Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Bree no niestety sie rozkręca :(
    Poprzedni cykl trwał 21dni.
    Doła mam dziś strasznego, siedzę i ryczę :(
    Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mam ostatnią dawkę euthyroxu bo ciul zwiększył mi dawkę a za mało go przepisał. Najbliższa wizyta prywatnie jaką znalazłam to 21 maj.
    W czarnej dupie jestem dziewczyny :(

Ojej Monkey szkoda ze nie mam Ci jak pomoc :(((
    Czy mozna kupic eutyrox na necie bez recepty? Ja kiedys tak kupowalam antydepresanty jak mis ie skonczyly a nie mialam nowej recepty i musialam czekac na wizyte...

kurna jakie to wszystko jest czasami skomplikowane :/

tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Monkey jak bedziesz zamykac cykl to go zaraz udostepnij do galerii to powinni Ci dac 20 punktow a jak uzbierasz 100 (czego ci nie zycze) :D to mozesz wymienic na konto premium ale nie wiem na ile miesiecy ;)

Prima pochwal sie co tam fajnego kupilas :D
    Co do testu to ja mialam pozytywne i pol dnia :P
    Kupiłam małą torebkę chyba podróba PRADY, bo raczej nie oryginał, firanki z poliestru takie wiązane na karnisz, 2 bluzki z krótkim rękawem, 3 pary butów, torbę na plażę, kamizelkę z futerka, i sukienkę z ekoskóry z krótkim rękawem cięta w literę A :P Zapłaciłam, ale było bardzo ciężkie i dużo tego więc jak mąż wróci z pracy to mnie tam podrzuci autem i zabiorę wszystko, bo mi znajoma sklepowa odłożyła :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 12:56

Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam znajomą w Aptece to mi daje lek wcześniej a ja później donoszę receptę

nick nieaktualny, Bree, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey zobacz co znalazlam:

http://www.oglaszamy24.pl/szukaj/ogloszenia/sprzedam-euthyrox

Masa jest tego na necie, zapytaj, moze akurat...

nick nieaktualny, kierzynka, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Kupiłam małą torebkę chyba podróba PRADY, bo raczej nie oryginał, firanki z poliestru takie wiązane na karnisz, 2 bluzki z krótkim rękawem, 3 pary butów, torbę na plażę, kamizelkę z futerka, i sukienkę z ekoskóry z krótkim rękawem cięta w literę A :P Zapłaciłam, ale było bardzo ciężkie i dużo tego więc jak mąż wróci z pracy to mnie tam podrzuci autem i zabiorę wszystko, bo mi znajoma sklepowa odłożyła :D

No to niezle sie obkupilas :D
    musze sie tez wybrac na wedrowke po moich S H :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się Ostatnio zapuściłam chodzę w łachach nic nie kupuje nowego szkoda mi kasy :/ już bardziej dziecku kupie niż sobie wiem powinnam też o sobie pomyśleć ale nie wiem skąd takie zrezygnowanie z przyjemności hmm starość czy co ?

Bree, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do inofolicu to zaszłam na nim w ciążę w drugim cyklu, więc i tym razem też zaczynam pić jak @ przyjdzie - jedną saszetkę dziennie, jak nie da efektów przez 3 miesiące to zacznę pić dwie.

Bree, nick nieaktualny, kierzynka, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Bree nie musisz znikać bo to chyba tylko chodzi o testy ciążowe ;p

Bree, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta ja mysle ze ozesz miec epizod depresyjny, nie jestem lekarzem ale poprostu takie chwilowe zalamania to nic nadzwyczajnego, sama mowisz ze stalo sie to ostatnio a nie trwa od zawsze ;) nie jestesmy robotami, mamy chwile slabosci... ja wczoraj pol dnia przechodzilam w pizamie tak jak wstalam a od sierpnia jestem na zwolnieniu lekarskim, czesto miewam dni kiedy nie wyszlabym z lozka co jest do mnie niepodobne gdyz jestem (bylam) osoba bardzo aktywna z wieloma zainteresowaniami a ostatnio (od kilku lat) malo co prawia mi radosc, a nawet jak sprawia to nie potrafie jej odczuwac tak jak kiedys... jakby zycie przestalo nagle miec smak... jakbym jadla wyborna danie i miala katar.. niby wiem co jem a tak naprawde nie wiem jak smakuje...

nick nieaktualny, kierzynka, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    hehe Bree nie musisz znikać bo to chyba tylko chodzi o testy ciążowe ;p

Tak na wszelki wypadek :D :D :D

kierzynka, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam na tzw backyard czyli moj zak*rwiscie ogromny ogrod :D :D :D :D

wielkosci balkonu :D

nick nieaktualny, Szalona CZARNA, kierzynka, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecę pakować ubrania do worków, bo jutro moja szafa zapełniona po sam sufit będzie rozkręcana

Bree, kierzynka, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Spadam na tzw backyard czyli moj zak*rwiscie ogromny ogrod :D :D :D :D

wielkosci balkonu :D
    Właśnie spojrzałam na mój balkon... Na nim staną dwie osoby obok siebie i nic ani nikt więcej się nie zmieści :D

Bree, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane uciekam. Będę wieczorkiem. Z mamą na zakupy pędze. Trzymajcie się.

Każdej, której jest smutno mówię... "ponad chmurami zawsze świeci Słońce". Kiedyś przebije się dla każdej z nas jeden promyk, który rozpali nasze serca ogromna miłością i stanie się jasność w naszym życiu juz na zawsze:*

Miłego dnia kobiety.

nick nieaktualny, Bree, monika_89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kierzynka, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Właśnie spojrzałam na mój balkon... Na nim staną dwie osoby obok siebie i nic ani nikt więcej się nie zmieści :D

:D :D :D

Jak uporzadkuje moj zaczarowany ogrod to "przycynie" zdjeciami :D

kiedys jak mialam ponad kilometrowy ogrod to tego nie docenialam bo wydawal mi sie normalny, to teraz mam taki ze krzeselka stolik postawic kilka kwiatkow i koniec :P ale w UK to norma ;)

kiedys zamieszakm w zamku i bedzie cudnie :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kierzynka, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Kochane uciekam. Będę wieczorkiem. Z mamą na zakupy pędze. Trzymajcie się.

Każdej, której jest smutno mówię... "ponad chmurami zawsze świeci Słońce". Kiedyś przebije się dla każdej z nas jeden promyk, który rozpali nasze serca ogromna miłością i stanie się jasność w naszym życiu juz na zawsze:*

Miłego dnia kobiety.

<3 <3 <3

nick nieaktualny, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Hiacynta ja mysle ze ozesz miec epizod depresyjny, nie jestem lekarzem ale poprostu takie chwilowe zalamania to nic nadzwyczajnego, sama mowisz ze stalo sie to ostatnio a nie trwa od zawsze ;) nie jestesmy robotami, mamy chwile slabosci... ja wczoraj pol dnia przechodzilam w pizamie tak jak wstalam a od sierpnia jestem na zwolnieniu lekarskim, czesto miewam dni kiedy nie wyszlabym z lozka co jest do mnie niepodobne gdyz jestem (bylam) osoba bardzo aktywna z wieloma zainteresowaniami a ostatnio (od kilku lat) malo co prawia mi radosc, a nawet jak sprawia to nie potrafie jej odczuwac tak jak kiedys... jakby zycie przestalo nagle miec smak... jakbym jadla wyborna danie i miala katar.. niby wiem co jem a tak naprawde nie wiem jak smakuje...

Dziękuje za dobre słowa :) dziś mam gorszy dzień wogóle się nie uśmiecham i nic mnie nie cieszy pomimo pieknej pogody nie byłam wogóle na polu

tysiaa93, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Aaaaa kotki, dwa.... Kimnij się, tylko żeby nie było że jutro rano sie obudzisz....:)
    Kiedyś mi się tak często zdarzało... ale wtedy to ja miałam sen, a teraz mam czuwanie a nie sen... :/

Wykrakałaś!!! Obudziłam się około 21 ale moje ciało stwierdziło, że bez sensu teraz wstawać i poszłam kimać dalej :D To był chyba błąd bo śniło mi się, że chciałam uprawiać seks z tym Amaro z Hell's Kitchen! :P

monika_89, Lenka87, nick nieaktualny, kierzynka, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja posprzątałam, poćwiczyłam, zrobiłam zakupy i jestem :D Młody szaleje na podwórku, bo u nas ze 20 stopni w cieniu, a ja mam czas na kawkę :D A na wieczór zimny Leszek czeka ;D

tysiaa93, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kierzynka, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dzisiaj cieplutko :D Chyba w końcu prawdziwa wiosna się zbliża :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lenka87, kierzynka, nick nieaktualny, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ