X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszkę się przekimałam, ale nic mi nie przeszło :/ Zaraz obiad będzie gotowy. Może jakoś uda mi się go zjeść...

tysiaa93 lubi tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogę!
    test owulacyjny zrobiłam przed chwilą i znów ta druga kreska jest taka intensywna jak kontrolna !
    Ktoś robił te testy? Bo ja pierwszy raz stosuje je

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja nie mogę!
    test owulacyjny zrobiłam przed chwilą i znów ta druga kreska jest taka intensywna jak kontrolna !
    Ktoś robił te testy? Bo ja pierwszy raz stosuje je
    Ja w jednym cyklu robiłam te testy i wogóle nie miałam pozytywu

PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda że na ovu nie ma opcji współżycia w dzień tylko jest rano lub wieczorem ;P

Lenka87, kierzynka, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima Sort ja nie miałam pozytywu w tym cyklu; ) a jeśli chodzi o oznaczenia seksu to rzeczywiście mogłoby być więcej opcji. Ja zaznaczam rano do 12 a po 12 wieczorem; )

tysiaa93, PrimaSort, Lenka87, matylda08 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu w domu, ufff, można plecki rozprostować :D
    Niezdrowe żarcie zaliczone, teraz winko i bajlando :D
    I nie byłabym sobą gdybym nie zaszła do Pepco, bo akurat było po drodze :P Ale zostawiłam tam tylko 20 zł a kupiłam 3 ciuszki :D

PrimaSort, kierzynka, Lenka87, unadarcy, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • agulka0629 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima Sort ja jestem zaprzyjaźniona z testami owulacyjnymi od dłuższego czasu, mi pomogły wykryć wczesną ciąże!! oczywiście przy wyznaczaniu terminu owulacji też się sprawdzają ;)

kierzynka, PrimaSort, unadarcy, Ola_45 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczoru śliczne moje kobietki <3 Winko działa :D

kierzynka, unadarcy, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    W końcu w domu, ufff, można plecki rozprostować :D
    Niezdrowe żarcie zaliczone, teraz winko i bajlando :D
    I nie byłabym sobą gdybym nie zaszła do Pepco, bo akurat było po drodze :P Ale zostawiłam tam tylko 20 zł a kupiłam 3 ciuszki :D
    Ale taniocha !!! <WOW>
    Mi się w second handzie podobała taka torba bagażowa na kółkach fajowska, ale w piątek jest 60 zł za kilo a ona ciężka i kosztowała 156 zł więc czekam aż będzie taniej może we wtorek albo środę ją kupię :P Kilka kobietek się na nią czaiło, ale każdy wychodził z założenia, że mega drogo i poczeka aż będzie taniej. Oby mnie żadna nie ubiegła :P

kierzynka, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo tak; ) owulacyjny miałam pozytywny dwa dni przed terminem@ i wykrył mi ciążę; )

tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ale taniocha !!! <WOW>
    Mi się w second handzie podobała taka torba bagażowa na kółkach fajowska, ale w piątek jest 60 zł za kilo a ona ciężka i kosztowała 156 zł więc czekam aż będzie taniej może we wtorek albo środę ją kupię :P Kilka kobietek się na nią czaiło, ale każdy wychodził z założenia, że mega drogo i poczeka aż będzie taniej. Oby mnie żadna nie ubiegła :P

Siedziałam tam chyba pół godziny ale wygrzebałam coś fajnego i taniego, takie zakupy lubię najbardziej :D
    156 zł za torbę w lumpie to faktycznie drogo, też bym czekała aż cena zejdzie, może akurat uda ci się ją wyhaczyć :D

Mój się myje a ja mogę sobie poplotkować :D

PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulka0629 wrote:
    Prima Sort ja jestem zaprzyjaźniona z testami owulacyjnymi od dłuższego czasu, mi pomogły wykryć wczesną ciąże!! oczywiście przy wyznaczaniu terminu owulacji też się sprawdzają ;)
    No u mnie to raczej nie wczesna ciąża, bo to za szybko na to. Boję się raczej, czy u mnie z hormonami wszystko ok.
    Widzę, że niestety dołączyłaś do grona aniołkowych mam :(

Witaj na naszym forum :)

unadarcy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Siedziałam tam chyba pół godziny ale wygrzebałam coś fajnego i taniego, takie zakupy lubię najbardziej :D
    156 zł za torbę w lumpie to faktycznie drogo, też bym czekała aż cena zejdzie, może akurat uda ci się ją wyhaczyć :D

Mój się myje a ja mogę sobie poplotkować :D
    Ja też mogę poplotkować, bo mój poszedł z kolegami na piwo :P a ja nie chciałam z nimi iść.
    Kupiłam sobie 2 Fantasje, serek wiejski i chrupiące bułeczki a teraz się obżeram i zjadam wszystko po kolei :P Może jeszcze winko otworzę, bo widzę że stoi cała butelka w szafce :D

tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też Was witam serdecznie ;) pomimo takich okoliczności czuje się dobrze na tym forum. Pani ginekolog mi tłumaczyła, że prędkość spadania Beta Hcg zależy od tego czy organizm się oczyścił sam, czy był zabieg w szpitalu. U mnie dzień po rozpoczęciu krwawienia beta spadła do 2 jednostek, czyli praktycznie zero. Ale ciąża była bardzo młoda.

PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulka0629 wrote:
    ja też Was witam serdecznie ;) pomimo takich okoliczności czuje się dobrze na tym forum. Pani ginekolog mi tłumaczyła, że prędkość spadania Beta Hcg zależy od tego czy organizm się oczyścił sam, czy był zabieg w szpitalu. U mnie dzień po rozpoczęciu krwawienia beta spadła do 2 jednostek, czyli praktycznie zero. Ale ciąża była bardzo młoda.
    A miałaś zabieg czy samoistnie poroniłaś? Który tydzień? U mnie był 12 tydzień i miałam zabieg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 18:39

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie dzisiaj piwkowanie daruję, bo dalej mi niedobrze...

PrimaSort, Ola_45 lubią tę wiadomość

p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Ja sobie dzisiaj piwkowanie daruję, bo dalej mi niedobrze...
    Wypiję Twoje zdrowie ;)

Ola_45, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samoistnie poroniłam w 1 dniu 6tego tygodnia więc nawet serduszka jeszcze nie było. Niestety bóle brzucha są strasznie mocne i przez to jestem jakaś rozdrażniona. Mój mąż stara się mnie zrozumieć i wspierać ale czasem mu się udziela ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulka0629 wrote:
    samoistnie poroniłam w 1 dniu 6tego tygodnia więc nawet serduszka jeszcze nie było. Niestety bóle brzucha są strasznie mocne i przez to jestem jakaś rozdrażniona. Mój mąż stara się mnie zrozumieć i wspierać ale czasem mu się udziela ;)
    To faktycznie bardzo wczesna ciąża ja byłam w połowie 6-tego tygodnia jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży

unadarcy, agulka0629, Ola_45 lubią tę wiadomość

• fuksja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulka0629, poroniłaś dokładnie miesiąc po mnie i też w 5/6 tygodniu.

To była Twoja pierwsza ciąża?

unadarcy, PrimaSort, agulka0629 lubią tę wiadomość

3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami <3

7.03.2015 [*] 6 tydzień

‹‹ 396 397 398 399 400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ