X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Bree no niestety sie rozkręca :(
    Poprzedni cykl trwał 21dni.
    Doła mam dziś strasznego, siedzę i ryczę :(
    Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam ostatnią dawkę euthyroxu bo ciul zwiększył mi dawkę a za mało go przepisał. Najbliższa wizyta prywatnie jaką znalazłam to 21 maj.
    W czarnej dupie jestem dziewczyny :(

Ojej Monkey szkoda ze nie mam Ci jak pomoc :(((
    Czy mozna kupic eutyrox na necie bez recepty? Ja kiedys tak kupowalam antydepresanty jak mis ie skonczyly a nie mialam nowej recepty i musialam czekac na wizyte...

kurna jakie to wszystko jest czasami skomplikowane :/

tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Monkey jak bedziesz zamykac cykl to go zaraz udostepnij do galerii to powinni Ci dac 20 punktow a jak uzbierasz 100 (czego ci nie zycze) :D to mozesz wymienic na konto premium ale nie wiem na ile miesiecy ;)

Prima pochwal sie co tam fajnego kupilas :D
    Co do testu to ja mialam pozytywne i pol dnia :P
    Kupiłam małą torebkę chyba podróba PRADY, bo raczej nie oryginał, firanki z poliestru takie wiązane na karnisz, 2 bluzki z krótkim rękawem, 3 pary butów, torbę na plażę, kamizelkę z futerka, i sukienkę z ekoskóry z krótkim rękawem cięta w literę A :P Zapłaciłam, ale było bardzo ciężkie i dużo tego więc jak mąż wróci z pracy to mnie tam podrzuci autem i zabiorę wszystko, bo mi znajoma sklepowa odłożyła :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:56

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam znajomą w Aptece to mi daje lek wcześniej a ja później donoszę receptę

PrimaSort, Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey zobacz co znalazlam:

http://www.oglaszamy24.pl/szukaj/ogloszenia/sprzedam-euthyrox

Masa jest tego na necie, zapytaj, moze akurat...

PrimaSort, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Kupiłam małą torebkę chyba podróba PRADY, bo raczej nie oryginał, firanki z poliestru takie wiązane na karnisz, 2 bluzki z krótkim rękawem, 3 pary butów, torbę na plażę, kamizelkę z futerka, i sukienkę z ekoskóry z krótkim rękawem cięta w literę A :P Zapłaciłam, ale było bardzo ciężkie i dużo tego więc jak mąż wróci z pracy to mnie tam podrzuci autem i zabiorę wszystko, bo mi znajoma sklepowa odłożyła :D

No to niezle sie obkupilas :D
    musze sie tez wybrac na wedrowke po moich S H :D

hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się Ostatnio zapuściłam chodzę w łachach nic nie kupuje nowego szkoda mi kasy :/ już bardziej dziecku kupie niż sobie wiem powinnam też o sobie pomyśleć ale nie wiem skąd takie zrezygnowanie z przyjemności hmm starość czy co ?

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do inofolicu to zaszłam na nim w ciążę w drugim cyklu, więc i tym razem też zaczynam pić jak @ przyjdzie - jedną saszetkę dziennie, jak nie da efektów przez 3 miesiące to zacznę pić dwie.

Bree, PrimaSort, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Bree nie musisz znikać bo to chyba tylko chodzi o testy ciążowe ;p

Bree, unadarcy lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta ja mysle ze ozesz miec epizod depresyjny, nie jestem lekarzem ale poprostu takie chwilowe zalamania to nic nadzwyczajnego, sama mowisz ze stalo sie to ostatnio a nie trwa od zawsze ;) nie jestesmy robotami, mamy chwile slabosci... ja wczoraj pol dnia przechodzilam w pizamie tak jak wstalam a od sierpnia jestem na zwolnieniu lekarskim, czesto miewam dni kiedy nie wyszlabym z lozka co jest do mnie niepodobne gdyz jestem (bylam) osoba bardzo aktywna z wieloma zainteresowaniami a ostatnio (od kilku lat) malo co prawia mi radosc, a nawet jak sprawia to nie potrafie jej odczuwac tak jak kiedys... jakby zycie przestalo nagle miec smak... jakbym jadla wyborna danie i miala katar.. niby wiem co jem a tak naprawde nie wiem jak smakuje...

hiacynta99, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    hehe Bree nie musisz znikać bo to chyba tylko chodzi o testy ciążowe ;p

Tak na wszelki wypadek :D :D :D

kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam na tzw backyard czyli moj zak*rwiscie ogromny ogrod :D :D :D :D

wielkosci balkonu :D

PrimaSort, Szalona CZARNA, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecę pakować ubrania do worków, bo jutro moja szafa zapełniona po sam sufit będzie rozkręcana

Bree, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Spadam na tzw backyard czyli moj zak*rwiscie ogromny ogrod :D :D :D :D

wielkosci balkonu :D
    Właśnie spojrzałam na mój balkon... Na nim staną dwie osoby obok siebie i nic ani nikt więcej się nie zmieści :D

Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane uciekam. Będę wieczorkiem. Z mamą na zakupy pędze. Trzymajcie się.

Każdej, której jest smutno mówię... "ponad chmurami zawsze świeci Słońce". Kiedyś przebije się dla każdej z nas jeden promyk, który rozpali nasze serca ogromna miłością i stanie się jasność w naszym życiu juz na zawsze:*

Miłego dnia kobiety.

PrimaSort, Bree, monika_89, Toxey, hiacynta99, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Właśnie spojrzałam na mój balkon... Na nim staną dwie osoby obok siebie i nic ani nikt więcej się nie zmieści :D

:D :D :D

Jak uporzadkuje moj zaczarowany ogrod to "przycynie" zdjeciami :D

kiedys jak mialam ponad kilometrowy ogrod to tego nie docenialam bo wydawal mi sie normalny, to teraz mam taki ze krzeselka stolik postawic kilka kwiatkow i koniec :P ale w UK to norma ;)

kiedys zamieszakm w zamku i bedzie cudnie :D

PrimaSort, hiacynta99, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Kochane uciekam. Będę wieczorkiem. Z mamą na zakupy pędze. Trzymajcie się.

Każdej, której jest smutno mówię... "ponad chmurami zawsze świeci Słońce". Kiedyś przebije się dla każdej z nas jeden promyk, który rozpali nasze serca ogromna miłością i stanie się jasność w naszym życiu juz na zawsze:*

Miłego dnia kobiety.

<3 <3 <3

PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Hiacynta ja mysle ze ozesz miec epizod depresyjny, nie jestem lekarzem ale poprostu takie chwilowe zalamania to nic nadzwyczajnego, sama mowisz ze stalo sie to ostatnio a nie trwa od zawsze ;) nie jestesmy robotami, mamy chwile slabosci... ja wczoraj pol dnia przechodzilam w pizamie tak jak wstalam a od sierpnia jestem na zwolnieniu lekarskim, czesto miewam dni kiedy nie wyszlabym z lozka co jest do mnie niepodobne gdyz jestem (bylam) osoba bardzo aktywna z wieloma zainteresowaniami a ostatnio (od kilku lat) malo co prawia mi radosc, a nawet jak sprawia to nie potrafie jej odczuwac tak jak kiedys... jakby zycie przestalo nagle miec smak... jakbym jadla wyborna danie i miala katar.. niby wiem co jem a tak naprawde nie wiem jak smakuje...

Dziękuje za dobre słowa :) dziś mam gorszy dzień wogóle się nie uśmiecham i nic mnie nie cieszy pomimo pieknej pogody nie byłam wogóle na polu

tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Aaaaa kotki, dwa.... Kimnij się, tylko żeby nie było że jutro rano sie obudzisz....:)
    Kiedyś mi się tak często zdarzało... ale wtedy to ja miałam sen, a teraz mam czuwanie a nie sen... :/

Wykrakałaś!!! Obudziłam się około 21 ale moje ciało stwierdziło, że bez sensu teraz wstawać i poszłam kimać dalej :D To był chyba błąd bo śniło mi się, że chciałam uprawiać seks z tym Amaro z Hell's Kitchen! :P

monika_89, Lenka87, PrimaSort, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja posprzątałam, poćwiczyłam, zrobiłam zakupy i jestem :D Młody szaleje na podwórku, bo u nas ze 20 stopni w cieniu, a ja mam czas na kawkę :D A na wieczór zimny Leszek czeka ;D

tysiaa93, hiacynta99, Toxey, PrimaSort, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dzisiaj cieplutko :D Chyba w końcu prawdziwa wiosna się zbliża :D

Toxey, PrimaSort, Lenka87, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ