Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:41
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Olka powodzonka na jutro:)
ja mam po tej zumbie nowo odkryte mięśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 21:57
tysiaa93, matylda08, Ola_45, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
znalazłam Was i mam nadzieje ze razem jakos sie powspieramy zanim zglupiejemy
Mam na imie Ania mam 26 lat. W pazdzierniku 2014 dowiedzialam sie o ciazy drugiej, mam w domku synka juz, niestety serduszko przestalo bic i w listopadzie otrzymalam tabletke poronna... od tego czasu minelo 5 miesiecy i... jestem w 3 ciazywiecie co ? tak strasznie mocno sie boje, boje sie ze i tym razem cos zlego sie stanie...
teraz jestem w 5 tyg wizyte mam dopiero 30 kwietnia, bylam juz na 1 wizycie ale wiadomo serduszka nie bylo jeszcze... tamtego Aniołka straciłam w 7 tyg. tak bardzo sie boje tego czasu teraz do tego 7 tyg... wiem ze nie powinnam tak myslec, wiem ze pozytywne myslenie daje duzo ale jak sie nie bac?? Oboje z mezem jestesmy tak spanikowani ze nie umiemy sie cieszyc ciaza, boimy sie ze znow nas spotka to samo... a drugi raz tego nie przezyje... Mam nadzieje ze razem przetrwamy kazdy dlugi dzien i wszystko jakos sie ulozy...
tysiaa93, matylda08, Ola_45 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
poki co nie bardzo wiem co u Was, postaram sie czytac na bierzaco i udzielac jesli oczywiscie bedziecie chcialy
Ola powodzenia na wizycieSzalona CZARNA, tysiaa93, matylda08, Ola_45 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Anjaa musicie byc,silni ! Wszystko będzie dobrze. Takiego odczucia nie da się po prostu odrzucić. Uwierzcie w boska moc, która teraz Wam na pewno da zdrowe silne dzieciątko:*
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Szalona ty dzisiaj aktywnie a my w większości alkoholowo haha
Jak tam się czujesz?
Hej AnjaaaGratuluję ciąży
Nawet dzisiaj pisałam, że wierzę w to, że drugi raz żadnej z nas nie spotka taka tragedia i że już wszystko będzie dobrze
Trzeba myśleć pozytywnie mimo, że to trudne
Na pewno 30 kwietnia zobaczysz już serduszko
matylda08, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
Od tego jest to forum i cieszę się, że na nie trafiłam
Wspieramy się a gdy trzeba to dajemy sobie kopniaka w tyłek
Co do ciąży to byłam prawie pewna, że udało się w tamtym cyklu bo @ spóźniła się kilka dni, ale niestety nie wyszło
Także teraz na nic się nie nastawiam, żeby się nie rozczarować
matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość