Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrima ja dopiero od 1.5 godz jestem na nogach ;)i przepraszam @ mam 17.04 damy radę jak nie teraz to za miesiąc lub dwa . Mi się tak coś wydaje że My już się chyba nie doczekamy
bo już nie ten wiek moze ale tylko czasami łapię takiego doła
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Prima ja dopiero od 1.5 godz jestem na nogach ;)i przepraszam @ mam 17.04 damy radę jak nie teraz to za miesiąc lub dwa . Mi się tak coś wydaje że My już się chyba nie doczekamy
bo już nie ten wiek moze ale tylko czasami łapię takiego doła
A tam pitolisz moja koleżanka z pracy jest położna i w wieku 40 lat zaszła i ma kochanego Karolka:Punadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Mężu dzwonił i mieszkanie jest już nasze na 85 % także proszę o dalsze zdrowaśki/kciuki
Jeszcze właściciel ma dzwonić do szefa P i może jutro będzie już wiadomo na 100
unadarcy, matylda08, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:może dziś dupny dzień
Matylda dupny dupny.... bo dobrze wiesz że to nie wiek jest problemem, tylko złośliwa matka natura która rozdaje dzieci. Nam chciała dać ale się rozmyśliła... franca jedna.
Nie wiadomo co tam której jest pisane...
Miałam tego nie mówić bo to moje wstępne rozmyślenia... ale jak mi się uda załapać na pewien kontrakt od maja i do jego początku nie zajdę to chyba odpuszczę i pójdę w prace pełną gębą. Mam dość takiej dłubaniny w domu i siedzenia w domu tej mam powoli dość
Dodam że jeszcze 2 miesiące temu nawet bym o tym nie pomyslała!! Tak się wszystko zmienia, raz jest a raz już tego nie ma
Ide w grochówke...matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Mężu dzwonił i mieszkanie jest już nasze na 85 % także proszę o dalsze zdrowaśki/kciuki
Jeszcze właściciel ma dzwonić do szefa P i może jutro będzie już wiadomo na 100
No to trzymam dalej kciuki, a Hiacynta niech zdrowaśkujeLenka87, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Matylda dupny dupny.... bo dobrze wiesz że to nie wiek jest problemem, tylko złośliwa matka natura która rozdaje dzieci. Nam chciała dać ale się rozmyśliła... franca jedna.
Nie wiadomo co tam której jest pisane...
Miałam tego nie mówić bo to moje wstępne rozmyślenia... ale jak mi się uda załapać na pewien kontrakt od maja i do jego początku nie zajdę to chyba odpuszczę i pójdę w prace pełną gębą. Mam dość takiej dłubaniny w domu i siedzenia w domu tej mam powoli dość
Dodam że jeszcze 2 miesiące temu nawet bym o tym nie pomyslała!! Tak się wszystko zmienia, raz jest a raz już tego nie ma
Ide w grochówke...unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Łojeżu pozmieniałyście avatary a ja jestem wzrokowcem i jak widziałam poprzednie to wiedziałam, kto pisał hehe a teraz od nowa nauka.
Szalona co to za dwie kreski!!!!
Ja dziś wreszcie odebrałam wynik histopatologiczny, który oczywiście jest po łacinie ale poszukałam i coś tam znalazłam w tłumaczeniu. Generalnie nic nie wyszło, tak jak mówiłyście.
Dziś 34dni od zabiegu i widzę jakieś malutkie plamienie więc może ciotka z Ameryki już za chwilę będzie. Nie wiedziałam, że można się tak cieszyć na @ hehe.
Jak tylko przyjdzie wreszcie to zaczynam mierzenie temperatury żeby zobaczyć jak to wszystko się układa. Ale staranka dopiero w wakacje. Wytrzymam.matylda08, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Łojeżu pozmieniałyście avatary a ja jestem wzrokowcem i jak widziałam poprzednie to wiedziałam, kto pisał hehe a teraz od nowa nauka.
Szalona co to za dwie kreski!!!!
Ja dziś wreszcie odebrałam wynik histopatologiczny, który oczywiście jest po łacinie ale poszukałam i coś tam znalazłam w tłumaczeniu. Generalnie nic nie wyszło, tak jak mówiłyście.
Dziś 34dni od zabiegu i widzę jakieś malutkie plamienie więc może ciotka z Ameryki już za chwilę będzie. Nie wiedziałam, że można się tak cieszyć na @ hehe.
Jak tylko przyjdzie wreszcie to zaczynam mierzenie temperatury żeby zobaczyć jak to wszystko się układa. Ale staranka dopiero w wakacje. Wytrzymam.
Witaj ja jestem 2 tyg od zabiegu ale i tak prowadze wykres tak dla siebiei tez w nowym cyklu zacznę starania:)
matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda dokładnie, ja od grudnia 5 kg przytyłam... dupe mam płaską od siedzenia, ciągle bym coś jadła, jakiś większy ruch to u mnie taka zadyszka że hej. Nie wspominam o tej wielkiej ilości piwa które wypiłam
z częstością: prawie codziennie.
A myśli mi krążą tylko wokół ciązy i tego co kupić i co nagotować... Dziczeję w tym domu... Myślę, że jak się skupie porządnie na pracy to zdrowsza będę i fizycznie i psychicznie.matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny