Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ja nie mogę!
test owulacyjny zrobiłam przed chwilą i znów ta druga kreska jest taka intensywna jak kontrolna !
Ktoś robił te testy? Bo ja pierwszy raz stosuje jePrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prima Sort ja nie miałam pozytywu w tym cyklu; ) a jeśli chodzi o oznaczenia seksu to rzeczywiście mogłoby być więcej opcji. Ja zaznaczam rano do 12 a po 12 wieczorem; )
tysiaa93, PrimaSort, Lenka87, matylda08 lubią tę wiadomość
-
W końcu w domu, ufff, można plecki rozprostować
Niezdrowe żarcie zaliczone, teraz winko i bajlando
I nie byłabym sobą gdybym nie zaszła do Pepco, bo akurat było po drodzeAle zostawiłam tam tylko 20 zł a kupiłam 3 ciuszki
PrimaSort, kierzynka, Lenka87, unadarcy, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:W końcu w domu, ufff, można plecki rozprostować
Niezdrowe żarcie zaliczone, teraz winko i bajlando
I nie byłabym sobą gdybym nie zaszła do Pepco, bo akurat było po drodzeAle zostawiłam tam tylko 20 zł a kupiłam 3 ciuszki
Mi się w second handzie podobała taka torba bagażowa na kółkach fajowska, ale w piątek jest 60 zł za kilo a ona ciężka i kosztowała 156 zł więc czekam aż będzie taniej może we wtorek albo środę ją kupięKilka kobietek się na nią czaiło, ale każdy wychodził z założenia, że mega drogo i poczeka aż będzie taniej. Oby mnie żadna nie ubiegła
kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Ale taniocha !!! <WOW>
Mi się w second handzie podobała taka torba bagażowa na kółkach fajowska, ale w piątek jest 60 zł za kilo a ona ciężka i kosztowała 156 zł więc czekam aż będzie taniej może we wtorek albo środę ją kupięKilka kobietek się na nią czaiło, ale każdy wychodził z założenia, że mega drogo i poczeka aż będzie taniej. Oby mnie żadna nie ubiegła
Siedziałam tam chyba pół godziny ale wygrzebałam coś fajnego i taniego, takie zakupy lubię najbardziej
156 zł za torbę w lumpie to faktycznie drogo, też bym czekała aż cena zejdzie, może akurat uda ci się ją wyhaczyć
Mój się myje a ja mogę sobie poplotkowaćPrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulka0629 wrote:Prima Sort ja jestem zaprzyjaźniona z testami owulacyjnymi od dłuższego czasu, mi pomogły wykryć wczesną ciąże!! oczywiście przy wyznaczaniu terminu owulacji też się sprawdzają
Widzę, że niestety dołączyłaś do grona aniołkowych mam
Witaj na naszym forumunadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Siedziałam tam chyba pół godziny ale wygrzebałam coś fajnego i taniego, takie zakupy lubię najbardziej
156 zł za torbę w lumpie to faktycznie drogo, też bym czekała aż cena zejdzie, może akurat uda ci się ją wyhaczyć
Mój się myje a ja mogę sobie poplotkowaća ja nie chciałam z nimi iść.
Kupiłam sobie 2 Fantasje, serek wiejski i chrupiące bułeczki a teraz się obżeram i zjadam wszystko po koleiMoże jeszcze winko otworzę, bo widzę że stoi cała butelka w szafce
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
ja też Was witam serdecznie
pomimo takich okoliczności czuje się dobrze na tym forum. Pani ginekolog mi tłumaczyła, że prędkość spadania Beta Hcg zależy od tego czy organizm się oczyścił sam, czy był zabieg w szpitalu. U mnie dzień po rozpoczęciu krwawienia beta spadła do 2 jednostek, czyli praktycznie zero. Ale ciąża była bardzo młoda.
PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulka0629 wrote:ja też Was witam serdecznie
pomimo takich okoliczności czuje się dobrze na tym forum. Pani ginekolog mi tłumaczyła, że prędkość spadania Beta Hcg zależy od tego czy organizm się oczyścił sam, czy był zabieg w szpitalu. U mnie dzień po rozpoczęciu krwawienia beta spadła do 2 jednostek, czyli praktycznie zero. Ale ciąża była bardzo młoda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 18:39
unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samoistnie poroniłam w 1 dniu 6tego tygodnia więc nawet serduszka jeszcze nie było. Niestety bóle brzucha są strasznie mocne i przez to jestem jakaś rozdrażniona. Mój mąż stara się mnie zrozumieć i wspierać ale czasem mu się udziela
unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulka0629 wrote:samoistnie poroniłam w 1 dniu 6tego tygodnia więc nawet serduszka jeszcze nie było. Niestety bóle brzucha są strasznie mocne i przez to jestem jakaś rozdrażniona. Mój mąż stara się mnie zrozumieć i wspierać ale czasem mu się udziela
unadarcy, agulka0629, Ola_45 lubią tę wiadomość