X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Nie wiem jak u Was w miescie ale u nas te sklepy wygladaja jak ekskluzywne butiki. Tysia kupila tam u siebie zajebiste rzeczy wiec chyba raczej maja tam zajebiste sklepy u Niej w miescie :) Nie wyobrazam sobie prowadzenia sklepu ktorego smierdzi na 5 metrow, jacys ludzie u was w miescie tam kupuja???
    U mnie to jest duży sklep a jak popatrzeć na klientki to rewia mody normalnie.
    Sklepy są na naprawdę wysokim poziomie jak na odzież używaną. I wszytsko firmowe, dobrze odszyte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:23

Bree, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja właśnie zrobiłam test owulacyjny :D
    I 4 dzień z rzędu pozytywny :P Z tym, że dziś śluz jest bardziej rozciągliwy a ta druga kreska zdecydowanie ciemniejsza od kontrolnej. Próbowałam to ująć na zdjęciu, ale aparat słaby...

a2q876.jpg
    Zazdroszcze :-X to trzymam mocno kciuki bierz chlopa i atakuj !!!<3

PrimaSort, Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest taki super. Wszytsko na wieszaczkach rozmiarami i oddzielnie spodnie bluzki sukienki. Porządek. I babka piska i wietrzy co rusz. ALe ona kupuje sortowane rzeczy wiec nie byle co.

PrimaSort, hiacynta99, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet kiedyś myślałam otworzyć odzież używaną. Nawet mąż mówił, że to dobry pomysł i mogę sobie na spokojnie w ciążę zajść i pracować, a nie jak w mojej firmie zaraz na L4 wysyłają bo handlowiec musi być reprezentatywny a nie z brzuchem, a potem zwalniają od razu po powrocie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:26

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj jajniki bolały rwały nie mogłam spać ... Nie wiem co się dzieje szyjka jest otwarta i miękka... Może z tym czochraniem to uważać? Czy powołać sie na wole Boga?

PrimaSort, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Zazdroszcze :-X to trzymam mocno kciuki bierz chlopa i atakuj !!!<3
    No wezmę wieczorem :D Jeszcze przed serialem "O mnie się nie martw" :P
    Jutro wraca wcześniej, a wieczorem idzie na picie do kolegi, więc po obiadku się zabierzemy do dzieła :D No i w niedzielę wieczorem jak wytrzeźwieje, bo po alkoholu skacowany to może mieć osłabione plemniki chyba??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:29

• Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Toxey, powodzenia przy staraniach <3

Ggonia trzymm kciuki zeby bylo po Twojej mysli!!! Wszystko musi byc dobrze <3

Kierzynka jak wrocisz z tego USG to mam zniknac z forum tak? ;)

Co do staranek to ja nie bralam niczego (tylko witaminy prenatalne) i zaszlam za pierwszym razem :)
    (Oby teraz tak bylo) :P

Matylda ja mam placzliwe dni juz od jakiegos czasu ale u mnie to zwiazane jest ze stresem i sprawa w trakcie ktorej jestem. Nie chodzi o macierzynstwo, mm co nieprzyjemnego do zalatwienia - tyle... dlatego nie tryskam humorem :/

Monkey widzialam Twoj wykres myslisz ze to @ ? nie za szybko? 6 dzien po tescie ovu "prawie pozytywnym" Tak po dniach to by na implantacje pasowalo ale sama znasz swoje cialo najlepiej ;)

Monika no pieknie - mi sie od sutow zaczynala kazda ciaza - w innych okolicznosciach suty mnie nigdy nie bolaly :P Ale jestem ciekawa :D

PrimaSort, Monkey, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Mnie wczoraj jajniki bolały rwały nie mogłam spać ... Nie wiem co się dzieje szyjka jest otwarta i miękka... Może z tym czochraniem to uważać? Czy powołać sie na wole Boga?
    Poczekaj do pierwszej @ bo nawet usg po poronieniu nie miałaś i nie wiesz, czy możesz współżyć, czy wszystko się wygoiło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to czekanie zabija :(

PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Mnie to czekanie zabija :(
    Wiem, ale możesz sobie zrobić krzywdę, jak błona się nie odbudowała po zabiegu to tam jest jedna wielka rana, mogą porobić się zrosty itd...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:40

• Monkey Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima ja miałam sklep z odzieżą używaną. Rok przetrzymałam i przeszłam na sprzedaż internetową tylko ciuszków dziecięcych.
    U nas jest ogromna sieciówka Biga, która niestety wykańcza wszystkich.
    W tym roku splajotowały 3 takie ciuchacze.
    Jeżeli miałoby to mieć szanse powodzenia to trzeba uderzyć z grubej rury i otworzyć konkurencję dla takiej właśnie sieciówki a to niestety jest poza możliwościami kieszeni szaraczka :)

PrimaSort, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree no niestety sie rozkręca :(
    Poprzedni cykl trwał 21dni.
    Doła mam dziś strasznego, siedzę i ryczę :(
    Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam ostatnią dawkę euthyroxu bo ciul zwiększył mi dawkę a za mało go przepisał. Najbliższa wizyta prywatnie jaką znalazłam to 21 maj.
    W czarnej dupie jestem dziewczyny :(

PrimaSort, hiacynta99, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam ostatnią dawkę euthyroxu bo ciul zwiększył mi dawkę a za mało go przepisał. Najbliższa wizyta prywatnie jaką znalazłam to 21 maj.
    Poczekaj spokojnie wizyty. Spróbuj się czymś zająć żeby o tym wszystkim nie myśleć.

Widziałam Twój wykres, temperatura spadła i chyba przyszła @ :( Przykro mi ale musisz być silna!!! Musisz !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:49

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey plamienie to nie nowy cykl. Dopiero jak zaznaczysz lekkoe krwawienie to ci wskoczy nowy.

Hiacynt mmusisz poczekać z seksem. Nam po zabiegu kazali 6 tygodni. Szyjka po czyszczeniu jest otwatta bardzo łatwo o infekcje. Nawet zbytnia aktywność fizycza, ćwiczenia czy podnoszenie ciężkich rzeczy powinnaś sobie odpuścić

Bree też jestem cholernie ciekawa co z tymi moimi sutkami ;)

Co do sh - jak monkey mówi. Na śląsku króluje biga, zdecydowanie. Ja mam czas grzebać tylko po południu po pracy więc większość poprzeierana ale czasem trafią sie perełko. Raz nawet w kieszeni znalazlam 10 £ :D

PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:

Trzymaj się !!!! <3 u mnie też jakaś deprecha :/
    wczoraj miałam dzien lajtowy a dziś .....
    jutro moze będzie lepiej mąż browarki przywiezie i jakoś się zrelaksuje

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima ale to jest ponad miesiąc bez leku. Tsh mi znowu zajebiście podskoczy i znowu bedę ja dwa miechy zbijać...

PrimaSort, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey jak bedziesz zamykac cykl to go zaraz udostepnij do galerii to powinni Ci dac 20 punktow a jak uzbierasz 100 (czego ci nie zycze) :D to mozesz wymienic na konto premium ale nie wiem na ile miesiecy ;)

Prima pochwal sie co tam fajnego kupilas :D
    Co do testu to ja mialam pozytywne i pol dnia :P

PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Prima ale to jest ponad miesiąc bez leku. Tsh mi znowu zajebiście podskoczy i znowu bedę ja dwa miechy zbijać...
    Też miałam wysokie TSH i biorę leki ale głowa do góry, bo co nam innego pozostaje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:51

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta mnie najbardziej zdołował ten brak leku. Jak się mi go tylko uda załatwić to wrócę do równowagi.
    Póki co mam w planach dzisiaj wino, albo dwa!

Bree, Szalona CZARNA, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Prima ja miałam sklep z odzieżą używaną. Rok przetrzymałam i przeszłam na sprzedaż internetową tylko ciuszków dziecięcych.
    U nas jest ogromna sieciówka Biga, która niestety wykańcza wszystkich.
    W tym roku splajotowały 3 takie ciuchacze.
    Jeżeli miałoby to mieć szanse powodzenia to trzeba uderzyć z grubej rury i otworzyć konkurencję dla takiej właśnie sieciówki a to niestety jest poza możliwościami kieszeni szaraczka :)

Ja tez sprzedaje ciuchy przez internet ale tylko jednej marki - Ralph Lauren. Kupuje je w PL np na allegro, a sprzedaje na angielskim ebayu bo tutaj Ralph lauren tak jak i w USA to jest synonim bogactwa (miedzy innymi) :D niezle mozna na tym zarobic ale trzeba sie dobrze znac zeby nie kupic podrobek a niektore sa naprawde dobrze podrobione (nawet maja oryginalne metki wykradzione z fabryki :D) :D

PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ