Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Ja posprzątałam, poćwiczyłam, zrobiłam zakupy i jestem
Młody szaleje na podwórku, bo u nas ze 20 stopni w cieniu, a ja mam czas na kawkę
A na wieczór zimny Leszek czeka
Ty z Lesiem ja dzis może z tysiemmój łobuz w szkole bidny
tysiaa93, Lenka87, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta ja całe życie blada jak ściana, w lato używam różnych specyfików, żeby mnie słońce złapało ale i tak dupa
Lekarka jak mnie zobaczyła to myślała, że mam słabe wyniki ale były dobre, więc taka już moja natura
hiacynta99, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Znowu ochłodzenie? ;/ Dobrze, że przynajmniej weekend będzie ładny
No choć nieraz prognozy się mylą, więc oby tym razem tak się stało. U mnie weekend pracujący, więc dzisiaj muszę wykorzystaćkierzynka, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Hiacynta ja całe życie blada jak ściana, w lato używam różnych specyfików, żeby mnie słońce złapało ale i tak dupa
Lekarka jak mnie zobaczyła to myślała, że mam słabe wyniki ale były dobre, więc taka już moja natura
Ja to nawet na dachu leżałam żeby cos złapałoa mój mąż w lecie jak murzyn bo dachy kryje to prawie caly czas na słońcu a ja przy nim jak upiór :0)
kierzynka, tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja nawet na słońcu nie muszę siedzieć, żeby się opalić
Od samego wiatru mnie łapie na brązowo
hiacynta99, Toxey, monika_89, kierzynka, tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Może zrobimy przeszczep skóry
chetnie sie poddam hehe
Ja mam i balkon i podwórko i duży sadhiacynta99, tysiaa93, kierzynka, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Ja też bladzioch, niezależnie od pory roku
Zazdroszcze Wam choćby balkonów, bo my mamy M1 bez balkonu, dobrze, że chociaż okna sąAle w wakacje na swoje, jakoś trzeba jeszcze przepękać
Co mi z tego balkonu jak i tak mało tam przebywam .. Jak ktos ma to nie korzysta a jak ktos nie ma to by chcial.miec hmmtysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też zazdroszczę wszystkim kobietkom, które szybko się opalają
U mnie bladość rodzinna, mama blada, brat blady, jedynie tata szybko łapie promienie słońca
Mi chyba solarium zostaje
Toxey to korzystaj ze słoneczka dzisiaj skoro weekend masz niestety pracujący
Ja mam chrzciny za tydzień a następne za dwa, więc liczę na ładną pogodęBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam teraz chrzciny, w maju 2 komunie, a w lipcu i październiku wesela
Oczywiście nie mam się w co ubrać
Wszystkie kiecki za duże
tysiaa93, hiacynta99, kierzynka, unadarcy lubią tę wiadomość