Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Unadarcy ja w tym temacie w sumie jestem raczkująca, nigdy tego aż tak nie obserwowałam, sprawdzałam.
Też chyba zacznę Wam wklejać swoje testy ovu bo Wy się na tym lepiej znacieunadarcy, hiacynta99, PrimaSort, matylda08, Szalona CZARNA, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja będę testowała w niedzielę tzn. 19-tego, bo 22 powinnam dostać @
Chociaż nie wiem, czy nie za wcześnie
Nie liczę na wiele, ale podnieta jest
A ja postaram się nie testować przed @, chociaż sama już nie wiem kiedy mam termin @. Nijak się ma długość mojego ostatniego cyklu do wyniku testów owu w tym cykluDam się zaskoczyć... ale w cuda nie wierzę.. i mam coraz więcej wątpliwości.
Następny cykl wezmę psychologicznie, postaram się nie myśleć tyle na ten temat, co niestety forum mi nie ułatwihiacynta99, hiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Unadarcy ja w tym temacie w sumie jestem raczkująca, nigdy tego aż tak nie obserwowałam, sprawdzałam.
Też chyba zacznę Wam wklejać swoje testy ovu bo Wy się na tym lepiej znacieunadarcy, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Unadarcy ja w tym temacie w sumie jestem raczkująca, nigdy tego aż tak nie obserwowałam, sprawdzałam.
Też chyba zacznę Wam wklejać swoje testy ovu bo Wy się na tym lepiej znacie
No ja to rozumiem tak, że poziom LH wzrasta gdy pecherzyk graafa gotowy jest do pęknięcia, normalnie powinien strzelić, no ale jaką mam pewność że tak się stało. Tylko chyba monitoring, na usg to chyba widać, bo jak pęknie to zamienia się w ciałko zółte które jest widoczne na jajniku...
No nic... się zobaczy... jak ja nie lubie jak coś nie jest na 100% pewne, grrrhiacynta99, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prima jeszcze nie dziś
Zacznę od czwartku, to będzie mój 8dc ale będę już sprawdzać bo ostatnie dwa miałam krótsze
Póki co jest nadzieja, że wrócą do równowagi bo okres mam jak dawniej a nie tylko 3 dni jakiś plamień
Idę do garów ale zabiorę Was ze sobą
Będę zerkać!hiacynta99, unadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja właśnie szukam w necie czy to normalne, że ja mam te testy owulacyjne ciągle pozytywne
Jak będziesz u swojego Gina to podpytaj, sama jestem ciekawa, może masz ogólnie wysoki poziom LH w drugiej fazie cyklu i dlatego...tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja właśnie szukam w necie czy to normalne, że ja mam te testy owulacyjne ciągle pozytywne
moja koleżanka z pracy miała odwrotną sytuacje testy jej wychodziły negatywnie a na usg była potwierdzona owulacja ...
tak że ja juz nic z tego nie wiem hmmmtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś dzień leniwca a co! ! ! Powinnam mieć @16.04 jak Szalona i chyba mieć będę brzuch pobolewa
ogólnie i do dupy pogoda . Trzeba uspokoić emocje
Unadarcy jesteś zuch że pobiegałaśTyśka aTy gdzie że Ci się nudzi. Ola super wieści że trafiłaś na dobrego lekarza .Kierzynka ucałuj fasola . Lena to jest chyba nierealne aby tyle dni była ovulacja. Monkey mi chyba nigdy nie wyszedł taki 100% pozytywny
kierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Co to za czarny malec na pierwszym planie avka? Trzeba pewnie uważać żeby go nie depnąć. Jak Ci wychodziły te testy?
A to jest nasz nowy członek rodziny " RAMBO" żeby Filipowi nie było smutnoczekamy na niego bo żeby sie usamodzielnił
a testy miałam różne nawet pozytywneale były też takie ze byłą kreska druga ale zaraz koło tej pierwszej albo dalej też cien cienia widziałam
tak że dziwne ze ja juz w psychiatryku nie wylądowałam hehekierzynka, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:A ja dziś dzień leniwca a co! ! ! Powinnam mieć @16.04 jak Szalona i chyba mieć będę brzuch pobolewa
ogólnie i do dupy pogoda . Trzeba uspokoić emocje
Unadarcy jesteś zuch że pobiegałaśTyśka aTy gdzie że Ci się nudzi. Ola super wieści że trafiłaś na dobrego lekarza .Kierzynka ucałuj fasola . Lena to jest chyba nierealne aby tyle dni była ovulacja. Monkey mi chyba nigdy nie wyszedł taki 100% pozytywny
fajny puszek okruszektwój
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny