X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    wykrywają ;)
    No ale u mnie to za wcześnie chyba na to żeby coś wykryło? No zerknij proszę na mój wykresik ;P

hiacynta99, unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    No ale u mnie to za wcześnie chyba na to żeby coś wykryło? No zerknij proszę na mój wykresik ;P
    Ty to nie komentuj bo wiadomo ze będzie zielono !!!!:P

unadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać na troszkę :( Bo strasznie senna jestem :P

matylda08, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    fajny puszek okruszek :) twój
    Mój czort :)

unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima ja dopiero od 1.5 godz jestem na nogach ;)i przepraszam @ mam 17.04 damy radę jak nie teraz to za miesiąc lub dwa . Mi się tak coś wydaje że My już się chyba nie doczekamy :( bo już nie ten wiek moze ale tylko czasami łapię takiego doła :(

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Idę spać na troszkę :( Bo strasznie senna jestem :P

Widzicie przeciez to objawy ciazy !!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Prima ja dopiero od 1.5 godz jestem na nogach ;)i przepraszam @ mam 17.04 damy radę jak nie teraz to za miesiąc lub dwa . Mi się tak coś wydaje że My już się chyba nie doczekamy :( bo już nie ten wiek moze ale tylko czasami łapię takiego doła :(

A tam pitolisz moja koleżanka z pracy jest położna i w wieku 40 lat zaszła i ma kochanego Karolka:P <3

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężu dzwonił i mieszkanie jest już nasze na 85 % także proszę o dalsze zdrowaśki/kciuki :) Jeszcze właściciel ma dzwonić do szefa P i może jutro będzie już wiadomo na 100 :D

unadarcy, matylda08, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    A tam pitolisz moja koleżanka z pracy jest położna i w wieku 40 lat zaszła i ma kochanego Karolka:P <3
    może dziś dupny dzień :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    może dziś dupny dzień :(

Matylda dupny dupny.... bo dobrze wiesz że to nie wiek jest problemem, tylko złośliwa matka natura która rozdaje dzieci. Nam chciała dać ale się rozmyśliła... franca jedna.
    Nie wiadomo co tam której jest pisane...
    Miałam tego nie mówić bo to moje wstępne rozmyślenia... ale jak mi się uda załapać na pewien kontrakt od maja i do jego początku nie zajdę to chyba odpuszczę i pójdę w prace pełną gębą. Mam dość takiej dłubaniny w domu i siedzenia w domu tej mam powoli dość :P
    Dodam że jeszcze 2 miesiące temu nawet bym o tym nie pomyslała!! Tak się wszystko zmienia, raz jest a raz już tego nie ma :)
    Ide w grochówke...

matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dupny miałam wczoraj te mdłosci ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87 wrote:
    Mężu dzwonił i mieszkanie jest już nasze na 85 % także proszę o dalsze zdrowaśki/kciuki :) Jeszcze właściciel ma dzwonić do szefa P i może jutro będzie już wiadomo na 100 :D

No to trzymam dalej kciuki, a Hiacynta niech zdrowaśkuje :)

Lenka87, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    no ja dupny miałam wczoraj te mdłosci ;/
    Z Ciebie przeszło na mnie :P Zaraz zdechnę

hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz klepie zdrowaśki :P

Lenka87, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Matylda dupny dupny.... bo dobrze wiesz że to nie wiek jest problemem, tylko złośliwa matka natura która rozdaje dzieci. Nam chciała dać ale się rozmyśliła... franca jedna.
    Nie wiadomo co tam której jest pisane...
    Miałam tego nie mówić bo to moje wstępne rozmyślenia... ale jak mi się uda załapać na pewien kontrakt od maja i do jego początku nie zajdę to chyba odpuszczę i pójdę w prace pełną gębą. Mam dość takiej dłubaniny w domu i siedzenia w domu tej mam powoli dość :P
    Dodam że jeszcze 2 miesiące temu nawet bym o tym nie pomyslała!! Tak się wszystko zmienia, raz jest a raz już tego nie ma :)
    Ide w grochówke...
    Ja tez myślę o powrocie do pracy tak za ok mies może 1.5 siedzenie w domu niczego nie ułatwia a tak zajme czymś głowę od rana . Ja chyba pracoholik jestem :(

• pap86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łojeżu pozmieniałyście avatary a ja jestem wzrokowcem i jak widziałam poprzednie to wiedziałam, kto pisał hehe a teraz od nowa nauka.
    Szalona co to za dwie kreski!!!! :)
    Ja dziś wreszcie odebrałam wynik histopatologiczny, który oczywiście jest po łacinie ale poszukałam i coś tam znalazłam w tłumaczeniu. Generalnie nic nie wyszło, tak jak mówiłyście.
    Dziś 34dni od zabiegu i widzę jakieś malutkie plamienie więc może ciotka z Ameryki już za chwilę będzie. Nie wiedziałam, że można się tak cieszyć na @ hehe.
    Jak tylko przyjdzie wreszcie to zaczynam mierzenie temperatury żeby zobaczyć jak to wszystko się układa. Ale staranka dopiero w wakacje. Wytrzymam.

matylda08, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę się za prasowanie bo jak łepetyny dziś czymś nie zajmę to będzie Tola z bajki Bolek i Lolek ona tak płakała :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap86 wrote:
    Łojeżu pozmieniałyście avatary a ja jestem wzrokowcem i jak widziałam poprzednie to wiedziałam, kto pisał hehe a teraz od nowa nauka.
    Szalona co to za dwie kreski!!!! :)
    Ja dziś wreszcie odebrałam wynik histopatologiczny, który oczywiście jest po łacinie ale poszukałam i coś tam znalazłam w tłumaczeniu. Generalnie nic nie wyszło, tak jak mówiłyście.
    Dziś 34dni od zabiegu i widzę jakieś malutkie plamienie więc może ciotka z Ameryki już za chwilę będzie. Nie wiedziałam, że można się tak cieszyć na @ hehe.
    Jak tylko przyjdzie wreszcie to zaczynam mierzenie temperatury żeby zobaczyć jak to wszystko się układa. Ale staranka dopiero w wakacje. Wytrzymam.

Witaj ja jestem 2 tyg od zabiegu ale i tak prowadze wykres tak dla siebie :) i tez w nowym cyklu zacznę starania:)

matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda dokładnie, ja od grudnia 5 kg przytyłam... dupe mam płaską od siedzenia, ciągle bym coś jadła, jakiś większy ruch to u mnie taka zadyszka że hej. Nie wspominam o tej wielkiej ilości piwa które wypiłam :/ z częstością: prawie codziennie.
    A myśli mi krążą tylko wokół ciązy i tego co kupić i co nagotować... Dziczeję w tym domu... Myślę, że jak się skupie porządnie na pracy to zdrowsza będę i fizycznie i psychicznie.

matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudziłam się bo coś mi głowę zajmuje... Kiekrzynka ile dni i kiedy robiłeś testy owulacyjne? Odpisz a ja jeszcze doleżę w łóżku pare minut może jeszcze pośpie :P

‹‹ 422 423 424 425 426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ