Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie sporo winy bylo w tym ze wmowilam sobie ze szybko zajde w ciaze bo przeciez inne kobiety zachodza zaraz po, no i miesiac dwa trzy zalamka test za testem negatywny az wreszcie stwierdzilam ze jak sie nie ogarne to bede musiala znow wrocic do psychologa bo oszaleje... no i 5 miesiecy po poronieniu i taka niespodzianka..
tysiaa93, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Nie bardzo ogarynam jak to zrobic wiec napisze tutaj a Ola wpisze co i jak
Anjaaa 26 lat, 5 cykl, mam synka 2 letniego, Aniolka stracilam w 11.2014 teraz jestem w 5 tyg ciazy .tysiaa93, matylda08, unadarcy lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
Wiesz co, nic poki co nie mam brac, kazal brac kwas foliowy i witaminy to kupilam jakis komplet witamin. 10 kwietnia bylam na wizycie to bylo wsxzystko ok wiec mowil ze teraz czekamy do 30 kwietnia. troszke mnie martwilo to ze ja sie czuje calkowicie normalnie, jakbym nie byla w ciazy, zero mdlosci wymiotow zmeczenia, nic.. asle gdzies tam wyczytalam ze od 6 tyg objawy sie pojawiaja i staram sie tego trzymac.ale szczerze mowiac kazda wizyta w toalecie to stres, ogladanie wkladki czy nie widac krwi lub czegos podejrzanego...
Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
Ok Kochane ide spac
Jestesmy z synkiem u rodzicow moich wiec spie z maluchem, on mnie tak nastawia pozytywnie ze musi byc dobrze
Dziekuje za przyjecie do forum
Spokojnej nocki :*Ola_45, tysiaa93, matylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:42
tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki. Ja wstałam dziś 6.30 mega obolała po zumbie... Dobrze, że buty kupiłam odpowiednie to stawy nie bolą. Ale za tydzien ponownie tam pędze!
Dziś kije z koleżanką więc kolejny ruch na świeżym powietrzu tym razem. @ nadal nie ma. Ale plecy bolą piersi wrażliwe brzuch pobolewa pewnie zaraz będzie pipka
Kupie w aptece ten infolic dziś i będę zażywać zapijać i wszytsko co możliwe żeby dało jakiś efekt - skoro pozytywne opinie są.
Już dziś zamawiam pakiet testów ovu i termometr. Będę działać ostro ponownie.unadarcy, matylda08, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Wczoraj na spotkaniu dowiedIałam się ze kumpela jest w 9tc, super tylko mi jakoś tak przykro się zrobiło bo u mnie by juz lecial 14/15 tcno i humor dzis do dupy
Tysia co masz do alkoholizowania w tygodniu?
Czarna może jednak zatestuj?unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.