Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ale się zestresowalam. Byłam 9 u gina i nie dał mi żadnych leków jak wspominałam.znajoma się upierala że po poronieniu trzeba brać luteine. Patrzę na tą kartkę od gina a tam w zaleceniami luteina. Dzwonię do niego a on mi mówi że chyba nie dał mi recepty.kurde! Tyle dni już mogłam brać.no i pytam go czy powinnam się martwić czy z dzidziusiem wszystko ok.mówi że ta luteina to tak zapobiegawczo. No ok staram mu się wierzyć.wzięłam pierwsza tabletkę bo miałam końcówkę w domu i modlę się żeby to nie wpłynęło źle na ciążę.na usg nie ma po co iść bo i tak na serduszko za wcześnie bo to dopiero 5 tydzień nie plamie nie boli mnie nic więc chyba dobrze co?
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnjaaa, niektóre dziewczyny nawet nie wiedzą w tym czasie że są w ciązy...
Nie zastanawiaj się nad tym wszystkim za dużo, ani przyjemności z tego nie będziesz miała, ani nikt Ci nie zapłaciNie opłaca się
Za to wypij sobie witaminkowy soczek, zjedz coś dobrego, idz na spacer - tylko dobrze się ubierz, Oooooo z tego jakieś profity będą.... to ja rozumiem!!
Ja uciekam do moich podatków!!
Pozdrawiam, Buziole....matylda08, Lenka87, anjaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie szanowne panie
Ja właśnie wróciłam do domu, a tu wiercą, aż się cały blok trzęsie...
No nic dziś ostatni dzień wiercenia jak dobrze pójdzie.
Ciuchów nakupiłam od groma i ciut ciut, tylko nie mam nawet jak zrobić zdjęć w tym syfieBo bym Wam pokazała moje łupy. W przyszły piątek będę musiała sobie odpuścić, bo dziś znów 160 zł zostawiłam
A tu remont i trzeba się powstrzymywać
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ja już zrobiłam sosik pomidorowy i czosnkowy
Teraz tylko zarobić ciasto na pizzę i czekać aż urośnie
tysiaa93, PrimaSort, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny