Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBree wrote:Nie wiem jak u Was w miescie ale u nas te sklepy wygladaja jak ekskluzywne butiki. Tysia kupila tam u siebie zajebiste rzeczy wiec chyba raczej maja tam zajebiste sklepy u Niej w miescie
Nie wyobrazam sobie prowadzenia sklepu ktorego smierdzi na 5 metrow, jacys ludzie u was w miescie tam kupuja???
Sklepy są na naprawdę wysokim poziomie jak na odzież używaną. I wszytsko firmowe, dobrze odszyteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:23
Bree, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja właśnie zrobiłam test owulacyjny
I 4 dzień z rzędu pozytywnyZ tym, że dziś śluz jest bardziej rozciągliwy a ta druga kreska zdecydowanie ciemniejsza od kontrolnej. Próbowałam to ująć na zdjęciu, ale aparat słaby...
PrimaSort, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość
-
U mnie jest taki super. Wszytsko na wieszaczkach rozmiarami i oddzielnie spodnie bluzki sukienki. Porządek. I babka piska i wietrzy co rusz. ALe ona kupuje sortowane rzeczy wiec nie byle co.
PrimaSort, hiacynta99, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nawet kiedyś myślałam otworzyć odzież używaną. Nawet mąż mówił, że to dobry pomysł i mogę sobie na spokojnie w ciążę zajść i pracować, a nie jak w mojej firmie zaraz na L4 wysyłają bo handlowiec musi być reprezentatywny a nie z brzuchem, a potem zwalniają od razu po powrocie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:26
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Zazdroszcze :-X to trzymam mocno kciuki bierz chlopa i atakuj !!!
Jeszcze przed serialem "O mnie się nie martw"
Jutro wraca wcześniej, a wieczorem idzie na picie do kolegi, więc po obiadku się zabierzemy do dziełaNo i w niedzielę wieczorem jak wytrzeźwieje, bo po alkoholu skacowany to może mieć osłabione plemniki chyba??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:29
-
Witaj Toxey, powodzenia przy staraniach
Ggonia trzymm kciuki zeby bylo po Twojej mysli!!! Wszystko musi byc dobrze
Kierzynka jak wrocisz z tego USG to mam zniknac z forum tak?
Co do staranek to ja nie bralam niczego (tylko witaminy prenatalne) i zaszlam za pierwszym razem
(Oby teraz tak bylo)
Matylda ja mam placzliwe dni juz od jakiegos czasu ale u mnie to zwiazane jest ze stresem i sprawa w trakcie ktorej jestem. Nie chodzi o macierzynstwo, mm co nieprzyjemnego do zalatwienia - tyle... dlatego nie tryskam humorem
Monkey widzialam Twoj wykres myslisz ze to @ ? nie za szybko? 6 dzien po tescie ovu "prawie pozytywnym" Tak po dniach to by na implantacje pasowalo ale sama znasz swoje cialo najlepiej
Monika no pieknie - mi sie od sutow zaczynala kazda ciaza - w innych okolicznosciach suty mnie nigdy nie bolalyAle jestem ciekawa
PrimaSort, Monkey, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Mnie wczoraj jajniki bolały rwały nie mogłam spać ... Nie wiem co się dzieje szyjka jest otwarta i miękka... Może z tym czochraniem to uważać? Czy powołać sie na wole Boga?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Mnie to czekanie zabija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:40
-
Prima ja miałam sklep z odzieżą używaną. Rok przetrzymałam i przeszłam na sprzedaż internetową tylko ciuszków dziecięcych.
U nas jest ogromna sieciówka Biga, która niestety wykańcza wszystkich.
W tym roku splajotowały 3 takie ciuchacze.
Jeżeli miałoby to mieć szanse powodzenia to trzeba uderzyć z grubej rury i otworzyć konkurencję dla takiej właśnie sieciówki a to niestety jest poza możliwościami kieszeni szaraczkaPrimaSort, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Bree no niestety sie rozkręca
Poprzedni cykl trwał 21dni.
Doła mam dziś strasznego, siedzę i ryczę
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam ostatnią dawkę euthyroxu bo ciul zwiększył mi dawkę a za mało go przepisał. Najbliższa wizyta prywatnie jaką znalazłam to 21 maj.
W czarnej dupie jestem dziewczynyPrimaSort, hiacynta99, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Bree no niestety sie rozkręca
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam ostatnią dawkę euthyroxu bo ciul zwiększył mi dawkę a za mało go przepisał. Najbliższa wizyta prywatnie jaką znalazłam to 21 maj.
W czarnej dupie jestem dziewczyny
Widziałam Twój wykres, temperatura spadła i chyba przyszła @Przykro mi ale musisz być silna!!! Musisz !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:49
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Monkey plamienie to nie nowy cykl. Dopiero jak zaznaczysz lekkoe krwawienie to ci wskoczy nowy.
Hiacynt mmusisz poczekać z seksem. Nam po zabiegu kazali 6 tygodni. Szyjka po czyszczeniu jest otwatta bardzo łatwo o infekcje. Nawet zbytnia aktywność fizycza, ćwiczenia czy podnoszenie ciężkich rzeczy powinnaś sobie odpuścić
Bree też jestem cholernie ciekawa co z tymi moimi sutkami
Co do sh - jak monkey mówi. Na śląsku króluje biga, zdecydowanie. Ja mam czas grzebać tylko po południu po pracy więc większość poprzeierana ale czasem trafią sie perełko. Raz nawet w kieszeni znalazlam 10 £PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Bree no niestety sie rozkręca
W czarnej dupie jestem dziewczyny
Trzymaj się !!!!u mnie też jakaś deprecha
wczoraj miałam dzien lajtowy a dziś .....
jutro moze będzie lepiej mąż browarki przywiezie i jakoś się zrelaksujeBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Monkey jak bedziesz zamykac cykl to go zaraz udostepnij do galerii to powinni Ci dac 20 punktow a jak uzbierasz 100 (czego ci nie zycze)
to mozesz wymienic na konto premium ale nie wiem na ile miesiecy
Prima pochwal sie co tam fajnego kupilas
Co do testu to ja mialam pozytywne i pol dnia
PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Prima ale to jest ponad miesiąc bez leku. Tsh mi znowu zajebiście podskoczy i znowu bedę ja dwa miechy zbijać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:51
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:Prima ja miałam sklep z odzieżą używaną. Rok przetrzymałam i przeszłam na sprzedaż internetową tylko ciuszków dziecięcych.
U nas jest ogromna sieciówka Biga, która niestety wykańcza wszystkich.
W tym roku splajotowały 3 takie ciuchacze.
Jeżeli miałoby to mieć szanse powodzenia to trzeba uderzyć z grubej rury i otworzyć konkurencję dla takiej właśnie sieciówki a to niestety jest poza możliwościami kieszeni szaraczka
Ja tez sprzedaje ciuchy przez internet ale tylko jednej marki - Ralph Lauren. Kupuje je w PL np na allegro, a sprzedaje na angielskim ebayu bo tutaj Ralph lauren tak jak i w USA to jest synonim bogactwa (miedzy innymi)niezle mozna na tym zarobic ale trzeba sie dobrze znac zeby nie kupic podrobek a niektore sa naprawde dobrze podrobione (nawet maja oryginalne metki wykradzione z fabryki
)
PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość