X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • Micia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, coś o tym też tak miałam na samym początku, myślałam, że będę tylko i wyłącznie szczęśliwa. Niestety niepokój się przeplata. Dziś mam wizytę niestety są komplikacje i też się boje jak jasna cholera. I samo powiedzenie co ma być to będzie nie działa ;p. Została godzina do wizyty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:57

tysiaa93 lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia musi być dobrze! Trzymam kciuki za pozytywne wieści tylko i wyłącznie.

matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • Werka84 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj napisałam do Mniszek Zakonu Kaznodziejskiego w Krakowie z prośba o modlitwę do św.Dominika o ponowne macierzyństwo..

Lenka87, Szalona CZARNA, kierzynka, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

(*)Aniołki 9tc 26.05.2006 (*)11tc 10.04.2015
    qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia ja też trzymam kciuki. A Ty Kierzynka nie mów że to może być początek końca, aż mnie ciarki przeszły. Przyszłości nie zmienimy, ale nie można niczego wywoływać złymi myślami.
    Ja czasem myślę że to poronienie to moja wina. Najpierw jak się dowiedziałam byłam pewna że wszystko będzie dobrze, cały czas starań myślałam przecieź o tym jak trudno zajść w ciążę, więc jak już zaszłam uznałam że to najtrudniejsze mam już za sobą. Zero pokory. Potem jak wyniki zaczęły pokazywać że coś jest nie tak miałam już tylko czarne myśli, codziennie płacz i histeria. Przeplatana z ogromnymi pokładami nadzieji, to był koszmar, w pracy to chodziłam jak kłębek nerwów. Później już było gorzej tylko, bo paradoksalnie im gorzej rokowały wyniki, tym większą nadzieję próbowałam mieć, na cud. Nawet jak szłam z diagnozą do szpitala wciąż miałam nadzieję, że jeszcze wszystko może się zmienić. Codziennie przeżywałam swoje rozczarowanie na nowo. Znowu się rozpisałam nie w tym kierunku ;)
    Ty Kierzynka możesz pokazać nam że wszystkie mamy szansę, więc będziemy Cię tu kopać w dupsko za każdy przejaw czarnowidztwa :) A wszystkie mamy łącznie tyle kciuków do trzymania, że musi być dobrze, nie inaczej ;)

Lenka87, kierzynka, unadarcy, matylda08, Micia, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ddobry
    Pisałam wczoraj że @ nadeszła a to tylko na wkładce brudy troszkę przez cały dzień w nocy sucho całe rano sucho wredna @ pogrywa sobie ze mną . Trzymam kciuki za Nasze mamy głowy do góry proszę myśleć pozytywnie :)
    Unadarcy ty chyba masz tak samo z @ a co do wstawania ja jak wrócę do pracy to codziennie o 5.20 masakra zawsze rano po cichu tylko klnę :(

unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola87 u mnie dokładnie to samo było, nawet jak do szpitala na przyjęcie czekałam, to miałam nadzieje, że jak mnie przebadają na przyjęciu to serduszko zabije i wrócę do domu....
    Myśle, że nadzieja umiera ostatnia ZAWSZE! Strach o ciąże, a wiara w ciążę to dwa różne odczucia.. tak myślę. I nawet jakby 100 lekarzy matce mówiło że jej dziecko nie ma szans, to ona i tak do końca będzie miała wiare i nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze. To sprawiło, że tak mocno przeżyłyśmy nasze straty po poronieniu, ale to też sprawi że nasza miłość do malucha będzie największa na świecie.

matylda08, kierzynka, paola87, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia wrote:
    Wiem, coś o tym też tak miałam na samym początku, myślałam, że będę tylko i wyłącznie szczęśliwa. Niestety niepokój się przeplata. Dziś mam wizytę niestety są komplikacje i też się boje jak jasna cholera. I samo powiedzenie co ma być to będzie nie działa ;p. Została godzina do wizyty.
    Micia co się dzieje ?
    Będzie dobrze -musi być .

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Ddobry
    Pisałam wczoraj że @ nadeszła a to tylko na wkładce brudy troszkę przez cały dzień w nocy sucho całe rano sucho wredna @ pogrywa sobie ze mną . Trzymam kciuki za Nasze mamy głowy do góry proszę myśleć pozytywnie :)
    Unadarcy ty chyba masz tak samo z @ a co do wstawania ja jak wrócę do pracy to codziennie o 5.20 masakra zawsze rano po cichu tylko klnę :(

No u mnie @ wymyśliła sobie że jest myszką, a ja kotkiem :D
    Ja jak wstawałam o 6 do pracy to było ciążko..... ale teraz z innym nastawieniem będę wstawać.. mam taki plan, chcę się przestawić na dobre myślenie i nauczyć się by porażki zamieniać na sukces!! :D

kierzynka, paola87, Szalona CZARNA, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda, Unadarcy, a jest możliwość że @ może nie przyjść w ogóle? :)

unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Monkey Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Ja od środy walczę z wysoką tempką. Ledwo żyję :(
    I znowu cykl poszedł się paść przez tą infekcję. Bosko :(

Mogę prosić o jakiś skrócik?
    Niestety nie dam rady doczytać :/

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA UWAGA KOMUNIKAT!!!!

Bree ma urwanie dupy, nie ma czasu poczochrać Zająca nawet :)
    Pozdrawia Nas wszystkie i obiecuje że jak wszystko się unormuje to wpadnie na forum :)

KONIEC KOMUNIKATU

Lenka87, matylda08, Szalona CZARNA, fuksja, tysiaa93, kierzynka, Ola_45 lubią tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja walczę z bólem głowy, popłynęłam wczoraj trochę z tym piwkiem ;)

matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:

No nie moge z tego Twojego awatara :D
    Ja dokładnie takie same podejścia @ miałam przez ostatnie 3 cykle, więc wątpie, powiem więcej.. nie widze szans :( ale jak mówiłam nie pękam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    No możliwośc jest oczywiscie przecież czochrania było co niemiara tylko że ja pechowiec :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unadarcy z nowym cyklem nowe czochranie :)
    Co do wstawania mozna przywyknąć ;)
    Dobrze że Bree się odnalazła :)

• paola87 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda dlaczego polubiłaś mój ból głowy, ja tu cierpię ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    A ja walczę z bólem głowy, popłynęłam wczoraj trochę z tym piwkiem ;)

Takie uroki, po browarze, ale nie łam się, ból głowy przejdzie i znowu będziesz mogła się napić :) Pij póki możesz.....

matylda08, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff dobrze że Bree wróci i że jest !
    U mnie nadal@ nie ma. Jutro będe u lekarza więc wszystko się wyjaśni. Testu żadnego już nie robię. Bo ileż można. Może rezczywiście po prostu się spóźnia.

matylda08, unadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    No możliwośc jest oczywiscie przecież czochrania było co niemiara tylko że ja pechowiec :(

To tak samo jak z horoskopami, jeśli w nie uwierzysz to będzie dokładnie tak jak w nich napisane....

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Matylda dlaczego polubiłaś mój ból głowy, ja tu cierpię ;)
    Bo ja tez cierpie :) tylko od wineczka ale to na endometrium a przecież żadne lekarstwo nie jest dobre ;)

unadarcy, Lenka87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

‹‹ 454 455 456 457 458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: