Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć, a ja już temperatury nie mierze. I tak ostatnio nie wstaje na budzik i mierze dopiero po 8, a to już nie wiarygodne dane są, więc dzisiaj bez budzika pospałam do 9:30
Brzuch mnie rwie od wczoraj, @ dalej nie ma i to takie denerwujące, bo nie wiem czy aplikować tampona czy nie i mam wrażenie cały czas że już, że już, i chodze do kibla sprawdzać i chodzę... denerwująca sprawa
Ja dzisiaj chce pobiegać, posprzątać i podatki ponaliczać, bo płatne do 20, a dzisiaj juz 17!! Nie chcę zostać złodziejem państwa
A jak sobie pomyśle że już niedługo o 5 rano będę musiała wstawać to mam drgawkiprzecież to jeszcze NOC!
Udanego dnia dziewczyny!!Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam 29 Gina i mam zamiar na kartce sobie spisac wszystkie pytania, bo jak wsiadam na kozła to ze stresu wszystko zapominam
Chce się zapytać o plamienia przed @ których przed poronieniem nie miałam, co oznaczają i ew. jakie badania na to.
Chce się popytać o endometrium, jakie mam, a jakie powinnam mieći co na nie działa
O ten duphaston, czy brać czy nie, żeby sobie @ wywołac, ew. po pozytywnym teście ile łykać.. itd. itp. Niech mi w końcu lekarz porządnie to wszystko wytłumaczy, w końcu zostawiam mu 150 zł za wizyteSzalona CZARNA, fuksja, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Dziewczyny nie myslcie o tym ktory by byl to tydzien u Was bo to Wam w niczym nie pomaga...ja w czerwcu mialam rodzic, ale nic na to nie poradze, dzis jade na chwile do siebie do domu to pojde do Aniolka zapale znicz pomodle sie i poprosze zeby czuwal nade mna i moim malenstwem..tyle mi zostalo..
Glowa do gory kochane !
\jeszcze nie bardzo ogarynam co i jak u WAs ale mam nadzieje ze u tych z Was ktorym spoznia sie @ to ciazatego Wam zycze z calego serduszka
fuksja, unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Zła jestem bo sie podziębiłam i czuje że to będzie początek końca mojej fasolki... najchętniej znowu poszłabym na usg bo miałam częstomocz a trzy dni temu mi sie skończył i już się boję, cycki mnie nie bolą w ogóle (a w pierwszej ciąży baaardzo bolały).. oszaleje chyba
-
kierzynka ! Nie wkrecaj sobie nie wiadomo czego! polez w lozku odpocznij odstresuj sie, moze poczytaj ksiazke.. moja ciaza jest tez kompletnie inna od pierwszej, nie wymiotuje nie jest mi slabo nie mam mdlosci.. nic.. ale nie nakrecam sie...
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyKierzynka czesto początkom ciązy towarzyszy przeziębienie. Tak organizm reaguje na zmiany w organizmie. Nie badz zła na siebie, bo nawet siedząc cały czas w domu, możesz złapać jakiegoś wirusa. Ciąża to nie choroba, żyj normalnie, ciesz się tym stanem!!!
anjaaa, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Kierzynka, jesli tylko Cie to uspokoi, idz na to usg. Ale do tego czasu staraj sie uspokoic i nie nakrecac, pamietaj o fasolce - nerwy nie pomoga :*
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
anjaaa wrote:Kierzynka, widze ze jestes w 6 tyg. ja w 5. powiedz mi chodzisz do lekarza prywatnie czy na nfz ze tak szybko udalo Ci sie umowic na usg?
Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość