już po owu teraz czekam na rozwój wydarzeń , drugi dzień temp się utrzymuje ale obawy że znowu nie wyszło mam
zobaczymy czy @ się pojawi mam nadzieje że o mnie zapomni
trzymam kciuki na wiosnę wszystko się zieleni Twój wykres też
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja od razu po poronieniu zaczęłam pić jedną saszetkę dziennie. Teraz jak udało mi się zajść w ciąże to zamówiłam Femibion Natal 1. Myślę że Inofolic mi trochę pomógł
a jak chcesz możesz brać dwie saszetki i to w niczym nie szkodzi.
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny