Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Hej, ja też wracam do staranek, czekam na @ i do dzieła. Strasznie się boję, że za pierwszym razem udało się w 2 cyklu, a teraz będziemy musieli dłużej poczekać...
Nic sie nie bój. Zajdziesz szybciutko:)Szalona CZARNA, PrimaSort, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Hej, ja też wracam do staranek, czekam na @ i do dzieła. Strasznie się boję, że za pierwszym razem udało się w 2 cyklu, a teraz będziemy musieli dłużej poczekać...
Nie boj się tu taj akurat masz nasbędziemy wspierać .startujemy równo bo ja tez czekam na@ . Jest różnie ale dziewczyny tu na forum nie pozwalają na to byśmy się załamały
matylda08, Bree, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heeejooo
Nawet nie próbuję badrabiać popołudnia
Prima żeby of wyznaczyło Ci owu to muszą być przynajmnjej 3 wysokie temperatury poprzedzone 3/4 niskimi. U Ciebie dopiero 2 dni wysoko, jak tak dalej będzie to pewnie owu da Ci tą krechę
Karolajna ja biorę kwas foliowy 400mg rano a wieczorem 1 saszestka infolicu. Tak jak dziewczyny piszą nadmiar wydalisz.
A mnie napierdalają sutki
W ciąży też tak miałam ale to kurde teraz nie możliwe. Wprawdzie czochrałam zająca bez zabezpieczenia ale bez finałuto by chyba musiały być super pleminiki żeby wydostalo się ich kilka i jeszcze coś zrobiły.
hiacynta99, matylda08, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Ja idę chatę posprzątać bo mąż wraca z delegacji i zapowiada sie niezła imprezka
może odpuszczę sobie świeczki bo ostatnio Malo dom nie poszedł z ogniem heheh
Matylda czochraj!kierzynka, PrimaSort, hiacynta99, Bree, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.