X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy ja w tym temacie w sumie jestem raczkująca, nigdy tego aż tak nie obserwowałam, sprawdzałam.
    Też chyba zacznę Wam wklejać swoje testy ovu bo Wy się na tym lepiej znacie :)

unadarcy, hiacynta99, PrimaSort, matylda08, Szalona CZARNA, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja będę testowała w niedzielę tzn. 19-tego, bo 22 powinnam dostać @ :P Chociaż nie wiem, czy nie za wcześnie :P Nie liczę na wiele, ale podnieta jest :P

A ja postaram się nie testować przed @, chociaż sama już nie wiem kiedy mam termin @. Nijak się ma długość mojego ostatniego cyklu do wyniku testów owu w tym cyklu :/ Dam się zaskoczyć... ale w cuda nie wierzę.. i mam coraz więcej wątpliwości.
    Następny cykl wezmę psychologicznie, postaram się nie myśleć tyle na ten temat, co niestety forum mi nie ułatwi :)

hiacynta99, hiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nawet nie mam co wklejać bo wszystkie są do dupy nie podobne mozę w nowym cyklu zaczne bardziej się przykładać

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Unadarcy ja w tym temacie w sumie jestem raczkująca, nigdy tego aż tak nie obserwowałam, sprawdzałam.
    Dajesz, dajesz :D

unadarcy, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie szukam w necie czy to normalne, że ja mam te testy owulacyjne ciągle pozytywne

unadarcy, Monkey, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:

No ja to rozumiem tak, że poziom LH wzrasta gdy pecherzyk graafa gotowy jest do pęknięcia, normalnie powinien strzelić, no ale jaką mam pewność że tak się stało. Tylko chyba monitoring, na usg to chyba widać, bo jak pęknie to zamienia się w ciałko zółte które jest widoczne na jajniku...
    No nic... się zobaczy... jak ja nie lubie jak coś nie jest na 100% pewne, grrr :)

hiacynta99, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to testy ciążowe mi różnie wychodziły :P hehe

• Monkey Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima jeszcze nie dziś :)
    Zacznę od czwartku, to będzie mój 8dc ale będę już sprawdzać bo ostatnie dwa miałam krótsze :)
    Póki co jest nadzieja, że wrócą do równowagi bo okres mam jak dawniej a nie tylko 3 dni jakiś plamień :)

Idę do garów ale zabiorę Was ze sobą :)
    Będę zerkać!

hiacynta99, unadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja właśnie szukam w necie czy to normalne, że ja mam te testy owulacyjne ciągle pozytywne

Jak będziesz u swojego Gina to podpytaj, sama jestem ciekawa, może masz ogólnie wysoki poziom LH w drugiej fazie cyklu i dlatego...

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:

moja koleżanka z pracy miała odwrotną sytuacje testy jej wychodziły negatywnie a na usg była potwierdzona owulacja ...

tak że ja juz nic z tego nie wiem hmmm

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok tylko mnie posadź na stole :) bede wszystko widzieć :P

Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Za to testy ciążowe mi różnie wychodziły :P hehe

Co to za czarny malec na pierwszym planie avka? Trzeba pewnie uważać żeby go nie depnąć. Jak Ci wychodziły te testy?

Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lapek ma swoje honorowe miejsce w kuchni, powinno Wam być wygodnie :D

PrimaSort, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie wiem co to...
    szkoda, że te testy owulacyjne nie wykrywają ciąży :( No ale jak nie w tym to w kolejnym cyklu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś dzień leniwca a co! ! ! Powinnam mieć @16.04 jak Szalona i chyba mieć będę brzuch pobolewa :( ogólnie i do dupy pogoda . Trzeba uspokoić emocje
    Unadarcy jesteś zuch że pobiegałaś :) Tyśka aTy gdzie że Ci się nudzi. Ola super wieści że trafiłaś na dobrego lekarza .Kierzynka ucałuj fasola . Lena to jest chyba nierealne aby tyle dni była ovulacja. Monkey mi chyba nigdy nie wyszedł taki 100% pozytywny

kierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Co to za czarny malec na pierwszym planie avka? Trzeba pewnie uważać żeby go nie depnąć. Jak Ci wychodziły te testy?

A to jest nasz nowy członek rodziny " RAMBO" żeby Filipowi nie było smutno :) czekamy na niego bo żeby sie usamodzielnił :)

a testy miałam różne nawet pozytywne :P ale były też takie ze byłą kreska druga ale zaraz koło tej pierwszej albo dalej też cien cienia widziałam

tak że dziwne ze ja juz w psychiatryku nie wylądowałam hehe

kierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    A ja dziś dzień leniwca a co! ! ! Powinnam mieć @16.04 jak Szalona i chyba mieć będę brzuch pobolewa :( ogólnie i do dupy pogoda . Trzeba uspokoić emocje
    Unadarcy jesteś zuch że pobiegałaś :) Tyśka aTy gdzie że Ci się nudzi. Ola super wieści że trafiłaś na dobrego lekarza .Kierzynka ucałuj fasola . Lena to jest chyba nierealne aby tyle dni była ovulacja. Monkey mi chyba nigdy nie wyszedł taki 100% pozytywny

fajny puszek okruszek :) twój

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    No ja nie wiem co to...
    szkoda, że te testy owulacyjne nie wykrywają ciąży :( No ale jak nie w tym to w kolejnym cyklu :P
    wykrywają ;)

PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Szalona a który to dzień cyklu?
    Może jeszcze za wcześnie?
    Kochana to 26 dc

unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jutro testuje bo dziś na bete nie zdażyłam , Trzymajcie kciuki :)

unadarcy, Szalona CZARNA, PrimaSort, hiacynta99, matylda08, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość

‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ