Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:Bree no niestety sie rozkręca
Poprzedni cykl trwał 21dni.
Doła mam dziś strasznego, siedzę i ryczę
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam ostatnią dawkę euthyroxu bo ciul zwiększył mi dawkę a za mało go przepisał. Najbliższa wizyta prywatnie jaką znalazłam to 21 maj.
W czarnej dupie jestem dziewczyny
Ojej Monkey szkoda ze nie mam Ci jak pomoc((
Czy mozna kupic eutyrox na necie bez recepty? Ja kiedys tak kupowalam antydepresanty jak mis ie skonczyly a nie mialam nowej recepty i musialam czekac na wizyte...
kurna jakie to wszystko jest czasami skomplikowanetysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Monkey jak bedziesz zamykac cykl to go zaraz udostepnij do galerii to powinni Ci dac 20 punktow a jak uzbierasz 100 (czego ci nie zycze)
to mozesz wymienic na konto premium ale nie wiem na ile miesiecy
Prima pochwal sie co tam fajnego kupilas
Co do testu to ja mialam pozytywne i pol dniaZapłaciłam, ale było bardzo ciężkie i dużo tego więc jak mąż wróci z pracy to mnie tam podrzuci autem i zabiorę wszystko, bo mi znajoma sklepowa odłożyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:56
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Kupiłam małą torebkę chyba podróba PRADY, bo raczej nie oryginał, firanki z poliestru takie wiązane na karnisz, 2 bluzki z krótkim rękawem, 3 pary butów, torbę na plażę, kamizelkę z futerka, i sukienkę z ekoskóry z krótkim rękawem cięta w literę A
Zapłaciłam, ale było bardzo ciężkie i dużo tego więc jak mąż wróci z pracy to mnie tam podrzuci autem i zabiorę wszystko, bo mi znajoma sklepowa odłożyła
No to niezle sie obkupilas
musze sie tez wybrac na wedrowke po moich S Hhiacynta99, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się Ostatnio zapuściłam chodzę w łachach nic nie kupuje nowego szkoda mi kasy
już bardziej dziecku kupie niż sobie wiem powinnam też o sobie pomyśleć ale nie wiem skąd takie zrezygnowanie z przyjemności hmm starość czy co ?
Bree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do inofolicu to zaszłam na nim w ciążę w drugim cyklu, więc i tym razem też zaczynam pić jak @ przyjdzie - jedną saszetkę dziennie, jak nie da efektów przez 3 miesiące to zacznę pić dwie.
Bree, PrimaSort, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Hiacynta ja mysle ze ozesz miec epizod depresyjny, nie jestem lekarzem ale poprostu takie chwilowe zalamania to nic nadzwyczajnego, sama mowisz ze stalo sie to ostatnio a nie trwa od zawsze
nie jestesmy robotami, mamy chwile slabosci... ja wczoraj pol dnia przechodzilam w pizamie tak jak wstalam a od sierpnia jestem na zwolnieniu lekarskim, czesto miewam dni kiedy nie wyszlabym z lozka co jest do mnie niepodobne gdyz jestem (bylam) osoba bardzo aktywna z wieloma zainteresowaniami a ostatnio (od kilku lat) malo co prawia mi radosc, a nawet jak sprawia to nie potrafie jej odczuwac tak jak kiedys... jakby zycie przestalo nagle miec smak... jakbym jadla wyborna danie i miala katar.. niby wiem co jem a tak naprawde nie wiem jak smakuje...
hiacynta99, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane uciekam. Będę wieczorkiem. Z mamą na zakupy pędze. Trzymajcie się.
Każdej, której jest smutno mówię... "ponad chmurami zawsze świeci Słońce". Kiedyś przebije się dla każdej z nas jeden promyk, który rozpali nasze serca ogromna miłością i stanie się jasność w naszym życiu juz na zawsze:*
Miłego dnia kobiety.PrimaSort, Bree, monika_89, Toxey, hiacynta99, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Właśnie spojrzałam na mój balkon... Na nim staną dwie osoby obok siebie i nic ani nikt więcej się nie zmieści
Jak uporzadkuje moj zaczarowany ogrod to "przycynie" zdjeciami
kiedys jak mialam ponad kilometrowy ogrod to tego nie docenialam bo wydawal mi sie normalny, to teraz mam taki ze krzeselka stolik postawic kilka kwiatkow i koniecale w UK to norma
kiedys zamieszakm w zamku i bedzie cudniePrimaSort, hiacynta99, kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Kochane uciekam. Będę wieczorkiem. Z mamą na zakupy pędze. Trzymajcie się.
Każdej, której jest smutno mówię... "ponad chmurami zawsze świeci Słońce". Kiedyś przebije się dla każdej z nas jeden promyk, który rozpali nasze serca ogromna miłością i stanie się jasność w naszym życiu juz na zawsze:*
Miłego dnia kobiety.
PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Hiacynta ja mysle ze ozesz miec epizod depresyjny, nie jestem lekarzem ale poprostu takie chwilowe zalamania to nic nadzwyczajnego, sama mowisz ze stalo sie to ostatnio a nie trwa od zawsze
nie jestesmy robotami, mamy chwile slabosci... ja wczoraj pol dnia przechodzilam w pizamie tak jak wstalam a od sierpnia jestem na zwolnieniu lekarskim, czesto miewam dni kiedy nie wyszlabym z lozka co jest do mnie niepodobne gdyz jestem (bylam) osoba bardzo aktywna z wieloma zainteresowaniami a ostatnio (od kilku lat) malo co prawia mi radosc, a nawet jak sprawia to nie potrafie jej odczuwac tak jak kiedys... jakby zycie przestalo nagle miec smak... jakbym jadla wyborna danie i miala katar.. niby wiem co jem a tak naprawde nie wiem jak smakuje...
Dziękuje za dobre słowadziś mam gorszy dzień wogóle się nie uśmiecham i nic mnie nie cieszy pomimo pieknej pogody nie byłam wogóle na polu
tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Aaaaa kotki, dwa.... Kimnij się, tylko żeby nie było że jutro rano sie obudzisz....
Kiedyś mi się tak często zdarzało... ale wtedy to ja miałam sen, a teraz mam czuwanie a nie sen...
Wykrakałaś!!! Obudziłam się około 21 ale moje ciało stwierdziło, że bez sensu teraz wstawać i poszłam kimać dalejTo był chyba błąd bo śniło mi się, że chciałam uprawiać seks z tym Amaro z Hell's Kitchen!
monika_89, Lenka87, PrimaSort, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja posprzątałam, poćwiczyłam, zrobiłam zakupy i jestem
Młody szaleje na podwórku, bo u nas ze 20 stopni w cieniu, a ja mam czas na kawkę
A na wieczór zimny Leszek czeka
tysiaa93, hiacynta99, Toxey, PrimaSort, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość