Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolajna91 wrote:Cześć Dziewuszki...
Kurde ale mnie wypryszczyło bleeeh
Mam pytanko.. planuje zamówić infolic.... tam jest w jednej saszetce w składzie dodajże 200 mg kwasu foliowego.. np jakbym brała 2 razy dziennie to nie ma sensu dodatkowo brać już kwasu w tabletkach? Czy można? Jakiś nadmiar nie zaszkodzi?unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Hej, ja też wracam do staranek, czekam na @ i do dzieła. Strasznie się boję, że za pierwszym razem udało się w 2 cyklu, a teraz będziemy musieli dłużej poczekać...
I powodzenia !!!
Bree, Toxey, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie zrobiłam test owulacyjny
I 4 dzień z rzędu pozytywnyZ tym, że dziś śluz jest bardziej rozciągliwy a ta druga kreska zdecydowanie ciemniejsza od kontrolnej. Próbowałam to ująć na zdjęciu, ale aparat słaby...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:05
Monkey, Szalona CZARNA, hiacynta99, Bree, matylda08, kierzynka, Toxey, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:A ja moje drogie właśnie wróciłam z odzieży i kupiłam ciuchów za 150 zł !!! Poszalałam nie ma co
Haha to byśmy się nadały do siebie:)
Ja wczoraj straciłam tylko 63 złaleeee nowa sukienka z zalando z metuchną jeszcze pachnącaa
22 zł
a na zaladno 213 zł
ja kocham takie akcje kocham kocham kocham
PrimaSort, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Haha to byśmy się nadały do siebie:)
Ja wczoraj straciłam tylko 63 złaleeee nowa sukienka z zalando z metuchną jeszcze pachnącaa
22 zł
a na zaladno 213 zł
ja kocham takie akcje kocham kocham kocham
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka ja juz mam 2 dzieci, pierwszy raz poronilam i nie bylo to dla mnie latwe...dodam ze dwoje poprzednich dzieci mam z ex mezem
Dla nas byla to mega tragediamoze inni przechodza to latwiej ale my jestesmy strasznymi wrazliwcami i po smierci psa rozpaczamy jeszcze wiele lat...
Prima Sort u nas sa tez sklepy z uzywanymi rzeczami tzw charity czyli charytatywne i uwielbiam po nich buszoawac, u nas w takich sklepach jest wszystko, meble, sprzety, zabawki, elektronika, no to co kto ma w domu, lacznie z kosmetykami, ksiazkami itd. Kazdy kto ma cos niepotrzebnego w domu przynosi tam za darmo a inni to kupuja, kazdy moze przyniesc i kazdy moze kupic a kasa z tego ide na hospicja, zwierzeta i inne dobroczynne celeSa tam super rzeczy i bardzo tanio, kiedys kupilam perfum Rlpha Laurena za 5 funtow (30 zl) a w sklepie kosztuje taki ponad 300 zl
Najlepiej jest po swietach w grudniu jak ludzie zanosza tam niechciane prezenty
ale i tak przez caly rok jest mega wypas
PrimaSort, Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Staraczka ja juz mam 2 dzieci, pierwszy raz poronilam i nie bylo to dla mnie latwe...dodam ze dwoje poprzednich dzieci mam z ex mezem
Dla nas byla to mega tragediamoze inni przechodza to latwiej ale my jestesmy strasznymi wrazliwcami i po smierci psa rozpaczamy jeszcze wiele lat...
Prima Sort u nas sa tez sklepy z uzywanymi rzeczami tzw charity czyli charytatywne i uwielbiam po nich buszoawac, u nas w takich sklepach jest wszystko, meble, sprzety, zabawki, elektronika, no to co kto ma w domu, lacznie z kosmetykami, ksiazkami itd. Kazdy kto ma cos niepotrzebnego w domu przynosi tam za darmo a inni to kupuja, kazdy moze przyniesc i kazdy moze kupic a kasa z tego ide na hospicja, zwierzeta i inne dobroczynne celeSa tam super rzeczy i bardzo tanio, kiedys kupilam perfum Rlpha Laurena za 5 funtow (30 zl) a w sklepie kosztuje taki ponad 300 zl
Najlepiej jest po swietach w grudniu jak ludzie zanosza tam niechciane prezenty
ale i tak przez caly rok jest mega wypas
Ja bym tam swoją i męża wypłatę zostawiła haha
Jak coś kupię a potem myślę, że nie będę nosiła to na allegro wystawiam i nigdy nie jestem stratnaBree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Jak sie nie myle to tysia tez ostatnio robila zakupki w sh, ja wczoraj przechodzilam obok jednego, moglam wejsc ale smrod czulam 5m od drzwi wiec zrezygnowałam, nie lubie tych zapachow
Nie wiem jak u Was w miescie ale u nas te sklepy wygladaja jak ekskluzywne butiki. Tysia kupila tam u siebie zajebiste rzeczy wiec chyba raczej maja tam zajebiste sklepy u Niej w miescieNie wyobrazam sobie prowadzenia sklepu ktorego smierdzi na 5 metrow, jacys ludzie u was w miescie tam kupuja???
PrimaSort, hiacynta99, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny