Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Moneky właśnie doczytałam, że @ ci się rozkręciła. Bardzo mi przykro bo wiem co czujesz. Płacz jeśli czujesz taką potrzebę. Jak @ się skończy to będzie lepiej, bo będziesz mogła wrócić do starań. Ściskam mocno
PrimaSort, hiacynta99, kierzynka, Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Moneky właśnie doczytałam, że @ ci się rozkręciła. Bardzo mi przykro bo wiem co czujesz. Płacz jeśli czujesz taką potrzebę. Jak @ się skończy to będzie lepiej, bo będziesz mogła wrócić do starań. Ściskam mocno
To wszystko moja wina bo nie trzymałam kciuków od początku cyklu bo za późno wpadłam do tego wątku
Ale obiecuje w nowym cyklu od początku będę trzymać kciukasy i zobaczysz będzie zielony finał !!!!!!!!!!tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Ale powiem wam jedną rzecz :
Mój mąż jest załamany bo kierowce stracił na wesele ;p i teraz musi szukać bo ja już mogęa tak to w ciąży miałam prowadzić ;p
A niech szukaSkoro pić możesz, to nie ma kierowania i poświęcania się
hiacynta99, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Dobrze słyszałaś haha
Jutro pobuszuję bo w soboty mam 3 zł za sztukę. Mam nadzieję, że coś znajdę
ale w tym drugim rzadko coś fajnego jest i w przeciwieństwie do tego w którym byłam dzisiaj czasami wychodzę z pustymi rękoma
Ale z nudów przejdę się jutro jeszcze
o 10 otwierają
hiacynta99, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:No teraz mała chwila przerwy, o już jeden worek ubrań spakowałam
a mam ich naprawdę dużo... Muszę się po remoncie pozbyć kilku ubrań
chętnie bym coś wybrała rozmiar 36jak coś lato się zbliża ewentualnie w ciązy to nawet rozmiar 42 hmmm tak miałam z Filipem jak chodziłam
PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:chętnie bym coś wybrała rozmiar 36
jak coś lato się zbliża ewentualnie w ciązy to nawet rozmiar 42 hmmm tak miałam z Filipem jak chodziłam
I muszę je wywalić albo dać siostrze mojego męża aby miała w czym po podwórku latać (bo mój mąż ma dużo młodsze rodzeństwo)
hiacynta99, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak coś jutro znajdę w lumpku to dodam foto. Jeszcze zajdę do Butiku bo teraz jakieś promocje podobno są
Ja niby mam sporo ciuchów ale oczywiście nigdy nie mam w co się ubrać
To jak prawie każda kobieta bo są wyjątki
I postanowiłam, że jak w tym cyklu nie zajdę to zapisuję się na tatuaż i koniec!Ola_45, hiacynta99, monika_89, Lenka87, PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:17
hiacynta99, monika_89, tysiaa93, PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Moneky właśnie doczytałam, że @ ci się rozkręciła. Bardzo mi przykro bo wiem co czujesz. Płacz jeśli czujesz taką potrzebę. Jak @ się skończy to będzie lepiej, bo będziesz mogła wrócić do starań. Ściskam mocno
Rodzinny mi go wypisał pomimo braku zaświadczenia od endohiacynta99, tysiaa93, monika_89, PrimaSort, unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Już jest lepiej bo załatwiłam Euthyrox!!!
Rodzinny mi go wypisał pomimo braku zaświadczenia od endo
No jak by mi nie chciał wypisać ja bym mu kur... pokazała moje endo psych !!! i zaraz w podskokach by wypisał hehehetysiaa93, Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość